seger Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Jo tylko co jest zepsute? Bo nie będę ryzykował sobie reputacji :D zacina sie zamek, po zwolnieniu blokady czasem nie odbija do końca i ma problemy z podawaniem kulek( zamek nie dochodzi do końca i mag gubi gaz) ratujcie :) Quote Link to post Share on other sites
Loganziom Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) A skąd jest Poldecek?:D No polecam poldcka. Bardzo miła obsług i rzetelna! Mój kałach śmiga jak marzenie! 100% wiarygodny serwisant po nie wygórowanej cenie! Do Częstochowy wysyłasz lub do Prudnik na gg daje ci informacje do wysyłki itd. Edited March 23, 2010 by Loganziom Quote Link to post Share on other sites
feder91 Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 No i Poldeck ma kolejnego bardzo szczęśliwego użytkownika karabinu po jego serwisie :) Zrobił zaje^ste podkładkowanie. Generalnie ująć w skrócie to: Złom (jaki miałem)+Poldeck = w 100% sprawna replika z pełną kulturą pracy. Do tego całkiem przyzwoite ceny. Mogę polecić Poldcka jako bardzo dobrego serwisanta. -Korzystałem z różnych serwisantów, jednak robili właściwie nic za ceny z kosmosu... Jak będę znów miał jakiś problem z innym karabinem/innym czymś to wysyłam do Poldcka :D Przynajmniej mam 100% pewność ,że wróci do mnie działające (chyba ,że nie będzie takiej fizycznej możliwości naprawy tego...) Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 I na mnie przyszła pora, by polecić AnR'a. Świetny kontakt, fachowe podejście do sprawy no i umiejętności, które wycisnęły z mojej repliki siódme poty i przede wszystkim - w końcu doprowadziły ją do sprawności. Ponadto AnR zniósł moją niecierpliwość, za co należy mu się ukłon ;) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 URLOP! Do siódmego maja nie przyjmuję nikogo kto nie zdążył choćby rozpocząć negocjacji ze mną. Ma to na celu doprowadzenie mojej zszarganej szalonymi awariami psychiki do jako takiego stanu. Na gg pisać można spokojnie. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 TAAAAAAAAAAAAAAAAAK! WIĘCEJ DLA MNIE!!! Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 (edited) No tak jak wszyscy chwalicie AnRa to i ja pochwalę ;) Tuningował moje HK416 BOYia do prawie 500fps na m130 :) Wg Mnie wynik wyśmienity, kultura, spasowanie na przyzwoitym poziomie :) Po odebraniu repliki popełniłem parę błędów "dzięki" którym musiałem spowrotem odesłać replikę, AnR ją naprawił bez żadnych problemów, oczywiście nie licząc części które trzeba było kupić. Przebieg narazie max. 1k bbs ale zapowiada się ciekawie ;) Koszty tuningu w stosunku do jakości naprawdę niskie i konkurencyjne biorąć pod uwagę np. Serwis ASG. Troszkę ta usługa serwisowa wymagała czasu ale było warto :) Polecam Edited April 24, 2010 by augustox Quote Link to post Share on other sites
Marcel_on21 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Panowie dawno tu nie zaglądałem na to forum...lecz mam znów problem ze swoją repliką...posiadam M14 Cyma...chce zmienić w niej kompletnie gearbox, znalazłem Gearbox firmy G&P ( firma ta słynie z solidności replik ) powiedzcie mi czy nie będzie problemu z przekładką gearboxa...i czy potrzeba jest wymiana silnika...czy ten cymowski pasuje...POMOCY!!! Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 M14 Cyma to jest kompletna kopia TM - będzie pasować. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Wydaje Ci się, zę będzie pasować. Zakładałem to u siebie i wcale tak lekko nie jest. Sporo piłowania tu i ówdzie. Często w bardzo trudno dostępnych miejscach. No i jest od m14 właściwy temat. Quote Link to post Share on other sites
Bacao Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Jest moze w trojmiescie jakis serwisant? :) Za wysylke w dwie strony zaplacil bym okolo 100zl a to plus koszty naprawy to dla mnie troche za duzo. Wiec wolal bym osbiscie dostarczyc i odebrac replike. Quote Link to post Share on other sites
K I L E R Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Polecam Poldka , od 2 lat zajmuje się serwisem mojej repliki i jestem w 100% zadowolony z jego pracy , uczciwość i terminowość serwisu , to jego priorytety. Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Polecam Poldka , od 2 lat zajmuje się serwisem mojej repliki i jestem w 100% zadowolony z jego pracy , uczciwość i terminowość serwisu , to jego priorytety. Trochę dziwnie to zabrzmiało ;-) Quote Link to post Share on other sites
Marcel_on21 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Słuchajcie powiedzcie mi jeszcze jedno...czy do tej repliki m14 cymy pasuje gearbox og firmy G&G...bo mam okazje kupić po taniości sprawdzony i bardzo dobry jest... Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Poldeck to kup ode mnie łoże G&G :P Quote Link to post Share on other sites
Marcel_on21 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Słuchaj bo ja mam m14 socoma ale ma złamana kolbę...powiedz mi ile byś chciał za to całe łoże...gdyby to była w miarę rozsądna cena to może bym się zdecydował...ja pisałem na gg do Ciebie...pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Polecam dexterkrak'a. glock po jego serwisie chodzi jak miodzio, odrzut ma porzadny i kulki pieknie daleko lecą :) problem z zacinajacym zamkiem i podawaniem kulek zniknał :) zna sie chłop na rzeczy :) Quote Link to post Share on other sites
Evelish Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Polecam Poldka. Wysokiej jakości serwis, dbanie o szczegóły i bardzo dobry kontakt. Bardzo jestem zadowolony z Giwery która była u niego na serwisie. Świetnie strzela, bez żadnych zacięć itd. Niska cena. Jeszcze raz gorąco polecam. Quote Link to post Share on other sites
gregor_a Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 a kogo polecicie w warszawie ?? Quote Link to post Share on other sites
zuberek Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Miałem okazję wysłać na serwis replikę King Arms'a do Poldka. Bardzo dobry kontakt i wszystko zrobione na wysokim poziomie. Na bieżąco byłem informowany o etapach naprawy i przeglądu repliki. Nie drogo jak na tyle pracy. Gorąco polecam wszystkim!!! Quote Link to post Share on other sites
Loganziom Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Też polecam Poldcka, naprawił i pięknie serwisował mojego KAŁASZA! Quote Link to post Share on other sites
maxero Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Ode mnie też ogromy plus dla Poldka - zrobił coś z niczego ! Świetny kontakt, profesjonalne rady i solidne wykonanie i to wszystko po atrakcyjnej cenie - czegoż chcieć więcej ;) Pozdrawiam i Polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Co sadzicie o serwisancie KicpA ? mozna go polecic ? Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Można. I to ze szczerego serca. Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Dzieki. Mam nadzieje ze kolega KicpA za to sie nie obrazi ze zapytalem, zawsze wole miec pewnosc. Pozdrawiam ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts