Jump to content

Rangershop.pl

Recommended Posts

Posted (edited)

Przepraszam, że piszę dwa posty jeden pod drugim, ale nie mam możliwości edycji.

Zapierałem się, że nie dokonam w RANGERSHOP już żadnego zakupu, niestety w niektórych asortymentach są monopolistą i byłem zmuszony znów zwrócić się do Nich. Złożyłem zamówienie na kwotę 71,52 złi tego samego dnia dokonałem przelewu na kwotę 71,52 zł(posiadam na to dowody). Z niewiadomych przyczyn zaksięgowano wpłatę w kwocie jedynie 64,80 zł i wstrzymano mi wysyłkę zamówionych przedmiotów z powodu niepełnej wpłaty. Interweniowałem w tej sprawie telefonicznie we wtorek, bez skutku. Trudno nie nazwać takich działań po imieniu - indolencja, niekompetencja, czy zwykłe oszustwo?!

Edited by Powała
  • 2 months later...
  • Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i możecie mnie zaliczyć do grona tych niezadowolonych. Kontakt ze sklepem jest, i to dobry. Na maile odpisują po chwili, ale na swoje zamówienie czekam już 13 dni i nie zostało wysłane(artykuły NIE z demobilu)... jak na razie czekam i liczę na to, że mi się uda. Jak nie anuluje zamówienie, wybrałem pobranie.

Posted

Ja też odradzam ten sklep. Kupiłem tam specjalnie parę rzeczy dla brata i siekierke bw która miała być oryginalna. Niestety przyszła podróba mil-syfa. Pod koniec czerwca odesłałem ją z żądaniem zwrotu pieniedzy 2 tygodnie czekałem a pieniędzy nie było. Po mailu co z reklamacją odpowiedzieli, że pieniądze powinny być po weekendzie. Niestety nadal ich nie ma. ODRADZAM

Posted

Przesyłkę opóźniała kabura, zrezygnowałem z niej w moim zamówieniu. + dla sklepu, za bezproblemową zmianę zawartości, - za brak informacji. Dzisiaj wysłali.

• 2 weeks later...
Posted
Ja też odradzam ten sklep. Kupiłem tam specjalnie parę rzeczy dla brata i siekierke bw która miała być oryginalna. Niestety przyszła podróba mil-syfa. Pod koniec czerwca odesłałem ją z żądaniem zwrotu pieniedzy 2 tygodnie czekałem a pieniędzy nie było. Po mailu co z reklamacją odpowiedzieli, że pieniądze powinny być po weekendzie. Niestety nadal ich nie ma. ODRADZAM

Pieniądze przyszły. Dopiero mail do ksiegowej okazał sie skuteczny. Jak widać panowie mają klienta gdzieś...

• 5 months later...
Posted

Ja również niezadowolony. Kiedyś robiliśmy zakupy grupą całą... czekaliśmy. Teraz chciałem kupić sam, założyłem konto, przelałem kasę. Po prawie 2 tygodniach dowiedziałem się, że towaru nie ma i nie będzie. Mam nadzieję, że kasę odzyskam, bo poszło jej niemało.

Swoją drogą, ceny faktycznie wysokie. W niemieckich sklepach producentów wychodzi sporo taniej, nawet przy takich kursach jakie mamy i drogiej przesyłce.

• 11 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
Posted

Zawsze pozostaje Rangershop.de :)

Może warto do nich napisać, czy zakończyli współpracę ze stroną polską, czy może coś innego się stało.

• 5 months later...
Posted

Późno bo późno ale kilka słów wyjaśnienia.

Rangershop w Niemczech wiosną tego roku ogłosił upadłość i został przejęty przez ASMC.

Nic dziwnego, że polski klon też przestał istnieć.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...