szmerglu Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Regulamin jest po to by go przestrzegać, rejestrując się na tym portalu zobowiązałeś się do jego przestrzegania. Miedzy innymi do pisania zgodnie z zasadami polskiej pisowni. Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Kilka dni temu pojechałem po zakup nowej repliki. Wszystko okej, nawet kulki gratis dostałem :-P . Jedynie czego mogę się uczepić to troszkę długi czas oczekiwania na sprawdzenie repliki itp, ale ogólnie bardzo polecam sklep. Same + Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Kolejne zamówienie i oczywiście zero rozczarowania. Przesyłka zapakowana pancernie. Jedyny, drobny minusik (według kolegi) to taki, że replika ma ślady rdzy na korpusie. Według mnie dodaje to tylko uroku :P Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Jedyny, drobny minusik (według kolegi) to taki, że replika ma ślady rdzy na korpusie To nie jest wina sklepu, a zdarza się to także u takich firm jak G&P i w takich sklepach jak WGC. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Tym razem tłumik QD. Oprócz tego, że wysyłka w ponad 72 godziny to wszystko w porządku. Generalnie pierwszy raz od nich miałem wysyłkę dłużej niż 2 dni, ale przez te zamiecie śnieżne to im wybaczę ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 OK 8-9 kolejnych wizyt w sklepie stacjonarnym i zawsze wszystko OK . Quote Link to post Share on other sites
lolonzo Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Zamawiałem wiele produktów z tej strony i ani razu sie nie zawiodłem. Quote Link to post Share on other sites
Melite1337 Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Witam! Ja zamawialem tam : Magazynek hi-cap do emki http://www.taiwangun.com/magazynki_magazyn...ld_p_j-485.html Kulki 0.25 g http://www.taiwangun.com/amunicja_kulki_0_...m_p_j-1044.html Doszło ładnie OK 5 dni temu zamuwilem to http://www.taiwangun.com/wyposazenie_takty...a_c_m-1713.html Jeszcze nie mam ale tg naprawdę to dobry sklep i polecam ! Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Zamówiłem w poniedziałek rano a paczka juz we wtorek była u mnie w domu.Wielki plus dla sklepu,jak i DPD. Paczka jak zawsze pancernie zapakowana :D Oby tak dalej. Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Plus dla Krakmanów, w sumie nie pierwszy. Paczka z gratami zamówiona w środę późnym wieczorem w piątek rano była już u mnie, oczywiście za pośrednictwem DPD. Quote Link to post Share on other sites
Jinrei Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Ode mnie również plus dla sklepu. Paczka jak zawsze solidnie zapakowana, szybka wysyłka (DPD). Quote Link to post Share on other sites
jarek76 Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Nie wiem czy jeszcze ktoś ma jakieś wątpliwości przy zamawianiu od nich czegokolwiek..... Na pytanie wysłane na emaila dostałem błyskawiczną odpowiedz. Zamowiłem. Bardzo dobrze pakują towar. Naprawdę szybka przesyłka. To zasługa i sklepu i firmy kurierskiej DPD. Polecam. Edited February 17, 2010 by jarek76 Quote Link to post Share on other sites
Kracho_ Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Duży +. Mój pierwszy zakup. Wszystko szybko sprawnie i bezproblemowo .Polecam Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Szybko i pancernie. + Quote Link to post Share on other sites
Tofic Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Zamawialiśmy całym Teamem właśnie na Taiwanie i stwierdzam fakty: tanio, diabelnie szybko zrealizowane zamówienie, przyjemnie, bardzo pancernie zabezpieczona paczka i wielki plus dla kuriera DPD - zadzwonił do mnie, powiadomił za ile będzie, nie minęło nawet 24h od nadania paczki a ja miałem w rękach. Mogę tylko powiedzieć jedno: będziemy się tam zaopatrywać w sprzęt :) Quote Link to post Share on other sites
KonDzZz Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Dzisiaj właśnie tam byłem odebrać kamizelkę, wszystko jest na +, spoko obsługa, wszystko szybko i elegancko mimo dużej kolejki ;) Krótko mówiąc: Wg mnie jeden z najlepszych sklepów w Polsce ;) Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Jestem zobowiązany wystawić pozytywną opinię o krakmanach. Bardzo szybka przesyłka (następny dzień), wspaniały sprzęt i dobre ceny. Nie wolno też zapomnieć o szybkim i miłym kontakcie. Quote Link to post Share on other sites
muodszy Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Sklep naprawdę rewelacyjny. Kupowałem u nich replikę na raty i gdyby nie to, że brałem replikę na raty to całość zamknęłaby się w 2-3 dniach. Towar jest naprawdę solidnie pakowany i nic się "nie rusza" w opakowaniu, a jeśli chodzi o samą replikę to przechodzi przegląd zerowy więc ryzyko, że coś nie będzie działać jest zredukowane do 0. Polecam również firmę kurierską DPD ze względu na ich szybkość i to że dzwonią do klienta kiedy mogą się pojawić także nie trzeba się potem fatygować po odbiór. Quote Link to post Share on other sites
Piotrek94 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Serwis, sklep znakomity! Można się od nich dowiedzieć wiele ważnych rzeczy na temat replik. Chinole jak chinole, ale u nich są jedne z najlepszych. W dodatku dojście do nich pieszo to kwestia 10 minut (dla mnie oczywiście :P) Wielki plus... Quote Link to post Share on other sites
wladek00 Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Kolejny zakup w sklepie stacjonarnym, wszystko ok, do tego sprawdzenie repliki na chronografie:) Quote Link to post Share on other sites
MisiaQ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 wszyscy slodza a ja dodam od siebie nie ma co serwisowac replik od nich latam z mp5 4 raz, znajomy swojego czasu ze scarem latal 9 razy normalnie uzytkuje, on tez Quote Link to post Share on other sites
sultann Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Ja tam kilka rzeczy kupiłem i na nic nie mogę narzekać, Quote Link to post Share on other sites
ku_charz Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 ja z tego co widzę ( po kupnie paru rzeczy), że mają problem z kurierem. Nie po to zamawiam kuriera zeby przyszlo po tygodniu czy po zamówieniu w niedzielę wieczór doszło w czwartek. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 problem lezy nie po stronie sklepu tylko po stronie kuriera a dokładnie oddziału doręczającego paczki do Ciebie. Quote Link to post Share on other sites
jaca15 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 (edited) problem lezy nie po stronie sklepu tylko po stronie kuriera a dokładnie oddziału doręczającego paczki do Ciebie. niekoniecznie - czasem leży po stronie sklepu... kiedyś czekałem trzy dni na wysyłkę - choć towar czekał gotowy na wysyłkę już pierwszego dnia. Ale ogólnie sklep jest OK, duży wybór, kontakt też na wysokim poziomie i ceny nie są ostraszajace Edited March 9, 2010 by jaca15 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts