PS TACTICAL GEAR Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 Dałoby się kupić same szelki takie jak są w pasoszelkach Thor? Konkretnie w CB. Witam Tak, jak najbardziej jest taka możliwość, także w kolorze Coyote Brown. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Miałem wcześniej do czynienia ze sprzętem Kthulhu, i to z czasów, gdy o PSTG nikt (chyba ;)) nie myślał - powiem tak: przeskok jakościowy jest olbrzymi, nie mówiąc nawet o cenie ;) Taki zestaw Flyye kosztuje koło 600zł - tutaj znacznie taniej, choć o cenie nie chce się wypowiadać (ze względu na to, że nie jest to stały produkt w ofercie). Jest to Plate Carrier, więc posiada miejsce na twarde wkłady. Plecy można odczepić, i mając prosty pas można uzyskać chest-rig. Jak na kopię RRV przystało, kamizelka posiada chowany przedni panel: Oraz możliwość skrócenia go, poprzez podwinięcie ostatniej linii PALSów ;) A tu małe zestawienie koloru z Camogromem. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 Witam Chciałem poinformować, że można składać już zamówienia na oporządzenie w Matt Johnson Khaki (oryginalna Cordura, identyczna z tą stosowaną przez Eagle Ind.) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Witam. Czyż mógłbym poprosić o piękne zdjęcia mini panelu piersiowego na kimś, kto nosi duży plecak z pasem biodrowym? Duży tzn. powyżej 30 litrów. ;) Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Witam. Czyż mógłbym poprosić o piękne zdjęcia mini panelu piersiowego na kimś, kto nosi duży plecak z pasem biodrowym? Duży tzn. powyżej 30 litrów. ;) Jeśli nikt do wieczora mnie nie ubiegnie, to Ci po pracy cyknę i zamieszczę :) Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 Witam Miło mi poinformować, że po dość długim czasie oczekiwania od poniedziałku ponownie można składać zamówienia na oporządzenie z Cordury US Woodland. Witam Ze względu na inny niż wcześniej koloryt Cordury US Woodland (posiadający trochę inny kontrast plam i wersję koloru najjaśniejszego. Wersja ta spotykana czasami była w oporządzeniu MOLLE prodkcji SDS) każde zamówienie na oporządzenie w tym kamuflażu będzie musiało zostać potwierdzone po przesłaniu wcześniej zdjęcia kamuflażu (ew. ukaże się ono w okolicy wtorku na forum na przykładzie jakiejś ładownicy). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Poka foto, bo nie wiem czy wyciągać kasę :P Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted June 22, 2010 Author Report Share Posted June 22, 2010 Witam Jakoże dość sporo osób pyta się o ten Woodland wklejam zdjęcie poglądowe. Na zdjęciu część kieszeniowa nowej apteczki zrywanej. Jako tło porównawcze posłużyła bluza American Apparel. Zdjęcie robione bez lampy błyskowej (w razie konieczności mogę wrzucić również i takowe zdjęcie, jednak jak wiadomo lampa na ogół dość mocno zniekształca kolory). Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Odebrałem paczuszkę od PSTG, a w niej m. in. pasoszelki Thor, apteczka zrywana i kilka innych ładownic. Wykonanie na eleganckim poziomie, nie ma się czego przyczepić. Kontakt szybki i bezproblemowy, realizacja zamówienia również. Polecam. :) Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Czy szelki od Thora są do kupienia też osobno, czy tylko w zestawie? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 Witam Zarówno szelki jak i sam pas można kupić osobno (jutro strona zostanie uaktualniona o nowe produkty, dodatkowo pojawi się też możliwość właśnie zamawiania osobno szelke i pasa zestawu Thor). Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 Witam Dzisiaj pierwsza partia nowych elementów: Kieszeń shingle na 2 magazynki G36: Kieszeń na radiostację TK760: Kieszeń na radiostację TK890: Kieszenie na TK760 i TK890 są typu otwartego. Każda z nich posiada jak widać na zdjęciach wycięcie umożliwiające bezproblemowe podłączenie zestawu słuchawkowego. Krótce także wersja z klapą. Pasoszelki Thor CQB (pas jest jedynie swego rodzaju "rękawem", nie posiada pasa wewnętrznego. Do zdjęcia użyty został pas ewakuacyjny). Szelki wykonane w układze H, dostosowane do noszenia pod kamizelką. Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Witam. Tak w ciekawości -jaka jest gramatura oliwkowej Cordury, jaką ostatnio stosujesz? Dziś dostałem paczkę od Ciebie, i materiał jest wyraźnie cieńszy i o drobniejszym splocie niż Cordura zielona i RG, z jakiej szyłeś wcześniej. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted July 1, 2010 Author Report Share Posted July 1, 2010 Witam Cordura Olive to 770D. Reszta to na ogół 1000D. Pozdrawiam Witam Chciałem jedynie poinformować, że prawdopodobnie za około 2 tygodnie do oferty wróci Oryginalna Cordura US Woodland (dokładnie ta sama, jaka była kiedyś dostępna) Quote Link to post Share on other sites
bd_siwek Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Jaki koszt będzie Pasoszelki Thor CQB? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted July 4, 2010 Author Report Share Posted July 4, 2010 Witam Obecna cena za Thor CQB (komplet pas+szelki) to 110zł. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 A jaka cena za ladownice w MC do tk-760 ? :) Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted July 5, 2010 Author Report Share Posted July 5, 2010 Witam Cena kieszeni na TK760 to 35zł w kamuflażu multicam i 30 w pozostałych kolorach (kieszenie zaczną pojawiać się na stronie już dzisiaj). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Szybkie pytanie- na ile w pasie jest projektowany chest, którego focie powyżej pokazał Arafat? Ja dziś miałem okazję go pomacać (przyznaj Arafat, sprzedałeś :P ) i przymierzyć - mimo, że do kurczaków nie należę, to w środku kamizelki zostało tyle miejsca, że mogłem tam jeszcze schować ręce - mimo maksymalnego ściągnięcia pasków. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted July 26, 2010 Author Report Share Posted July 26, 2010 Witam Chest był robiony bazując na RRV, więc minimalny obwód to mniej więcej 105-108cm (licząć obwód samej kamizelki). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Cincin Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Kthulhu, masz chyba zapchaną skrzynkę :) Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Kiedy będą dostępne shingle na magi do G36? I jaka byłaby ich cena? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 Witam Shingle na G36 są już skończone (muszą jedynie zostać aktywowane na stronie co powinno nastąpić do końca tego weekendu). Ceny narazie przedstawiają się następująco: -1 magazynek - 35zł -2 magazynki - 45zł -3 magazynki - 55zł Dodatkowo chciałbym poinformować, że ze względu na powolne przechodzenie produkcji do dużej szwalni część produktów może czasowo zniknąć ze strony. Niemal wszystki zostaną zmodyfikowane (m.in. powrót do ryglowania wszystkich nerwalgicznych punktów konstrukcji, ulepszenie samych wzorów). Nowe produkty wykonane, już w nowym miejscu będą odpowiednio oznaczone (pierwsze prawdopodobnie będą miały na stronie dopisek "wersja 2010"). Niestety, skok jakościowy produktów może odbić się także na cenach (choć powinno to następować możliwie płynnie i "bezboleśnie"). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Czy z nową wersją, produkty będą dostępne w ranger greenie? Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Ale to chyba nie oznacza końca customowego sprzętu? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts