_majster_ Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 witam Przeglądając inny temat an forum natrafiłem na nieznaną mi dotąd firmę Madness Tactical Gear. Przeglądając ich stronę zauważyłem kilka interesujących pozycji, w całkiem przystępnych cenach i jestem ciekaw opinii użytkowników. Nie zauważyłem też na stronie firmy informacji na temat materiału z jakiego szyją - ktoś coś wie co to? Możliwe ze ja przeoczyłem. Jeżeli ktoś miał styczność z produktami tej firmy, lub wie coś o niej samej, to bardzo proszę o podzielenie się informacją. :) tutaj link do strony firmy - http://mtgear.pl/ pozdrawiam majster Quote Link to post Share on other sites
Calvert Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) Posiadam parę rzeczy tej produkcji, które sobie bardzo chwalę. Miedzy innymi shingla na maga do AK z cordury. Mam jeszcze shingle Cromu i Condora i madnessowy nie odstępuje od nich. Posiadam jeszcze zawieszenie dwu punktowe do AK oraz już z wyposażenia podróżniczego pas do przewożenia pieniędzy ( testowany w czasie dwóch wyjazdów na Syberię). MTG dokonywało także przeróbek i napraw mojego oporządzenia i umundurowania, zawsze bylem bardzo zadowolony z współpracy i mogę ich polecić z czystym sumieniem. Planuję teraz zamówić w MTG poucha na Nalgene i worek zrzutowy. Pozdrawiam Edited April 18, 2010 by Calvert Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Ja też coś tam mam, niestety, MTG wycofało się z szycia customowego oporządzenia na rzecz seryjnej produkcji swoich wzorów (ew. z niewielkimi przeróbkami) - tak przynajmniej powiedział mi Paton. M.in. potrzebna mi była kieszeń na Nalgenkę, ale MTG'owska kieszeń na manierkę nie sprawdziła się w tej roli tak, jak oczekiwałem, a na uszycie czegoś specjalnie pod moje potrzeby nie było szans. Generalnie solidna firma i solidne szycie. Quote Link to post Share on other sites
_majster_ Posted April 19, 2010 Author Report Share Posted April 19, 2010 a wiadomo z jakiej cordury szyją? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 http://mtgear.pl/oferta Ktoś wie może, czy chest widoczny na zdjęciu jest w ofercie? Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Mail? :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Poszedł, poszedł - tak swoją drogą tutaj pytam, bo od razu można poznać opinię ;) Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Jeśli masz konto na Facebooku, to tu znajdziesz jeszcze dwa zdjęcia tego chesta: http://www.facebook.com/home.php?#!/al...id=276909281876 . Ma być dostępny w cenie około 260zł (z poduszkami na ramiona). Quote Link to post Share on other sites
gromu Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Kurde, nie widziałem tego wcześniej :) Naprawdę mają ciekawe pozycje, no i ceny ceny ceny! :D Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Ten chest faktycznie wygląda pysznie :D Napisałem maila parę dni temu, kiedy by pojawił się na stronie, ale wciąż czekam na odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
gromu Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 (edited) Czyli kontakt na najwyższym poziomie, na pewno codziennie pilnują co się dzieje ze sklepem :-F A też jestem zainteresowany tym szpejem. Edited May 11, 2010 by gromu Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Witam serdecznie.Tak Kamizelka jest również w naszej ofercie. Przechodzi właśnie ostatnie testy (trudno stworzyć coś przemyślanego i wygodnego jednocześnie). W ofercie na stronie pojawi się do końca maja. Co do samych zamówień, to czas oczekiwania obecnie to około miesiąca. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 No to pysznie :D Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) Witam tak się składa, że jestem od kilku lat członkiem ekipy Madness. Od 3 lat używam wyrobów Patona, są bardzo wygodne i wytrzymałe, sprawdziły się w trakcie gier asg, a poziom ich wykonania nadal rośnie. W sumie mam na stanie typowe customy lub prototypy MTG, niektóre nie weszły do produkcji, inne zmodyfikowano. Poglądowo zamieszczam kilka prowizorycznych fot: Specjalnie pod serpe blackhawk zaprojektowany i uszyty przez MTG panel udowy. Mocowany do pasa. Sprawdzone w boju, bardzo wygodne i praktyczne. Klamka o wadze ok 1kg trzyma się stabilnie i nie lata po udzie. Foty TUTAJ Przerobiony gruntownie chiński Commando Recon Chest Harness. Foty TUTAJ Czekam jeszcze na komplet ładownic na krótkie magi do emki, stare są z innej bajki i nie są do końca koszerne... Poza tym: - płaskie cargo. - poduszki, - kieszeń na radio, - worek zrzutowy, - zawieszenie 1-punkt do emki - oraz plecak z kieszenią główną na worek 2,5l i 2 małymi kieszeniami - wszystko MTG. Gdzieś tam się wala przerobiony panel administracyjny, ale znaleźć go nie mogę. Edited June 4, 2010 by Mendi Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Mam apteczkę indywidualną i worek zrzutowy. Chyba można polecić, z dotykania nie różni się od Eagle, FLYEE, LBT. Solidne szycie, ale o trwałości wypowiedzieć się nie mogę, bo mam te graty zbyt krótko. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Mam nadzieję że nie skrzywdzę Wojtka mówiąc że korzystaliśmy z usług MTG przy prototypowaniu paru projektów dla wojska i innych formacji. Robił też parę customów na moją prośbę. Quote Link to post Share on other sites
vanyel1985 Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Ktoś się orientuje może, czy szyją też w Cordurze WZ.93? Puściłem już też do nich zapytanie, ale może tutaj szybciej dostanę odpowiedź, oby twierdzącą :) Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Jeśli ktoś jeszcze nie wie - nowa stronka ruszyła: www.spearpoint.pl Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 A jakieś ceny, czy coś? ;) Quote Link to post Share on other sites
ThePesH Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) Jakiś multicam, czy coś ? ;-) Edited July 11, 2010 by ThePesH Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 No ceny by się przydały :D Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 I szkoda, że foty w takiej podłej jakości/rozdzielczości. Ładnie to wszystko jest wymyślone - taki sposób pokazania produktu może i spełnia rolę przy ładowniczkach, ale już przy plecaku czy kamizelce niewiele widać. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Fakt, przydałby się jasny i przejrzysty cennik produktów i podejrzewam, że takowy się wkrótce pojawi. Można jednak napisać maila z zapytaniem odnośnie konkretnych produktów. Zamawiałem ostatnio ładownicę na radio, kieszeń uniwersalną i worek zrzutowy i muszę pochwalić ekipę MTG. Materiał bardzo dobry, bardzo estetyczne szycie a do tego doskonały kontakt mailowy. Był chwilowy przestój, nie z Ich winy, więc zostałem grzecznie zapytany, czy chcę zrezygnować z zamówienia czy poczekać około tygodnia dłużej. Wybrałem drugą opcję i jestem bardzo zadowolony. Ode mnie wielki plus. Btw. czy tylko u mnie na FF strona MTG dziwnie działa? Quote Link to post Share on other sites
_majster_ Posted July 11, 2010 Author Report Share Posted July 11, 2010 (edited) z tego co ekipa mtg pisała na facebooku: 1. stronka spearpoint wymaga kilku poprawek i mająsie z tym jak najszybciej uporać 2. plecak, chest i pokrowiec na camela ma trafić do sprzedaży jutro (poniedziałek) - czy tak będzie zobaczymy. 3. piszą też że niedługo rozszerzą oferte o nowe kamuflaże (nie piszą kiedy) 4. cennik wszystkich (a przynajmniej tych aktywowanych) jest na http://mtgear.pl/ - te które ukazały na nowej stronie - patrz pkt.2 pozdrawiam majster Edited July 11, 2010 by _majster_ Quote Link to post Share on other sites
_majster_ Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 chest został dodany na www http://mtgear.pl/322 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts