PS TACTICAL GEAR Posted December 8, 2011 Author Report Share Posted December 8, 2011 Witam Kieszeń wyjdzie dopiero dzisiaj - ze względu na wprowadzoną zmianę w konstrukcji trochę więcej trzeba było zmodyfikować kieszonkę, przez co dopiero za trzecim razem wyszły w miare odpowiednie wymiary. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Spoko, a jak z mailami? interesują mnie również gogle strapsy (cena 20zł za king armsa jest chora...) Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 (edited) No właśnie jak z mailami? Bo ja odpowiedziałem na Twojego i czekam hu, kawał czasu już... Edited December 10, 2011 by MatriX482 Quote Link to post Share on other sites
sylwek3231 Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Witam. A ile by wyszło za MAP'a, RRV bez pleców w Ranger Green, do tego admin panel z ładownicą na 9mm i jakiś worek zrzutowy? W RG wsio. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 (edited) Witam! Ile by wyszlo za uszycie kamizelki typu MBSS i MAPa? W Coyote Brown. Czy jest możliwość uszycia pasa wew. do Thora? Edited December 11, 2011 by gecko123 Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted December 12, 2011 Author Report Share Posted December 12, 2011 Witam Niestety cordura CB nie jest obecnie dostępna. Prawdopodobnie będę ją ściągać w najbliższym czasie, jednak nie mam pewności, ponieważ kolor ten do niedawna nie cieszył się zbytnim zainteresowaniem (dopiero we wrześniu i październiku pojawiło się większe zainteresowanie CB) Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Witam Jak z mailem w sprawie szelek niskoprofilowych i Lokiego II?? Pozdrawiam:) Quote Link to post Share on other sites
blazy Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 (edited) Również czekam na odpowiedź w sprawie thora :) Edited December 13, 2011 by blazy Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 Witam Przypominam o dodawaniu do maili adresu zwrotnego, ponieważ w wielu przypadkach ich nie ma, a jak już wspominałem czasami formularz kontaktowy "zjada" adres zwrotny. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 (edited) Ja mam wrażenie, że ktoś poleciał ze mną w kulki jeśli chodzi o termin szycia poniżej miesiąca (teraz niecałe 2 tygodnie zostały). Ba, nawet na maila nie dostałem odpowiedzi, pomimo podania adresu zwrotnego. Szkoda, szczególnie, że mam parę rzeczy od PSTG (kupionych np. u funkcjonariuszy pewnych jednostek realizacyjnych). Niestety zamawiając bezpośrednio w PSTG ciężko jest coś zdobyć, szczególnie jeśli czas nagli. Edited December 13, 2011 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 (edited) A ja chciałem jedynie poinformować, że powyżej wspomniane zamówienie jutro będzie gotowe (została jeszcze tylko kieszonka mała "gadget"). Poszła także odpowiedź na mail. Pozdrawiam Edited December 13, 2011 by PS TACTICAL GEAR Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Tą wiadomością jestem niebywale zaskoczony, jednak mogło to wyglądać trochę inaczej - byłem bliski zamówienia w innym miejscu. Przepraszam i cofam moje złe słowa z poprzedniego postu, chociaż byłbym wdzięczny za odpowiedź na maila. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Kieszeni nie mam i odpowiedzi na maile w sprawie zawieszenia do hełmu, pokrowca na camelbak i same napy o których pisałem pw. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 (edited) Ja również piszę ostatni raz w sprawie zamówienia (mam nadzieję, że ostatni). Chciałbym po prostu znać cenę całości i jeżeli odpowiedź na mejla nie jest możliwa, bardzo prosiłbym o wysyłkę za pobraniem - dane podałem. EDIT: Chodzi głównie o obawy w sprawie PP - wiadomo co się dzieje przed Świętami. Edited December 16, 2011 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Chciałbym zapytać co z tymi spodniami? :) Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Jak tam odpowiedzi na maile bo jeszcze takowej nie dostałem.... Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 (edited) Kthulu, ja jestem cierpliwe, maila mojego masz, pisałem XX razy, a na szpejozę czekam już~pół roku. Heelooł, coś tu jest nie tak. Czekam na maila od Ciebie. Edited December 29, 2011 by MatriX482 Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Niestety również muszę się upomnieć o swoje tutaj, na forum. Byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyby paczka została wysłana w tym tygodniu, oczywiście za pobraniem. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 1, 2012 Author Report Share Posted January 1, 2012 Przed upominaniem prosiłbym o wcześniejsze skontaktowanie się poprzez e-mail. Paczka wychodzi w dniu jutrzejszym, właśnie za pobraniem Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Skontaktowałem się 23 grudnia, wiadomość jest w wysłanych. Dziękuję bardzo. Jak paczka dojdzie, z pewnością napiszę coś bardziej pozytywnego. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 czekam na odpowiedź na maila... pisałem w sprawie oporządzenia w multicam , (kabura, pas biodrowy molle, ładownice do emki ) i także o mundur jakby co to mój e-mail Pietia888@interia.pl Czekam na odp. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 Witam Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami no koncie FB firmy pojawiły się pierwsze zdjecia elementów wykonanych w kamuflażu A-TACS. Dodatkowo od jutra rusza konkurs fotograficzny. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Paczka doszła, wykonanie standardowo wzorowe. Gdyby nie czas realizacji, wystawiłbym ocenę celującą, teraz niestety spadam do minus bardzo dobrej. :wink: Polecam i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 ile czekałeś? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Nieco ponad miesiąc. Z góry naciskałem na termin, na którym bardzo mi zależało, stąd to SPAMowanie w tym temacie. Z drugiej strony pomimo lekkiego uchybienia, opłacało się patrząc na jakość produktów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts