capri Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 a ja mam problem z zalogowaniem a co za tym idzie ze złożeniem zamówienia :/ Wyłącz Kaspersky Antywirus. Quote Link to post Share on other sites
Zelu Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Wyłącz Kaspersky Antywirus. Dzięki :D nie wpadł bym na to :roll: Quote Link to post Share on other sites
marcin1988 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Sklep wygląda bardzo fajnie :) Przejechałem się z czystej ciekawości żeby się zorientować co i jak i mieć rozeznanie na przyszłość :) Jak dla mnie jedynym mankamentem jest dojazd :( Prawie godzinę mi zajął (poza godzinami szczytu) no i brak działania sklepu w sobotę ale poza tym bardzo pozytywnie :) Quote Link to post Share on other sites
andronikus Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Mam pytanie do Capri reklamujecie sie ze na zyczenie klienta sciagacie sprzet indywidualnie jak to wyglada w praktyce ??? Quote Link to post Share on other sites
capri Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Proponuję zadać to pytanie mailem - kontakt@asg.com.pl Quote Link to post Share on other sites
łosiu Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Szybko, sprawnie, polecam. Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Kolejne udane zakupy w Capri ASG, duży wybór, widać, jak sklep się rozwinął :). Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Replika wróciła z serwisu, tuning jak marzenie (kontakt mailowy - z tak szybkimi odpowiedziami się jeszcze nie spotkałem), tylko nie dostałem adnotacji o wykonaniu usługi - ale jesteśmy w trakcie wyjaśniania ;) Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Hmm kupowałem już w Capri glocka 19 i jestem z niego zadowolony... Teraz nadszedł czas na coś większego kalibru. I tutaj pojawia się pytanie o zakup ratalny. Jak wygląda cały proces, tak wiem jakie dokumenty przygotować, ale co dalej? Może jakiś kalkulator do obliczenia wysokości rat? Bo mimo wszystko chciałbym się na to przygotować i wiedzieć ile pieniędzy wydam. Quote Link to post Share on other sites
capri Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 BAT_Sirius - kalkulator jest w przy wyborze formy płatności, jak składasz zamówienie. Zawsze można go też uruchomić tu: http://www.asg.com.pl/lukas.php?sum= Azur - dziwna sprawa, bo zawsze jest potwierdzenie naprawy dołączane. Możliwe jednak, że gdzieś to umkneło - dostaniesz w/w w dniu dzisiejszym mailem. P.s. Panowie, forum raczej nie służy do tego typu spraw, ale rozumiem, ze były to tematy poboczne, a treść najistotniejsza to Wasze zadowolenie z naszej obsługi ;) Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 (edited) Sprawa potwierdzenia zalatwiona szybko i sprawnie. Generalnie jakość usługi, obsługa maila itd świetna, ode mnie duży plus dla CapriASG Edited March 25, 2008 by Azur Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Zrealizowałem u nich właśnie trzecie zamówienie i z żadnym nie było problemów. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
williams Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Witam. Własnie zamówiłem w tym sklepie swoją pierwszą emkę. Wszystko szybko i sprawnie. Doskonały kontakt, szybkie odpowiedzi na każde nawet "dziwne" pytanie. Usługa na najwyższym poziomie. Mogę tylko polecić CapriASG innym maniakom. Quote Link to post Share on other sites
Destero Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 W zasadzie wypada mi tylko przyklasnąć powyższym opiniom. Świetny towar i szybka dostawa, za całkiem dobrą cenę. Czego chcieć więcej? :) Quote Link to post Share on other sites
Cron Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 A ja mam pytanie, do użytkowników lub bezpośrednio do któregoś ze sprzedawców Capri. Chodzi o kolimator ACOG z krzyżem za 259,99 zł - http://www.asg.com.pl/product_info.php?cPa...products_id=465 Pytanie, czy można obalić tezę, że ten kolimator (teoretycznie "nołnejmowy") ma rozmazany/rozmyty/niewyraźny/słabo widoczny (niepotrzebne skreślić) krzyż? Słyszałem, że ktoś kupił jakiegoś niefirmowego ACOG'a i taka opinia o krzyżu była, że jest rozmazany. PS Drugie pytanie, albo spostrzeżenie, zdjęcia użyte w powyższym odnośniku są identyczne co te w kolimatorze Guardera http://www.asg.com.pl/product_info.php?cPa...products_id=376 Proszę o rzetelne informacje. Quote Link to post Share on other sites
capri Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Proszę o zadanie tego typu pytań mailem. Ten topic służy raczej innym celom. Quote Link to post Share on other sites
Cron Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Proszę o zadanie tego typu pytań mailem. Ten topic służy raczej innym celom. Ma Pan rację, to zły temat, bo odnosi się ściśle do sklepu, a mnie nie chodzi o sklep, tylko o w/w produkt. Jednak skoro Pan już tu jest, byłbym niezmiernie wdzięczny za udzielenie odpowiedzi w kwestii w/w kolimatora za 259,99, myślę że skoro nie ma czego ukrywać, to czy to mail czy publiczne forum, odpowiedź powinna być identyczna, a przy okazji inni użytkownicy będą poinformowani na temat tego, czy w/w produkt odpowiada oczekiwaniom klienta i nie będą musieli pisać do Państwa maili. :) Quote Link to post Share on other sites
capri Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Ma Pan rację, to zły temat, bo odnosi się ściśle do sklepu, a mnie nie chodzi o sklep, tylko o w/w produkt. Jednak skoro Pan już tu jest, byłbym niezmiernie wdzięczny za udzielenie odpowiedzi w kwestii w/w kolimatora za 259,99, myślę że skoro nie ma czego ukrywać, to czy to mail czy publiczne forum, odpowiedź powinna być identyczna, a przy okazji inni użytkownicy będą poinformowani na temat tego, czy w/w produkt odpowiada oczekiwaniom klienta i nie będą musieli pisać do Państwa maili. :) Odpowiem krótko w tym temacie. Ten kolimator jest praktycznie identyczny z Guarderem, jedyną róznicę, jaką zanleźliśmy to opakowanie ... Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 DUŻY + dla sklepu, bezproblemowi i szybko zrealizowane zamówienie, kontakt też bardzo dobry. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Wyrozumiała obsługa i szybka przesyłka. Duży PLUS ode mnie. :-F Quote Link to post Share on other sites
Szerszen01 Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Moja dziewczyna zamówiła ostatnio tam pas do giwery oraz kulki, DHL. Paczka była na następny dzień u niej w domu, kurier bardzo miły wszystko pięknie, ładnie i sprawnie :D Kolejny plus dla sklepu :) Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, kurier na 2 dzień był u mnie ale zamówiłem gumke hop-up Systemy a dostałem Guardera :???: .Małe przeoczenie albo braki na magazynie. Poza tym Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Jasiul3c Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ogólnie sklep jest dobry i ma duże wyposażenie. Niestety tylko kiedy pojechałem do sklepu w piątek ok. 16.30 był nieczynny :cry: Quote Link to post Share on other sites
capri Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Chyba koledze się adresy pomyliły :( Jesteśmy otwarci ZAWSZE w dni pracujące od poniedziałku do piątku w godz. 10-18. Jeżeli jest inaczej to informujemy o tym min. kilka dni wcześniej na stronie głównej sklepu internetowego. Quote Link to post Share on other sites
Jasiul3c Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Nie sądze.Gdy pojechałem do sklepu w godz. 16.30-17.00 był zamnięty:( Ale trudno i tak strzelanki nie było... Może po coś obsługa pojechała??? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts