Mendi Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 dżizus rwaaa, Gloomer ja z Tobą nie pije.... przenosze ten offtop do Hydeparku. Heh, nasz oddział snajperski będzie normalnie jak pięciu związanych... a wystawią przeciwko nam oddział markietanek, albo szwoleżerów.... Quote Link to post Share on other sites
mufa_pl Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Witam bracia snajperzy :) Zaczynam swoją przygodę ze snajperstwem skromnie, z M14 od CM, trochę zmodyfikowaną, ale może coś ciekawego z niej wykrzesam :) Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Kuźwa zdeka fail mi wyszedł z tyłeczkiem :D. Miało być elfiej panny :(. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Proszę o info, czy ktoś poza Bydgoszczą wybiera się na świąteczną rozpierduche. W tej chwili są cztery osoby wraz ze mną. Ustaliłem z organizatorem, że możemy wejść jako niezależny team snajperów, tak byśmy mogli sprawdzić gre w większym zespole snajperskim. Zatem.. przestańcie pieprzyć na chwilę i zajrzyjcie do linków, które wrzuciłem, ok? ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 (edited) Mendiś, Kradnę :icon_biggrin: Edit: Lamberciątko ja odpadam ;) Edited December 1, 2014 by sebolek Quote Link to post Share on other sites
basshead Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Proszę o info, czy ktoś poza Bydgoszczą wybiera się na świąteczną rozpierduche. Ja +3, pzdr. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 (edited) To będzie na 7-8? Mam nadzieję, że liczymy tylko snajperów? No i pozostała sprawa maskowania - krzak? - mundur? - viperhoody? Bo Bydgoszcz wpada w mundurach MTP + viperhoody jeśli teren będzie się nadawał do takiego maskowania. Do ghille to myślę, że to nie ten typ strzelanki. :icon_razz: Będziemy chyba pierwszą grupą w historii gdzie średnia fps przekracza 550. Mobilizujcie się. Z Blackiem o 02:30 w nocy jedziemy PKS by skopać tyłki w dobrej sprawie, tudzież dodać Poznaniakom otuchy atakując na oślep. Spotterzy i snajperzy z wszystkich województw - wpadajcie! Edited December 1, 2014 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 To wrzućcie jeszcze listę nazwisk, do mnie na PW. Umówiłem się z organizatorem, że przydzieli nas wszystkich do chochlików lub wydzieli jako zupełnie niezależną grupę - w zależności od ilości. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
basshead Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Brachol mnie zapisał, trudno powiedzieć gdzie trafimy. Jak zwykle na miejscu się pewnie okaże jak trzeba będzie rozłożyć siły. Póki co maczeta nie ma mosfetu :icon_evil:. Chyba, że z emki wydobędę :icon_mrgreen:. No i ta pogoda na aegi... a ze springów póki co jedynie cezetka u mnie na stanie :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 No jasne, fajnie a nawet super.. Zapewne uporządkowałeś myśli nim je wklikałeś, zatem.. przeczytaj ponownie. A potem jeszcze raz. W końcu kapniesz się, że to nie miejsce dla Ciebie.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Popieram użytkownika Lambert Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 A ja podpieram użytkownika sebolek :D Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Ja się póki co nie wybieram, ale też nie wiem którego z trzech powyższych poprzeć ;) Quote Link to post Share on other sites
basshead Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Jest jeszcze kilka dni do ŚR i pewnie parę myśli jeszcze uporządkuję. Tak, wiem, że źle zrobiłem... wybacz. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Luz. Nie chodzi o to by wybaczać lub przepraszać. My tu się zwyczajnie nie głaszczemy. Nawet na HP. Głownie z jednego powodu; zaglądaju tu różne dziwolągi, od zupełnie zielonych poczynając, na jeszcze mniej rozgarniętych i gorszych bo ze starzem ersoftowym kończąc, jak pewien admin - łączy ich jedno; przerost ego.. lub libido? W ich przypadku to to samo. Ale do rzeczy; blubramy ale na temat. Ten dział trochę zobowiązuje. Pozdrawiam, Lambert P.S. W tej chwili jest zgłoszona snajperska czwórka na świąteczną rozpierduchę. Jeśli jest jeszcze ktoś chętny to szybkie info proszę. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Dzieńdoberek: Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Dzieńdoberek: Cóż to za cudo? Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Chyba od fotek replik jest inny temat? Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 To chyba to słynne vsr w body m40 Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 (edited) Kustomowe łoże M40a3, temat do pogaduch. Edited December 5, 2014 by Wojdatuz Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Obrzydlistwo.. :P ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 nie chce nic mówić, ale padaka jak stąd do krakowa :) nie miałeś problemów z szparami i gniazdem magazynka? Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Sami jesteście paskudni! Nie ja robiłem, ale wszystko spasowane cacy. Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Co wy kurde gadacie.... Śliczne jest <3 Skąd żeś wytrzasnął takie cudo? :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts