durrr Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Gratis od firmy :maniak_luzik: Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 (edited) Zdecydowanie najlepszy polski sklep, nigdy nie miałem z nim problemów, polecam. Edited August 17, 2015 by Elektrycerz Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Poza tym ceny mają konkurencyjne. Zawsze jest jakaś promocja. Pewnie fakt, że jest to właściwie hurtownia daje im możliwość takich rewelacji cenowych. Quote Link to post Share on other sites
gUSHu Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 (edited) Cześć. Może i wy spotkaliście się z takim problemem? Nie możesz kupić następujących produktów z podanymi ilościami: Metalowy Mid-Cap do AK47/AKM 140 kulek [CM] Złożyłem swój pierwszy zestaw do ASG i chciałem kupić od razu 5 magazynków Mid-Cap. Niestety chcąc przejść do zamówienia napotykałem na powyższy błąd. Ogólnie sklep rysuje się rewelacyjnie, ponieważ ceny mają super, dostępność asortymentu także jest ogromna i wiele promocji, np. teraz ta promocja na 10cio lecie :icon_smile: Jest super dla początkujących graczy ASG :icon_smile: Edited August 21, 2015 by gUSHu Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Może po prostu na magazynie nie mają. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Telefon weźmie i zadzwoni to się dowie o co chodzi. Ogólnie stawiam, tak jak Budweiser, że po prostu nie mają tyle na stanie. Quote Link to post Share on other sites
gUSHu Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Telefon weźmie i zadzwoni to się dowie o co chodzi. Ogólnie stawiam, tak jak Budweiser, że po prostu nie mają tyle na stanie. Niestety nie mogłem dzisiaj dzwonić a wczoraj było już za późno :( W tygodniu zadzwonię do nich :) Ale ja nie wiem jak oni to robią że są w stanie dawać tak konkurencyjne ceny i promocje :o Quote Link to post Share on other sites
gUSHu Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Uporałem się wreszcie z wyborem sprzętu na Taiwangun no i niestety po raz kolejny problem... Chciałem przejść do zamówienia no i po uzupełnieniu wszystkich rubryk z imieniem, nazwiskiem oraz adresem pojawia się komunikat: Uwaga - ceny zostały przeliczone wg Twojego cennika. Prosimy o ponowną weryfikację koszyka i dokończenie zamówienia. Problem jest taki że nie wiem co robię nie tak, ceny się nie zmieniają i pomimo wielokrotnego przeklikiwania nadal mam to samo :( Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Telefon weźmie i zadzwoni to się dowie o co chodzi. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Zamówienie w nocy z niedzieli na poniedziałek, opłacenie paypalem (fajnie że wprowadzili tą opcję, nie ma czekania aż im się zaksięguje forsa), wtorek wysyłka i dzisiaj doszło. Plusik. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 (edited) [..] To jak sobie "poczeko" to się wypowie - zgodnie z regulaminem działu ;) Szmeru Edited August 26, 2015 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
JackN Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Problem zaznaczony powyżej, czyli : Uwaga - ceny zostały przeliczone wg Twojego cennika. Prosimy o ponowną weryfikację koszyka i dokończenie zamówienia. został już zniwelowany przez dział IT. Błąd występował tylko w kilku zamówieniach na całą liczbę z ostatnich dni, przepraszamy kupujących za kłopot. Już sprawa została naprawiona i osoby , kórym pojawiał się błąd, mogą normalnie złożyć zamówienia. Quote Link to post Share on other sites
szadziak Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 kontakt telefoniczny wzorowy, paczka wyslana profesjonalnie w mega mocnym kartonie. Przejechal 2000 km z zawartoscia bezproblemowo. Przeglad zerowy i dokumenty dolaczane na duzy plus ! Pozdrawiam Krakmanow ! Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Kolejny plus, za szybkie rozwiązanie sprawy. Ale zalecam spokój i opanowanie przy kontaktach z Krakmanami, bo czasem zdarzy im się coś pomylić i można się zdenerwować :icon_razz: Zamówiłem szkielet Guardera do Glocka, przychodzi, opakowanie rozerwane, ok, mało mnie to interesuje - ale nie ma pinu = nie mogę złożyć repliki. Piszę do TG i wywiązuje się taka mailowa rozmowa: Witam,Zamawiałem od Państwa szkielet Guardera do repliki KJW G23. Chyba zapodział się gdzieś Państwu na sklepie pin spustowy, bo zdaje się powinien być w komplecie, a go nie otrzymałem. W sumie nie dziwię się iż zniknął, biorąc pod uwagę iż opakowanie (szkieletu, sama paczka nie posiadała uszkodzeń) było rozerwane. Mogę prosić o sprawdzenie? Łukasz Witam / Hello, w zestawie nie ma tego pina montowaliśmy go kilka razy nigdy nie było ,zakładało się stary z repliki Nie wydaje mi się. Guarder stosuje piny zgodne ze standardem Marui, czyli szersze niż KJW.Stockowy pin nie będzie trzymał się w replice, więc nie wiem jak niby to Państwo montowali. Na zdjęciach produktu także widnieje pin. Witam / Hello,Faktycznie pin (ten nad spustem) powinien być w zestawie , myślałem o innym . Proszę podać adres to doślemy brakujący element listem do pana Zakończona w czwartek, dzisiaj dostałem pin. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Również zamawiałem w środę po 22 DotPay, bo PayPalem coś PKO nie może i przyszło w piątek przed 15. Wolałbym, by jeszcze wprowadzili paczkomaty InPost, bo o wiele szybciej dochodzi. Z Gunfire tego samego dnia zamawiałem co na Taiwangunie i przyszło również w piątek, ale po godzinie 10 do paczkomatów. Tak czy siak. Sklep na wielki plus. Zero problemów. :) Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Zamówienie na parę dupereli do stówki złożone 21 września, od razu opłacone. Wysłane na drugi dzień i w środę było. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Jestem w obowiązku pochwalić TG za szybkość, skuteczność i bla bla bla bla jednym słowem zgrabnie i szybko. Jedynie paka trochę mniej pancerna ale zamówienie dotarło w całości. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Plus za szybkość realizacji, minus natomiast za brak sprawdzania replik - dostałem gazówkę z syczącym magiem ;) Quote Link to post Share on other sites
chylek Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Zam. z TG przyszł. Miałem wrażenie jakby repliki były tylko chronowane, mimo to mam identyczny chrono jak TG i pokazywało mi +-10 FPS mniej jak na karcie, ale to już mniejsza o to. Miałem odczucie, że części zestawu nie są tak bardzo sprawdzane, ponieważ chwyt otrzymałem połamany, ale TG szybko zareagował na tę sytuacje i przysłał mi sprawny zamiennik. Podsumowując, jestem zadowolony z kontaktu i sprawności firmy. Pozdrawiam, Chylek Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 W poniedziałek zamówione 2 przedmioty - telefon do sklepu z gorącą prośbą o szybką wysyłkę. Paczka następnego dnia u mnie. Plus. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Plus dla chłopaków z Taiwanguna. Zamówienie--->telefon do ekipy TG czy zamówienie dzisiaj wyjdzie----> Pan powiedział, że się postarają. Postarali się i paka przyszła w jeden dzień. Good job :D! Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Plus dla chłopaków z Taiwanguna. Zamówienie--->telefon do ekipy TG czy zamówienie dzisiaj wyjdzie----> Pan powiedział, że się postarają. Postarali się i paka przyszła w jeden dzień. Good job :icon_biggrin:! U mnie tak samo, zamówione w jeden dzień, dnia następnego u mnie :) co prawda nie wiem, czy replika była sprawdzana (o co poprosiłem), bo nie ma mnie jeszcze na miejscu, ale czas realizacji wyśmienity. Quote Link to post Share on other sites
ShiftyPL Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Zamówiłem parę pierdół i paczka przyszła w ciągu dwóch dni, co się ceni. Co do jakości ich akcesoriów - jest tak jak oczekiwałem - tania chińszczyzna o kiepskiej jakości, ale wiedziałem co kupuję. Polimerowe ładownice miały sporo nadlewek i wad, ale po paru minutach zabawy z pilnikiem i skalpelem wyglądają ok. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Niedziela wieczór zamówienie i opłacenie paypalem, wysyłka w poniedziałek, dzisiaj towar u mnie. Plusik ;) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Ostatnio, powoli robię remanent szpeju. Wypadło tak, że złożyłem przez ten czas dwa zamówienia w TG. Co prawda nie zaglądałem jeszcze do środka, bo przedłuża mi się pobyt poza domem, ale sam czas realizacji faktycznie bomba. Płatność przelewem Alior-Alior praktycznie natychmiastowy odzew. Drugie bodajże PayPalem, też ekspresowo i bez prowizji. Darmowy kurier od bardzo niewielkiej kwoty i realne promocje, gdzie rzeczywiście cena jest zauważalnie niższa i nie podbijana przedtem! Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts