denis997 Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Jak zwykle pozytywnie, pancerna paczka i niecałe 1.5 dnia dostawy w tym śniegu. Polecam Quote Link to post Share on other sites
piotrek0002 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Kolejny zakup, kolejne pozytywne wrażenie. Paczka dotarła szybko, sprawnie :wink: Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Kolejny pozytyw, replika wysłana szybko, dobry kontakt! Niestety trochę kurier zawiódł ;] Quote Link to post Share on other sites
AltairLK Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Szybka, sprawna, bezproblemowa przesyłka. Miałem okazję kilka razy robić zakupy w tym sklepie bez żadnych problemów, na prawdę jest on godny polecenia. Quote Link to post Share on other sites
KnapoL Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Robiłem w nim nie raz zakupy i jestem bardzo zadowolony. Jak przychodzi paczka to jest dużo zabawy by ja rozpakować :) wszystko dobrze spakowane i szybko wysyłają. Polecam ten sklep. Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Paczka przyszła bardzo szybko wszystko idealnie zapakowane repliki przestrzelone na chrono polecam wszystkim Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Znów 2 paczki i jeden bardzo wielki pozytyw!! Quote Link to post Share on other sites
pmsniper Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Robiłem u nich zakupy już wiele razy i jak zwykle bezproblemowa obsługa i szybki kontakt. Quote Link to post Share on other sites
Tarbuł Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 A powiem tak mają dużo "chińczyków" praktycznie raczej sklep z dolną półką mi się kojarzy kupiłem kiedyś parę rzeczy od nich bodajże produkcji ACM rozpadły mi się po 2 tygodniach normalnego używania nie bawiłem wtedy się jeszcze w MilSimy lub jakieś bardziej hardcorowe wersje strzelanek. Raczej jakość średnia co do obsługi jest Ok ale odradzam kupowania chińczyków. Podsumowując miła obsługa niektóre karabinki mają OK a sprzęt raczej słaby w sumie moje uczucia co do tego sklepu są mieszane. Quote Link to post Share on other sites
Foki Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Jak zwykle replika porządnie opakowana dostawa max w 2 dni.Sklep godny polecenia;) Quote Link to post Share on other sites
Cytrus08 Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 (edited) Jak zwykle, po przesyłkach z Taiwana trzeba bawić się z paczką, ale to na plus wychodzi. :) Ostatnio kupiłem maskę neoprenową na rzepy i co się okazało? Posiadała tylko dwie miękkie "poduszki" i nie można było jej założyć. Edited February 19, 2011 by Lemonpl Quote Link to post Share on other sites
Yankees Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Zamówiłem kilka rzeczy, paczka była po 2 dniach u mnie. Miły i bezproblemowy kontakt, wszystko OK. Polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
Pan Sowa Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 W moim przypadku raczej pozytywnie, replika + wszystkie dodatki dotarły w 2 dni zapakowane tak pancernie, że kurier nie mógł wyjść z wrażenia :wink: Niestety pojawił się także zgrzyt, zakupiona bateria li-po firefoxa miała uszkodzone 2 z 3 ogniw i poszła na reklamację. W zależności od tego jak zostanie rozwiązana sprawa zdecyduję, czy warto zostawić tam jeszcze parę złotych. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 zamówienie złożone mailowo w poniedziałek wieczorem, dziś u mnie, to co chciałem, dobrze zapakowane. plus. Poprzednie sprzed tygodnia niestety miało zgrzyt ale wyjaśniona sprawa wiec też plus. Quote Link to post Share on other sites
wojak17 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Sklep bardzo profesjonalny , wszystko zapakowane w folie bąbelkową , aż trudno było to otworzyć :P POLECAM Quote Link to post Share on other sites
lubiemrowkojady Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Tym razem małe zamówienie, jak zwykle szybki kontakt i wysyłka. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) Jak zwykle super paczka zapakowana że aż się człowiek wkurza jak to otworzyć . Po za tym szybko miło i tanio . Edited March 15, 2011 by rafik1213 Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Zamawiam u nich często. Jest zawsze bezproblemowo, miła obsługa. Widzę, nie tylko ja mam problemy z otworzeniem paczki, ale wychodzi to na plus, bo nigdy nic nie było uszkodzonego. Co do kulek PJ, to pogorszyły się bardzo jakościowo. Mam około 2tyś 0,25 sprzed 1,5 roku i porównując je z kulkami nowymi, to te starsze latają lepiej, są też lepiej wykonane. Ale nie zacinają się i midy podają je normalnie, więc generalnie zastrzeżeń nie mam. Ogółem sklep ma u mnie duży + :) Quote Link to post Share on other sites
SarKter Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Moje drugie zamówienie w tym sklepie właśnie dotarło. Dobre 10 minut się szarpałem z paczką:) Wszystko w porządku, oczywiście jak najbardziej na +. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Byłem wczoraj osobiście kupić kilka pierdółek. Najpierw grzecznie czekałem w kolejce, obsługiwano jakichś dwóch klientów. Potem zza lady zniknęła obsługa więc chwilę poczekałem. Po kilkukrotnym chrząknięciu i staniu 15 minut kiedy kilkakrotnie mijał mnie ktoś z obsługi (niosąc jakieś kartony chyba) i zero reakcji- wyszedłem. Może brakuje im pracowników? Nie wiem. Minus. Quote Link to post Share on other sites
Fudi Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Zamawiam u nich od roku i jeszcze się nie zawiodłem. Dziś poszło kolejne zamówienie i pewnie tak jak zawsze pakę będę miał na drugi dzień. Potem zza lady zniknęła obsługa więc chwilę poczekałem. Po kilkukrotnym chrząknięciu i staniu 15 minut kiedy kilkakrotnie mijał mnie ktoś z obsługi (niosąc jakieś kartony chyba) i zero reakcji- wyszedłem. Może brakuje im pracowników? Nie wiem. Fakt faktem to co napisałeś zdarza im się dość często. No ale nie dziwota, jak w większości jadą na zamówieniach przez neta, to i na miejscu czasu nie mają. Za takie podejście minus. Za całą resztę plus. Quote Link to post Share on other sites
Miszczo Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Niedawno wykonałem kilka zamówień na Taiwangunie i uważam, że trochę wolniej realizują zamówienia, ale nadal jest to dla mnie sklep z ogromnym plusem ( pakowanie paczek, cena kuriera, itd. ). Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Ostatnio zamówiłem sprężynę a kolega replikę. Wszystko ok, kolega walczył z paczką 15 min. + Quote Link to post Share on other sites
epter Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Nigdy nie zamawiałem przez neta, ale z czystym sumieniem mogę polecić sklep stacjonarny, kupywałem u nich już kilka broni i mnóstwo akcesoriów. Obsługa miła, można nawet kupić rzeczy których nie ma na stornie ;) (kilka już kupywałem) Z reklamacją nigdy nie miąłem problemu. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 A to mają koncesję na broń? Nowinka ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts