Westie Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Hm, Airsoftg... już zaczyna sprzedawać kałacha UTG (tego od Double Eagle). Czyżby Taiwangun czekał na model CYMY? Ładniejszy i bardziej realistyczny (oznaczenia producenta! Poza tym selektor ognia i mocowanie pasa też są 1:1 jak w prawdziwym), nawet jeśli droższy, to raczej jego będę polecał. Quote Link to post Share on other sites
mlin Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 niegdy w zyciu nie widzialem tak szczelnie zapakowanej przesylki. smialismy sie nawet z kurierem, ktory coprawda powiedzial ze widzial juz ciezszy kaliber, ale mowi ze ta zdecydowanie jest pancerna ;) zamowione w piatek, otrzymane w poniedzialek - czyli piorunem. wszystko ladnie, replika przesmarowana, reszta gazu w magazynku, czyli tak jak powinno byc. jedyne zastrzezenie to to ze pudelko z kulkami bylo pekniete... ale coz, to akurat nikla strata (pudelko sie trzyma, tylko jak mocniej by scisnac to peknie na 2 polowy) Wszystkie kulki w srodku, zadnych wysypanych ani nic. wielki plus dla sklepu. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Wczoraj zamówiłem o 16 M4SRC i dzisiaj kurier dzwonił o 10.... Takiego sklepu nie widziałem!! Nigdy jeszcze nie dostarczono mi AEG'a na 2 dzień!!! Wielki PLUS dla sklepu Quote Link to post Share on other sites
zia Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Kolejne SR4A3 we wrocku i kolejny zadowolony klient, kontakt ze sklepem bardzo dobry, odpowiedź na kazdego maila bardzo dokładna w ciągu kilku do kilkunastu minut, kasa wpłacona w środę, w czwartek gun w rękach, przejrzany, sprawdzony itp. Duzy plus. Quote Link to post Share on other sites
killa Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 mialem taka sytuacje. moj R6 przyszedl troche poobijany i podrapany, widac bylo ze bolec zabezpieczajacy GB byl wybijany. wyslalem zarzalenie a ci mili panowie mi napisali ze u nich standardowo po sprowadzeniu tego sprzetu z chin robia przeglad broni. bylem tak wniebowziety ze odpuscilem, w koncu kilka rysek wzamian za taka dbalosc o klienta... :P [Zdania zaczynamy z wielkiej litery] Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Duży plus. Wysłałem im giwerę SRC nie kupioną u nich, mimo to bez problemu przyjeli ją na warsztat, doradzili co trzbe wymienić wprowadzili poprawki (po uzgodnieniu) do tego co sobie zarzyczyłem i odesłali cudną replikę o sporo zwiększonej wartości ;) Przybył nowy dobry sklep i brać airsoftowa :) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ej... Czy wszyscy mają tak wysokie koszty wysyłki? Bo mi za głupią butlę Greena policzyło 18 zeta... Ale Krakman nie dość, że jest profesjonalistą, to jeszcze ma poczucie humoru. ;) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Zależy od tego jaka paczka... jeśli duża butla to waga poaczki >1kg. Priorytet +1 zł pobranie pewnie ok 4-5 zł... Dolicz też (o czym wielu zapomina) koszty wysłania - opakowanie, przejście sie na pocztę itp, a więc usługę wysłania. Ale faktycznie drogo dość wyszło... Chyba, że kurierem :) Quote Link to post Share on other sites
homik Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ostatnio zamawialem 15tys kulek kilka okularow i ladodwarek do kulek i tez 18zl - wysylaja kurierem. Quote Link to post Share on other sites
Bienio Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Bo tam jest chyba tak ze obojetnie co kupisz to placisz zawsze za pobraniem 18zł przelewem 15zł Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=89858040 Crackman zwariował. Jego klienci też. :D Brakuje tylko autografu Czopera na kolbie :D Quote Link to post Share on other sites
osek Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Odnośnie przesyłki, to jak się postarasz, to wyslą Ci Poczta Polską. Wtedy jest 6,5 zł na konto i 10 zł "za pobraniem". Ja kupiłem u nich zawieszenie taktyczne do MP5. Hmm ... jak dla mnie okazało sie badziewne. Chce je zwrócić, ale na pierwszego mojego emaila nie odpisali. Dziś napisałem drugi raz. Zobaczymy jak sprawa sie dalej potoczy. EDIT: Kasę mi zwrócili. Polecam ten sklep. Dobry kontakt, a przesyłki szybko dochodzą! Quote Link to post Share on other sites
stockmann Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Przesyłka przyszła następnego dnia od zamówienia, karabinek M933 przeszedł przegląd zerowy itd. Niby wszystko ładnie, cacy, a tu po wyjęciu z pudełka okazuje sie, ze ktoś chyba walczył z okładzinami chwytu przedniego (były nierówno złożone i tak napięte, że prawie na granicy złamania). Mało tego zespół muszki rusza się lekko na boki i cześć lufy tez zreszta przy muszce jest zarysowana... Jak dla mnie mały minus dla Krakmana... Quote Link to post Share on other sites
GrypH Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Hmm wyglada na to ze sklep jest Ok. Mam pytanko czytałem gdzieś na forum że ludzie zarejestrowani na WMASG maja tam 10 % zniżki, gdzie to sie zaznacza ze jestem tu zarejestrowany ?? Jeszcze tam nie kupowałem, ale nie chce palnąć głupoty i 10 % pójdzie... A ile u nich kosztuje upgrade repliki, nie mowie o częściach oczywiście sama robocizna... Quote Link to post Share on other sites
Kinko Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Ten rabat 10 % był dawno temu, już go nie ma. Co do upgradu po prostu napisz do nich maila. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Egon CAV Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Skorzystałem ostatnio z serwisu gwarancyjnego TaiwanGuna jak dla mnie działa on bez żadnych zastrzeżeń kontakt z Krakmanem praktycznie o każdej porze, info co dzieje się z gunem i szybka naprawa. Pozdrowionka i duży plus dla Sklepu. Quote Link to post Share on other sites
mczesiu Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 U mnie podobnie. Bardzo dobry kontakt, dostałem rabacik i towar dotarł szybko. Do tego jeszcze na gwarancji :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 No bomba ! najlepszy sklep, inne (spec tajgun military) oprócz capri (ten sie trzyma) WYMIEKAJĄ !! Oddałem do serwisu r5 wella [cos z selektorem] dzis dzwonie mówii ze well u serwisanta, podaje mu mój nr telefonu,z a 10 minut odzywa się serwisant. Mói ze on wie ;) że rozbierałem gnata, śróbki pozamieniane miejscami itp. mowi też ze to nie podlega gwarancji, ale on w przypływie dobrej woli xD mi to zrobił za free i wyslał juz i zebu mu to było ostatni raz :D za..ogromny + Quote Link to post Share on other sites
bonzaj Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Ja też jestem zadowolony z tego sklepu. Odpowiadają na maile nawet w niedziele! Szybka przesyłka i rabat korzystny jak dla mnie:) Quote Link to post Share on other sites
mlin Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 jak zwykle taiwangun full pro. aeg doszedl na drugi dzien (czwartek zamawiam, piatek jest). Wszystko w normie, przestrzelane, dziala itd. Quote Link to post Share on other sites
Kakaroth Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 nic tylko chwalić - szczególne brawa dla serwisu! Wysłałem silnik z wygoloną zębatką [:(] i dzień później dostaję maila, że jutro będzie już u mnie :) no poprostu fantastycznie! Świetny kontakt, świetne doradztwo... gdyby tylko asortyment troszku się powiększył to nie byłoby sensu, żeby istniały inne sklepy :D bardzo polecam ! ! ! nie pierwsze zakupy i napewno nie ostatnie! Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 gdyby tylko asortyment troszku się powiększył to nie byłoby sensu, żeby istniały inne sklepyPo części masz rację - zaczęli rozprowadzać część produktów G&G, mogliby jeszcze dociągnąć resztę ;) . Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Zamowilem w piatek, w niedziele zorientowalem sie ze neichcacy wybralem opcje plwaty na konto, chociaz chcialem za pobraniem. Po napisaniu majla otrzymalem szybka odpowiedz ktora rozwiazala sprawe na moja korzysc. W poniedzialek replika zostala wyslana, w srode juz byla u mnie. Niedlugo kupuje M4A1 SRC i na pewno zrobie to u Krakmana! Quote Link to post Share on other sites
dawid07 Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 A co tez cos napisze :D Replik przybywa do ich sklepu coraz wiecej, Sam u nich kupuje kulki, i repliki Kupilem tam: AK 47 Cyme Berette 92 [gaz] i wszystko działa jak należy :D oby tak dalej Quote Link to post Share on other sites
Dalej Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Ja również przyłączę się do pozytywnych komentarzy, kupiłem tam SOCOMa i jestem zadowolony. Jest tylko jedna rzecz która mi się nie podoba, i uważam że nie powinno się jej lekceważyć (nie zareagowali gdy wróciłem im uwagę). Nie można pisać na formularzu rejestracyjnym "Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych......" Ja wiem że zaraz jakieś dzieci się odezwą że się czepiam, ale taki tekst jest nieprecyzyjny i niezgodny z prawem. Ja nie posądzam sklepu o zbieranie danych w celach handlowych, ale nie jest to w porządku i świadczy o braku profesjonalizmu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts