Gogin Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Ludzie tak naprawdę żydzą na przesyłce. Toż to jeszcze bardziej smutniejsze jest niż fakt wspomniany przeze mnie wyżej. Eh, niech Bóg ma Was w swojej opiece... Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) O przepraszam ja nie żydzę! AnR musi o sobie mowić bo zawsze stęka. Edited January 29, 2010 by Jaeger Quote Link to post Share on other sites
szczurto Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Witam polecam Poldka dobry kontakt mily uczciwy chlop z niego, bardzo ladnie przeprowadzil przeglad i naprawy. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
KrzysiekplX Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 A ja polecam Gogina ;). Kontakt super, giwerka pięknie złożona. Szczerze polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Ja również chciałbym polecić Gogina. Co prawda nie miał w rękach mojej repliki jednak w sposób szybki i sprawny pomógł mi zlokalizować i pozbyć się problemu z GB. Widać że zna się na rzeczy... Quote Link to post Share on other sites
czesio007 Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 A kogo polecacie z opolskiego lub dolnośląskiego? Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 A kogo polecacie z opolskiego lub dolnośląskiego? Ja i AnR jesteśmy z Dolnegośląska ;-). Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Podlizuch! :F Poza tym Zgorzelec to prawie Rzesza. ;) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Poza tym Zgorzelec to prawie Rzesza. Podobno Dziadek Gogina naprawiał repliki żołnierzom Wehrmachtu. ;) Quote Link to post Share on other sites
czesio007 Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 A z opolskiego to nigo nie ma ? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Ja jestem. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Rzadko się zdarza bym korzystał czyjejkolwiek pomocy. Tutaj muszę polecić Seger'a jako niekwestionowanego dla mnie specjalistę od baterii. Miałem problem ze swoimi pakietami LiPo. Facet doradził, poradził i jeszcze je naprawił. Jeśli macie jakiekolwiek problemy ze swoimi bateriami, wymagają one ratowania to walcie do facet drzwiami i oknami. Solidna i fachowa z niego firma! :) Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Jest ktoś ze Śląska ? ;) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Tarnowskie Góry? Skontaktuj się z Harcerzem, pewnie znasz. Będzie wracał do Wałbrzycha to może Ci dźwignie paczkę do mnie w jedną stronę. Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Super, dzięki za info, jasne, że znam harcerza ;) Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 No sager ma łeb do aku i do ładowarek, w końcu obraca się w tym temacie na bieżąco ;) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 (edited) nie sager tylko seger ( pierścień zabezpieczajacy, oj głupia była z tym historia ;) ) cieszę sie ze mogłem pomóc ;) daj znac AnR co z tym aku. ;) Edited February 15, 2010 by seger Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 No fakt sorki za pomyłkę ;) Teraz jak będę coś rozbierał i zobaczę segera to będę miał przed oczami wmasg ;P Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Seger?? A tak solidny chłop z niego, konsultowałem się przy wyborze ładowarki. Obraca się w temacie, ma pojęcie i co najważniejsze chce pomóc. Ale negocjatorem cen jest twardym wrrr. Polecam z czystym sumieniem :lol: Quote Link to post Share on other sites
Loganziom Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Dajcie namiary na tego POLDCKA mam replikę do serwisowania! Jakiś numer gg niewiem adres, telefon cokolwiek!!! Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Dajcie namiary na tego POLDCKA mam replikę do serwisowania! Jakiś numer gg niewiem adres, telefon cokolwiek!!! Wejść w profilu albo wysłać PW nie umiesz? :wink: Quote Link to post Share on other sites
edzio39 Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Ja polecam AnRa. Zna się bardzo dobrze na serwisowaniu. Replika chodzi marzenie. Wszystko bardzo szybko i sprawnie. A przede wszystkim niska cena. Polecam wszystkim! Quote Link to post Share on other sites
andronikus Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Ostatnie dzieło poldeckiego :-P snajperka na bazie G&P lufa 590mm MadBull 6.03 , sprężyna 150 , N-borek systemy , zębatki systema STU .Moc wyjściowa 560FPS .To się nazywa dobrze poskładany sprzęt. Quote Link to post Share on other sites
Wilk_75 Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Myślę, że nie będzie w tym żadnej przesady jeśli to co napiszę będzie opinią całego naszego teamu The 75th Ranger Regiment. Mimo tego że większość z nas mieszka w Sosnowcu i okolicy nasze repliki serwisujemy u Poldeck’a w Częstochowie. Gorąco polecam, porządna firma na której nikt się jeszcze nie zawiódł !!! Wilk Dowódca The 75 Ranger Regiment przeistaczającego się w Stowarzyszenie SZASER. www.szaser.mil.pl Quote Link to post Share on other sites
Redrad Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Ja polecam Dextera, składał mi APS 96 Maruzena, szybka usługa, nieduże pieniądze za tydzień pracy, podejście do klienta na 6, sam zaliczyłem kilka serwisów i wypadają naprawdę blado na tle w/w osobnika ;-), jeśli chodzi o springi naprawdę polecam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts