rat_med Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 to numer służbowy mógłby być włączony a nie stale tylko poczta głosowa Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Witam Jedynie informacyjnie - w sklepie wystąpił błąd przez co wszystkie produkty są opisane jako niedostępne. Zostanie to naprawione w przeciągu 1-2 dni. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Ma ktoś może kontakt z PSTG? Mój urwał się jakiś czas temu :/ Nie wiem,czy np. coś się stało. Wcześniej nie było nigdy problemów takich z kontaktem. Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Na FB wrzucił wczoraj informację o przyszłych nowościach, więc pewnie żyje i ma się dobrze. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted September 18, 2012 Author Report Share Posted September 18, 2012 Witam Przepraszam za problemy z kontaktem. Stan ten może utrzymywać się do około 26.09 - sprawy prywatne trochę ograniczają mi możliwość poświęcenia się firmie. Jeżeli jednak nie odpowiem na jakiś mail do dzisiaj do 15 to prosiłbym o ponowne jego wysłanie (możliwe, że niechcący go pominąłem) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Ok,dzięki. W takim razie email poszedł jeszcze raz ;) Quote Link to post Share on other sites
dj_drops Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 @PSTG maile wysyłane parę miesięcy temu pozostawione bez odpowiedzi też wysłać jeszcze raz ? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted September 22, 2012 Author Report Share Posted September 22, 2012 Tak, najlepiej napisać jeszcze raz Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Takie pytanie czy oferowane są rygle do pasków molle? Jak jest z trwałością szwów,pytam tych którzy sprawdzili w praktyce sprzęt. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Z tego co widzę to rygle są w standardzie (przynajmniej ja nic nie wspominałem w zamówieniu o nich,a mam) ;) Szwy u mnie trzymają się świetnie. Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Witam, czy wszystko jest w porządku? Z kolegą próbujemy mailowo uzyskać kontakt a PS milczy. Rzeczony kolega prosi mnie o to pytanie a i ja chętnie dowiedziałbym się czy aby mój nieszczęsny kapelusz w końcu wyszedł, lub wrócił. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 Witam Przepraszam, ostatnio były jakieś problemy z mailem - wiele wiadomości ode mnie nie dochodziło (zwłaszcza z załącznikami), jak widać dużo nie przychodziło do mnie (lub trafiało do SPAMu, choć były to często kontynuacje wcześniejszych rozmów). Do wieczora wszystkie wiadomości postaram się ogarnąć i przesłać odpowiedzi. Dodatkowo użytkownicy FB mięli już szanse zobaczyć na profilu firmowym kilka zapowiadanych nowości, w dniu dzisiejszym także kolejne zdjecia nowych elementów. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
rat_med Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) Witam Ja mam pytanie które zadawałem już niezliczoną ilość razy kiedy otrzymam poprawnie uszyty sprzęt zgodny z zamówieniem?? Całość jest już bardzo delikatnie mówiąc żenująca! Nie dostaje odpowiedzi na maile i nie odbiera Pan ode mnie telefonów (oczywiście tel. służbowy wyłączony cały czas) chyba, że dzwonie z nieznanego Panu nr tel. Cała sprawa ciągnie się już 15 miesięcy, regularnie jestem okłamywany i wprowadzany w błąd umyślnie przez Pana, że sprzęt został wysłany, albo jest już uszyty i zostanie wysłany. Ostatnim razem kiedy był Pan łaskaw odebrać telefon tj. 23.10.2012r usłyszałem, że już wszystko jest uszyte i zostanie tego samego dnia wysłane. Oczywiście w dalszym ciągu nic do mnie nie dotarło - kolejny raz zostałem perfidnie okłamany! Więc pytam się kiedy w końcu dostanę sprzęt uszyty zgodnie z zamówieniem?? Pozdrawiam Edited November 8, 2012 by rat_med Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 A nie lepiej po takim czasie zażądać zwrotu gotówki? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 Formalnie rzecz biorąc sprzęt został dostarczony, jednak okazało się, za pierwszym razem, że nie taki jak być powinien (bo za krótki camelbak), a później że jednak ma być inny model. Formalnie, skoro mają zostać zmienione, to teoretycznie wypada oddać tamte już dostarczone. Jednak nie o to chodzi, żeby sprawy takie załatwiać na forum publicznym. Z telefonami ostatnio jest problem z przyczyn innych niż firmowe. Mogę tylko zadeklarować że do piątku rzeczy zostaną wysłane i tyle. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
rat_med Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Witam Nie tylko telefon, ale również i maile zostały bez odpowiedzi. A co do odesłania to kilkukrotnie zadawałem pytanie na jaki adres mam wysłać sprzęt, lecz te pytania pozostały bez odpowiedzi. Co do zmiany modelu, tak była zmiana w momencie kiedy nie był jeszcze uszyty pokrowiec o odpowiedniej długości. Nie jestem za załatwianiem spraw poprzez forum, ale tylko takie wyjście w tej sytuacji mi zostało ponieważ byłem cały czas ignorowany. Odnośnie wysyłki sprzętu do piątku, to dziwna sprawa skoro sprzęt podobno od trzech tygodni "jest już uszyty". Którego piątku? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 Do piątku 16.11.2012 roku. A do piątku dlatego, że nie chcę po raz kolejny czytać informacji, że nie zostało wysłane jeżeli przypadkiem w poniedziałek lub wtorek nie wyjdzie. Ze względu na dużą ilość zamówień nie mam możliwości codziennie chodzić na pocztę, zwłaszcza że w przypadku mojej placówki pocztowej jest to często związane ze "stratą" ponad godziny Quote Link to post Share on other sites
rat_med Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Witam W takim razie liczę na to. Jeśli do mnie jest ta aluzja odnośnie poniedziałku lub wtorku, to przypominam, że zawsze "interweniowałem" po 2-3 tygodniach od rzekomego wysłania paczki. Pozdrawaim Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted November 11, 2012 Author Report Share Posted November 11, 2012 Witam Nie, nie była to w żadnym wypadku aluzja względem nikogo. Chodziło raczej o fakt, że czasami zdarza się, że nie ma po prostu możliwości wysłać w danym dniu. Quote Link to post Share on other sites
rat_med Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Witam Paczka dzisiaj dotarła. Szkoda, że dopiero po opisaniu całej sytuacji na forum (to już drugi raz). Drobne szczegóły odbiegają od zamówienia, ale w porównaniu do poprzednich jest bardzo dobrze. Co do jakości szycia i materiałów nie mam zupełnie nic do zarzucenia. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
MyN3 Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 No to jestem lekko zmieszany ponieważ są tutaj jak i pozytywne komentarze tak i negatywne.. Swoją drogą nie wyobrażam sobie czekać 16 miesięcy na uszycie sprzętu.. Cóż to było i w jakiej ilości? Sam kiedyś przerabiałem podobną sprawą z G&H a chodziło o przerobienia AK na Beryla gdzie w zasadzie ich praca polegała na przyspawaniu kolby, zrobieniu bolca blokującego szynę, atrapy lewego selektora i kilku frezów.. Sprawa trwała 6 miesiecy.. (zapewniany czas realizacji 2tyg) Widać w naszym kraju przedsiębiorcy mają tendencję do brania zbyt dużej ilości zamówień i zapewnianiu, że wszystko uda się zdziałać w terminie.. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Ja się nigdy na PSTG nie naciąłem, choć zawsze brałem rzeczy z podstawowej oferty. Realizacja była szybka i sprawna. Większość negatywów dotyczy przede wszystkim wszelkiej maści customów. Ale i tu trudno jednoznacznie obarczać wykonawcę, bo i często współwinni są klienci - nie umiejąc skonkretyzować swoich żądań czy chęci. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Nieprawda. To nie klienci nie potrafią określić czego chcą (no, może niektórzy), tylko PSTG nie potrafi ocenić swoich własnych możliwości produkcyjnych. Piszę to uczciwie, jako szczęśliwy użytkownik różnych customowych produktów tej firmy. Po prostu pan Piotr musi być uczciwszy dla oczekujących na jego produkty. Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 (edited) Oh przepraszam ja też niestety mam mieszane uczucia. Fakt że jestem mega zadowolony ze sprzętu który otrzymałem i zamierzam go ile wlezie używać. Co innego że zamówienie rozpoczęte na początku lipca zostało skompletowane ledwie 3 tygodnie temu. Fakt że sprzęt został wykonany szybko, tylko drogą krzyżową jest przesyłka. Moja rada jest prosta dla PSTG, albo znaleźć sobie prawdziwego przewośnika jak UPS albo DHL, FedEx czy nawet InPost. Wbrew obiegowej opinii na przesyłce biorą max 2-3 PLN więcej niż Poczta, a jakość usług rozkłada narodową pocztę na łopatki. Proponuję też drukować adresy i naklejać na paczce bo niestety nie dziwiło mnie czemu paczka nie przychodziła 3 razy, gdyż adres był nieczytelnie napisany. Ostatecznie jeśli jak widzę tyle osób zamawia i "interes kwitnie" można kogoś podnająć do obsługi poczty lub poprosić o pomoc. P.S. W pierwszym mailu z zamówieniem mojego CUSTOMA napisałem że "zdaję sobie sprawę że przyjdzie mi czekać, ale z opinii wiem że warto", więc jeśli od razu byłaby odpowiedź iż zajmie mi to 2 miesiące to tylko by mnie ułatwiło życie i bym nie czekał na paczkę na darmo. Edited November 17, 2012 by Filip7370 Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted November 17, 2012 Author Report Share Posted November 17, 2012 (edited) Witam W odniesieniu do powyższych uwag w ciągu najbliższego tygodnia przeanalizowana zostania cała oferta sklepowa. Produkty zupełnie nie cieszące sie zainteresowaniem zostaną usunięte (możliwe że tylko tymczasowo). Reszta otrzyma status "tymczasowo niedostępny", chyba że na stanie będą już gotowe sztuki. Sprzedawane będą również tylko elementy dostępne na magazynie. Elementy występujące w różnych rozmiarach (kamizelki, pasy) "otrzymają" ustandaryzowane 3-4 rozmiary, tak więc nie będzie już raczej możliwości "stworzenia" kamizelki w rozmiarze pod konkretnego użytkownika jak to miało miejsce do tej pory. Czy będzie możliwe zamawianie customów? Być może, jednak nie wiadomo kiedy dokładnie. Elementy zamówione do tej pory naturalnie zostaną wykonane. Mam nadzieję, że przyspieszy to możliwości obsługi oraz poziom zadowolenia klientów. Edited November 17, 2012 by PS TACTICAL GEAR Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts