PS TACTICAL GEAR Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 (edited) Witam Dwa kolejne produkty: Kieszeń na granat airsoftowy GR2 w wersji zamykanej na klamrę: Panel Administracyjny ( posiada 2 wewnętrzne kieszonki, co więcej, jak widać rzep nie jest jednolity a posada naszyte taśmy zgodne z systemem MOLLE/PALS przez co w razie konieczności może stać się także platformą montażową bez konieczności jego odpinania; dostarczany razem z pojedynczą ładowniczką pistoletową): Edited January 8, 2010 by PS TACTICAL GEAR Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Hehe, kieszenie na fragi to chyba moje :] Quote Link to post Share on other sites
Maciek V2 Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 A ja dziś odebrałem apteczkę zrywaną w kolorze Multicam. Kawałki materiału, jakie zostały użyte idealnie spasowały się kolorystycznie z flyye'owym Multichłamkiem :) Apteczka bardzo dobrze wykonana, szczerze polecam :) Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
count_martin3z Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Jakich rozmiarów jest Panel Administracyjny? Dzięki Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 13, 2010 Author Report Share Posted January 13, 2010 Witam Wymiary panelu administracyjnego: 17,5cm wysokości, 17cm szerokości. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 (edited) Edit: Dobra nie ważne... Ktulu podał wymiary. Edited January 13, 2010 by shellshock Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Pomyślałem sobie, że wrzucę przy okaji. Apteczka zrywana, a obok niej utility w woodlandzie. Quote Link to post Share on other sites
count_martin3z Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Witam Wymiary panelu administracyjnego: 17,5cm wysokości, 17cm szerokości. Pozdrawiam A da się uszyć ciut krótszy? Quote Link to post Share on other sites
M_V2 Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Rzeczy PSTG są bardzo dobrze wykonane. Dostałem właśnie zamówione apteczki i ładownice na magazynki AK/BERYL, wszystko uszyte tak jak chciałem. Zaletą PSTG jest to, że to wykona zamówiony towar z uwzględnieniem modyfikacji jakie chce się wprowadzić. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Wczoraj dostałem wygranego na aukcji WOŚP chestriga w ranger greenie oraz w prezencie utility poucha też w rg. Mam w domu ładownice Eagle'a oraz Flyye'a w tym samym kamo. Po obejrzeniu i porównaniu produktów tych 3 firm dochodzę do jednego wniosku. Jak ktoś nie ma dużo gotówki i nie zależy mu na metce EI to niech bez zastanowienia bierze szpej od Kthulhu/PSTG. Użyte materiały bdb, szycie bdb. Jedyne do czego mogę się przyczepić, to jaśniejszy odcień rg w stosunku do eaglea. Jednak to nie jest wadą, po prostu inna partia materiału, to i odcień inny. Quote Link to post Share on other sites
super Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Kthulhu robi także inne rzeczy ;-) Chodź sam szyje nie zrobię wszystkiego ;-) Szybko i profesjonalnie poprawił mi chesta BHI. Teraz z boku są taśmy MOLLE/PALS. Naprawił mi także szelkę. Różni się kolorem ale byłem o tym ostrzegany-ciężko dorwać taki sam odcień jak ma BHI. Szwy konkretne. Jestem zadowolony. Tutaj fotki; http://supertac.blogspot.com/2010/02/chest...-blackhawk.html Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 (edited) pytanie odnośnie http://www.pstacticalgear.sold.pl/index.ph...mp;productId=19 ;) czy będzie w CB ? :) edit: ups,skleiło się :D Edited March 6, 2010 by OFF Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted March 6, 2010 Author Report Share Posted March 6, 2010 Witam Dostępne są jeszcze 2 takie kamizelki w kolorze Coyote Brown. Aktywowane zostały na stronie (przed chwilą został dodany w nich kolor Coyote Brown). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Super pochwalił, to i mnie wypada. Poprosiłem Ktulenkę o parę rzeczy w woodlandzie - głównie kieszenie na RGD-2 na własny użytek i dwa zrywane IFAKi w RG dla kolegów wyjeżdżających. Zrobił bardzo przyzwoicie, z uwzględnieniem podanych szkiców, wymiarów itp. Z czystym sumieniem mogę rekomendować PSTG, zwłaszcza jeśli chodzi o custom "kieszeniowy", nie znam bliżej rzeczy kamizelkowych Ktula, ale kieszenie są bardzo ok. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted March 8, 2010 Author Report Share Posted March 8, 2010 (edited) Witam Dziś niewielka porcja zdjęć nowych, dostępnych na dniach na stronie elementów: Kieszeń na 3 magi od Beryla (pasują takż magi od AK74). Dla wyjaśnienia, wiem, że zaraz rzucą się pewnie stwierdzenia że to podobne do tego, a to do tamtego (niestety w tych konstrukcjach dużo zmienić się już nie da). Kieszeń jest trochę głębsza niż większość innych. Dodatkowo górne krawędzie bocznych ścianek ścięte są pod lekkim skosem, tak, żeby chronić bardziej w miejscu, gdzie kończy się klapa. Separatory magazynków wykonane są z podwójnej taśmy poliamidowej. W wersji ostatecznej nie ma na zakończeniu taśm gumowych uchwytów. Mała kieszeń uniwersalna: Pasoszelki Thor: Edited March 8, 2010 by PS TACTICAL GEAR Quote Link to post Share on other sites
_majster_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 jakie wymiary ma ta mała kieszonka uniwersalna? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted March 8, 2010 Author Report Share Posted March 8, 2010 Witam Wymiary małej kieszonki to 14x12x6cm Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 To ja pochwalę - kolejne zamówienie zrealizowane, tym razem odrobinę przeciągnęło , ale w zamian otrzymałem miły (i uzyteczny) gratis. Relacja z klientem coraz lepsza. Sama jakość sprzętu oczywiście tip-top, wszystko ładnie i estetycznie, z porządnych materiałów. Żeby tylko do kieszeni wchodziła maniura z kubeczniem, a nie sama maniura, to w ogóle byłbym w siódmym niebie :P (to ostatnie to w ramach typowo polskiego narzekania ;) ). Quote Link to post Share on other sites
count_martin3z Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 I ja potwierdzam klasę sprzętu Piotrka. Odebrałem trochę PC w RG, sporo pouch'ów różnego rodzaju i wszystko cacy uszyte. Dojdą teraz do mnie jakieś rzeczy z MIWO, tak więc porównam i opiszę. Niestety słowność i terminowość Piotrka daje duuuuuużooooo jeszcze do życzenia. :) P.S. Teraz tak prywatnie... Panie Piotrze, kiedy dostanę szele, apteczkę? Coś nie mogli znaleźć przesyłki :P Jestem chyba nadwyraz wyrozumiały w Twoim przypadku... Aj słer Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 29, 2010 Author Report Share Posted April 29, 2010 Dzisiaj na szybko tylko jeden nowy produkt, a mianowicie kieszenie CQB na 2 magi AK47. Dostępne obecnie w kolorze Olive, wz93, czarnym, DPM. Ładownica jest nie tylko wyższa od tych do Beryla, ale także jest nieznacznie głębsza (1,5cm więcej). Tradycyjnie dodany jest ściągacz umożliwiający szybkie dopasowanie siły trzymania magazynków przez gumę. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted May 24, 2010 Author Report Share Posted May 24, 2010 W ofercie pojawiły się pierwsze dodatki ITW Nexus. Na początek Grimloc'i w kolorze Tan i Foliage Green. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) Łuuuuuuuuuuuuuuuuudland! Plissss. Edited May 24, 2010 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted June 3, 2010 Author Report Share Posted June 3, 2010 Witam Na stronie zostały dodane kolejne produkty. Niestety ale wciąż nie dotarła dostawa z Cordurą w US Woodland. W tym kamuflażu dostępne są więc tylko elementy wykonane wcześniej (głównie są to kieszonki na magazynki pistoletowe) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Witam Na stronie zostały dodane kolejne produkty. Niestety ale wciąż nie dotarła dostawa z Cordurą w US Woodland. W tym kamuflażu dostępne są więc tylko elementy wykonane wcześniej (głównie są to kieszonki na magazynki pistoletowe) Poka foto tych kieszonek. Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Dałoby się kupić same szelki takie jak są w pasoszelkach Thor? Konkretnie w CB. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts