The-Naturat Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Ja muszę od siebie pochwalić super serwis z http://www.airsoftarmory.pl/ za zrobienie mojega aimsa. Kawał dobrej i szybkiej roboty. Wymiana cylindra, montowanie mosfetu i ogólny przegląd w 1 dzień. A wszystko po korzystnej cenie.Na sprężynie ultimate 135 z przebiegiem 5k kulek, lufa pdi raven 455, bez żadnego bu 499-507 fps. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Zrobiłem małe zakupy i nic tylko pochwalić. Bardzo szybka wysyłka. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 The-Naturat, skrobnij coś na temat PDI Raven, wrażenia ze strzelania i takie tam. O, tutaj. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Kilka zakupów zrobiłem, za każdym razem wszystko szybko i sprawnie. Ciekawy asortyment i strona przejrzysta. Polecam i do następnych zakupów :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Deadmaster Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Zamówienie zrobione przy okazji zakupu w komisie glocka od właściciela sklepu. Jak najbardziej da się z nim dogadać. Za wielki + należy dodać, że jest bardzo dobrze zaopatrzony we wszelkie produkty g&g (szczególnie chodzi mi o kulki). Można znaleźć w ofercie kilka perełek rzadko dostępnych gdzie indziej. Pewnie nieraz coś jeszcze tam zamówię. Jak najbardziej polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
PitBear Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Wielki plus. Świetny kontakt, zamówienie szybko zrealizowane no i towar, którego nigdzie indziej w Polsce nie idzie dostać. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
k-dudzio Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Sklep jak najbardziej godny polecenia, robiłem w nim zakupy już parę razy, bo maja ciekawy asortyment niedostępny w innych sklepach, i szybka dostawa i serwis :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Asortyment bardzo ciekawy, fajne promocje się trafiają. Wysyłka szybka, dobrze zabezpieczona. Odstąpienie od umowy szybkie i konkretne, bardzo dobry kontakt. Polecam w 100% Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Złożyłem pierwsze zamówienie. Kontakt wzorowy, sprzedawca uprzejmy, paczkę nadał tak jak należy. Przesyłka wprawdzie jest w doręczeniu, ale stawiam, że będzie wszystko dobrze. Odezwę się jak dotrze. Jak na razie, to polecam! Post, pod postem, ale już Edyty nie mogę zrobić niestety. Więc tak, paczkę otrzymałem w tym dniu, w którym prosiłem by była. Zapakowana tak, że gdyby był tam aparat tlenowy, to szybciej bym się udusił, niż do niego dostał, ale że to była preclufa i chrono, to obyło się bez duszności :icon_wink:. Świetnie zabezpieczona lufa, w tubę oraz wyłożona folią bąbelkową. Nie miała prawa się uszkodzić nawet przy rzucaniu paczkami przez kuriera. Chrono był również świetnie zabezpieczony. Poza tym wszystko działa, na e-maile odpowiadają bardzo szybko. Ja jestem zadowolony z zakupów. Obyło się bez problemów i z pewnością jeszcze u nich złożę zamówienie. POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
smartass Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Dzisiaj odebrałem dwie Giety- Umarexa po przeglądzie, bo przestał reagować na spust i JG po tuningu i przeróbce ze zwykłej wersji C na orisowaną K. Wymienione bebechy, podniesiona moc do ok. 480 fpsów. Jeszcze nie było testów polowych, ale po weekendzie wszystko będzie wiadomo. Serwis i tuning przeprowadzony bardzo szybko i niedrogo(dopóki sam nie zacząłem wymyślać dodatków, hahaha). Bardzo dobry kontakt. Wszystko uzgadniane mailowo lub telefonicznie. żadnego problemu z terminami. Zdecydowanie polecam. Quote Link to post Share on other sites
BackLogers Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Bardzo ciekawy asortyment, wiele rzeczy kompletnie niedostępnych w Polskich sklepach ASG. Najlepszy kontakt e-mail z jakim przyszło mi się spotkać. Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka oraz ciągłe dostawy nowego asortymentu. Jak dla mnie jeden z najlepszych sklepów asg w Polsce. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Było to moje pierwsze zamówienie. Wiele może nie kupiłem, ale mocno się zdziwiłem. Rabat dali na dzień dobry, a do paczki bonus szczodry. Polecam;) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Jedno zamówienie na dwie rzeczy - Tylko tam dostępne, inne sklepy nie miały! Zamówionko, telefon, bach przelewik, paczka następnego dnia u mnie. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Bociano Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Również polecam ten sklep. Wzorowy kontakt telefoniczny, dostępność ciekawych produktów, świetnie spakowane paczki, szybka wysyłka i wiele innych zalet. Dziś np. zadzwoniłem do sklepu z prośbą o sprawdzenie kompatybilności pewnych produktów, gdzie od razu zaznaczyłem, że nie będę ich kupował. 10 minut później wszystko wiedziałem. Serdecznie pozdrawiam załogę sklepu i dziękuję za dotychczasowe transakcje. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 Ode mnie również plusik- szybko i sprawnie. Quote Link to post Share on other sites
echelon_ Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Zapytałem o kompatybilność sprzętu i mail został olany więc raczej nie polecam tej formy kontaktu z nimi. Kiedy i na jaki adres nadano maila. Pełne informację proszę, a nie pół zdania. Szmer Ok, w takim razie pozwolę sobie napisać, że upłynęły pełne 4 dni robocze (5 jeśli liczyć sobotę). A żeby nie tworzyć zbędnych konwersacji proszę moda o posprzątanie tematu i zostawienie tych tego co rzeczowe. Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Sklep konkretny bardzo, wysyłka ekspresowo nadana, kontakt git malina, asortyment ciekawy. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Badzo dobry kontakt, szybka wysyłka i świetny towar w dobrych cenach. Szczerze polecam. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Mega sklep! Pierwsze zamówienie i od razu trafia do moich ulubionych :) Wczoraj zamówiłem lunetę, dzisiaj mam ją u siebie. Wszystkie oznaczenia oryginału, optyka bez najmniejszej skazy, działający światłowód... Super! Na pewno nie będzie to moje ostanie zamówienie w tej firmie. Przy tak ciekawym asortymencie, świetnych cenach i super obsłudze nie ma się co zastanawiać. Wieeelki plus i gorąco polecam! Quote Link to post Share on other sites
dymek_nh Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Gorąco polecam. Szybka przesyłka. Na pochwałę zasługuje jakoś zapakowania paczki. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Kolejne zamówienie. Wszystko szybko i bezproblemowo. Jedyne co mi nie pasuje to sposób wysyłki. Jedyna opcja to kurier, do tego dość drogi. Średnio mi pasuje taki sposób dostawy, bo nie mogę się zgrać z dostawcą. Różnie teraz bywam w domu i nie mogę tego zaplanować. Wolałbym pocztę, żeby odebrać paczkę na spokojnie z pobliskiego oddziału, a najlepiej Inpost - szybciej, wygodniej, taniej. Poza tym żadnych innych wontów nie mam :D Quote Link to post Share on other sites
matrigs Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Wielki props dla serwisu Airsoft Armory Wysłałem do nich do naprawy swojego Stark G19 chociaż kilka innych chwalonych serwisantów z forum się poddało. Nie kupiłem go u nich, a i tak zajęli się tematem absolutnie wzorowo. Jak na ilość czasu spędzonego przy tej replice przez serwisanta cena naprawy okazała się również bardzo niska. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Kolejny sklep który pisze, że w zestawie z gumkami Maple Leaf znajduje się dystanser, a w rzeczywistości się nie znajduje. http://youtu.be/GisG7HRk-3k Ok, sprawa wyjaśniona szybko i pozytywnie. Zostanie wysłany do mnie brakujący dystanser. Więc sklep nadal trzyma świetny poziom i nie ma się do czego przyczepić. Oby tak dalej, bo chińszczyzna niskich lotów zalała kraj, a brakuje sprzedawców ciekawych i użytecznych fantów, ze zorganizowaną obsługą, jak AirsoftArmory! Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Mega sklep, robiłem zakupy wiele razy i jeszcze nie było żadnych problemów. Polecam Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 (edited) Właśnie przed chwilą dojechał do mnie kurier z przesyłką (replika broni bocznej) z rzeczonego sklepu. Zatem po kolei. Kontakt ze sklepem rewelacyjny, chyba oprócz Cytadeli ASG, to najlepsze podejście do klienta jakie dotychczas spotkałem. Odpowiedzi na kilka maili, które wysłałem z zapytaniem, błyskawiczne - tego samego dnia, a nawet po około godzinie - i wyczerpujące. Oprócz tego kilka razy do nich dzwoniłem i również było miło oraz profesjonalnie (raz nawet sami oddzwonili po kilku chwilach, po tym jak najwidoczniej ktoś nie zdążył odebrać). Sama przesyłka całkowicie zgodna z zamówieniem, pancernie opakowana w folię bąbelkową, faktura w widocznym miejscu, nie trzeba szukać gdzieś po zakamarkach. Wysłane i doręczone w 2 dni. No i załapałem się na fajne rabaty (w sumie jakieś 15%). Jedynie co mozna poradzić temu sklepowi to większa mozliwość wyboru metod płatności i wysyłki, ale to w sumie drobiazg. Polecam! Edited March 31, 2015 by wredny_bo_trzeźwy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts