Śliwa Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Paczuszka dobrze zapakowana, wysłana, wszystko takie jak powinno być. Na plus dla sklepu! Quote Link to post Share on other sites
Sedoro Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Zamówiłem SWD firmy A&K, paczka na drugi dzień po przelewie, a jakie było moje zdziwienie kiedy w paczce znalazłem udowa torbe taktyczną wartą na stronie sklepu niecałe 63zł, oznaczoną na fakturze jako GIFT. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 W piątek zamówienie wczoraj tj. 28.06 dostawa. Standardowo siłowanie z paczką i kolejny zadowolony klient. ;) Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Szczęściarz. Na taiwanie mam wydane ponad 10k i nigdy żadnego giftu nie dostałem :/ Nawet przy zamówieniach na ponad 1k. Ale wracając do tematu. Kolejne dwa zamówienia i ponownie szybka wysyłka. Mogliby panowie z Taiwanguna popracować nad gratisami. Koszulki, etc za zamówienia na określoną kwotę. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 raz dostałem 3 smycze, raz worek kulek guardera 0,28. nawet na fv ich nie było. dziwny system rabatowy - wydane ponad 6,5k zł - rabat 3%... Quote Link to post Share on other sites
pzn Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Zakupiona replika Lugera p08, odesłana na gwarancji (niekontrolowany tryb full auto, "odwrotny" hop-up). Replika została wymieniona, niestety z cieknącym magazynkiem i bez żadnej informacji na temat hop up-u. Słowem ich serwisu nie polecam. Sam proces zakupu oraz wysyłka OK. Quote Link to post Share on other sites
Marrcinek Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Ja do zamówienie na kwotę 500zł torbę taktyczną na krótką broń. Wysyłka szybko zrealizowana, jednak zaskoczyło mnie słabe zabezpieczenie przesyłki. Do drugiego zamówienia za trochę ponad 1000zł nie dostałem żadnego giftu. Co do sklepu: +za szybkość wysyłki -za zabezpieczenie pierwszej paczki Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Szybkie zamówienie, akcesoria i inne pierdoły. Wczoraj zamówione, dziś znajomy kurier był już pod moim domem z paczką. Jak zawsze pancerna paczka, dobrze zapakowana i zabezpieczona. Kolejny + dla sklepu. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Largo-W Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 2 wizyty osobiście i zawsze zadowolony. Kontakt dobry, na tyle na ile możliwy - wiele razy widziałem jak chłopaki nie wyrabiają się, a mało ich tam nie jest. Jedno do czego bym się mógł przyczepić to ostatnia akcja gdzie u nich byłem. Wpadł młody z ojcem, może miał 13 lat i oglądał repliki. Nic w tym złego, nie ma ograniczeń wiekowych, ale powinni jakoś zainterweniować, że to nie zabawki, a młody oglądał co mocniejsze repliki :-) To tylko moje widzi mi się, ale nie wiadomo czy jak dostanie taką nie zacznie robić z tego złego pożytku. Ja tam się z jednym z nich śmiałem z tej akcji, ale ten co obsługiwał młodego nie był tak zadowolony - plus za duuuużą cierpliwość :-) Sklep jak najbardziej polecam, można sobie nawet pogadać o 'pierdołach' ze świata ASG. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Jak zwykle duży + dla ekipy Taiwangun. Paczka po raz kolejny dotarła w ekspresowym tempie, bez żadnych problemów, wszystko zgodnie z opisem :). Co mnie jeszcze milej zaskoczyło, to dorzucony upominek w postaci ładownicy udowej na maskę (najśmieszniejsze, że nie dalej jak 3 dni temu na zlocie militarnym w Bielsku kupiłem maskę gazową ;p) :D. Nie ma co - Taiwangun potrafi dbać o klientów :). Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Nie ma co - Taiwangun potrafi dbać o klientów :). Zgadzam się, ja dostałem smycz ;) I oczywiście kolejny wielki pozytyw. Quote Link to post Share on other sites
orzeszek616 Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Bardzo dobry sklep dostarczają paczki w ciągu 2 dni. Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 (edited) Bardzo dobry sklep dostarczają paczki w ciągu 2 dni. Paczki dostarcza kurier lub poczta polska, oni je pakują i wysyłają. Zamówienia realizowane błyskawicznie. Do pistoletu dostałem gratis w postaci torby do broni krótkiej. Zamówiłem u nich już wiele rzeczy i za każdym razem jestem zadowolony. Zdecydowanie jeden z najlepszych sklepów ASG w Polsce. Edited July 22, 2011 by Aztek Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Jak zwykle duży + Co mnie zaskoczyło to malutki gratis w postaci karabińczyka. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Ta zieleń w karabińczyku mogła by być bardziej "taktyczna" :D Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 w 3 dni zamówienie u mnie, okularki gratis - bardzo ok. Quote Link to post Share on other sites
Shihan Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Chyba najszybszy sklep pod względem wysyłek :icon_biggrin: Polecam Quote Link to post Share on other sites
rollson Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Kolejna zamówiona przesyłka i jak zwykle wszystko w porządku, nieraz tylko zawodzi trochę kurier, ale to nie jest przecież wina sklepu :) Gratis w postaci karabińczyka z nazwą sklepu i okularków. Quote Link to post Share on other sites
Sabald Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Mi sklep na razie ,,nie zrobił bubu" i jestem zadowolony z ich usług a prędkość przesyłki-nie zauważyłem żeby specjalnie spóźniona albo szybka w standardach normy. Nie robią niepotrzebnego zamieszania przy zamawianiu i potwierdzaniu i zabawy w to wszystko a mam niezmierną ochotę wybrać się do nich do Krakowa. Zawsze lepiej zobaczyć replikę ,,na serio" niż nie wiedzieć co kupujesz. A przesyłki 5/5. Quote Link to post Share on other sites
Usama Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Wydałem u nich już z 1,5k, z czego 1 zamówienie na 1100zł i kilka mniejszych i nie było żadnych problemów, paczki dochodziły po 2-3 dniach od daty zamówienia. Dostałem nawet GIFTa-torbę udową na bógwieco. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Kolejne zamówienie, kolejny + . Szybko, sprawnie. Odpowiedź na E-mail błyskawiczna. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
ButHead Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Replika była na serwisie, (przegląd zerowy, wymiana okablowania i chwytu.). Odebrałem, podłączyłem baterie, wszystko ok. Tyle, że po pół godziny strzelania zacząłem czuć luz na na chwycie. Wyjąłem silnik, dokręciłem jedną śrubę, druga kręci się w miejscu... Przy oddawaniu gwinty były dobre, sam serwisant sprawdzał czy aby nie są zerwane :). Mam teraz do nich mieszane uczucia... Quote Link to post Share on other sites
Srubokret Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Wszystko sprawnie i szybko, bardzo pozytywnie zaskoczył mnie dział reklamacji, ponad 4 tygodnie po zakupie, byli w stanie wymienić niesprawny silnik, którego nie miałem okazji sprawdzić na nowy. Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 (edited) Ostatnio robiłem u nich zakupy (drobne części do scara we kulki , gaz)- kontakt wzorowy , szybka wysyłka , niczego nie brakowało w paczce. Jedno ALE - zamawiałem gaz za 29pln - dostałem ten droższy za 35pln(ale policzone jako 29pln) :icon_biggrin: , miały byc kulki białe 0,32g pj a były 0,32 pj CZARNE :zastanawia: . Ale i tak polecam ten sklep :biggrin: Edited October 5, 2011 by Perski102 Quote Link to post Share on other sites
saper019 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Cyma cm.028 i kulki zamówiona w poniedziałek wieczorem. We wtorek wysłana- w środe jest u mnie :) Wielki plus za wysyłanie paczek:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts