EndeBeats Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Mało co w stocku wytrzyma 500FPS. Nie mówimy oczywiście o GB KWA. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Z każdej repliki jak chcesz robić 500fps to wywalasz wszystko poza szkieletem. Quote Link to post Share on other sites
Rammstein PL Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Ciekawostka: Dla wszystkich zwolenników koszerności którzy od długich miesięcy (tak jak ja) polują na odpowiedni chwyt i kolbę do 416, wysłuchano naszych modłów. Specna sprzedaje je oddzielnie :D http://azteko.pl/szukaj.html/szukaj=mp112a/opis=tak/nrkat=tak/kodprod=tak Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Ale specna jest słaba! VFC MASTER RACE! Quote Link to post Share on other sites
UnTiTleD Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 Jest dostępna jakaś przedłużka lufy do sa-h02? Chodzi mi o taką, jaką dodają do boyca. Zastanawiam się nad HaKaśką, ale m27 jest za długie w moim odczuciu, a hk416 z przedłużką lufy jest jak dla mnie idealne. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 31, 2017 Author Report Share Posted March 31, 2017 Jest. Quote Link to post Share on other sites
Voytas Posted April 2, 2017 Report Share Posted April 2, 2017 Ja swoją odesłałem nazad do GF, front latał dalej po dwutygodniowej wizycie w ichniejszym serwisie, który notabene zawiódł mnie po raz kolejny swoją niekompetencją i traktowaniem klienta jak idioty. :icon_evil: Poczekam na następną dostawę i może spróbuję jeszcze raz trafić los na ryżowej loterii. Na VFC mnie niestety nie stać Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiedź Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 Ciekawostka. Znalazłem P-Magi pasujące do Specny bez przeróbek i wybrzydzania. Pojemność ok. 150 kulek podają bez problemowo. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 3, 2017 Author Report Share Posted April 3, 2017 Producent? Sklep? Coś? Cokolwiek? Quote Link to post Share on other sites
sikor73elite Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 Dlaczego szukacie innych magów skoro midy od Specny pasują, działają i ostatnio były po 25 zeta? Pytam poważnie. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiedź Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 Producent? Sklep? Coś? Cokolwiek? Producent - Battleaxe, dostępne są w Taiwangun i Azteko (tu trzeba zagadać bezpośrednio bo nie mają ich jeszcze wprowadzonych na stronę) Dlaczego szukacie innych magów skoro midy od Specny pasują, działają i ostatnio były po 25 zeta? Pytam poważnie. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1. Bo czemu nie - zwłaszcza jak stare magi już nie ogarniają życia po 4 latach eksploatacji. 2. Cene miałem równie dobrą jak za wspomniane przez Ciebie specnowe magi. 3. To ze pasują w Specnie jest efektem ubocznym oryginalnie magazynki są pod moje G&P do lasu i na większe gry. Quote Link to post Share on other sites
sikor73elite Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 OK. Dziękuję za odpowiedź. Jeśli można i wiecie... które magi pasujace do H03 mają imitacje nabojów które widać jakby przez "okienko"? Wysłane z mojego SM-P905 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiedź Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 Jeśli można i wiecie... które magi pasujace do H03 mają imitacje nabojów które widać jakby przez "okienko"? Ciężko będzie. Musiał byś poszukać E-Mag ale nie wiem czy na pewno będą pasować - Orginalnie zostały wymyślone właśnie pod HK. https://www.airsoftarmory.pl/pl/p/Magpul-PTS-magazynek-low-cap-EMAG-M4M16-black/1602 Quote Link to post Share on other sites
Head Crusher Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Od pracownika Azteko wiem, że do tych hakasiek pasują low capy Battleaxe. Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiedź Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 (edited) Battleaxe low cap, mid cap - ten na moim zdjęciu to akurat mid jest. A pasują z jednej prostej przyczyny - są dłuższe o 1,0 - 1,5 cm. Dzięki temu głębiej wchodzą w łoże magazynka i prawidłowo się wpinają. Ogólnie muszę przyznać że jestem cholernie zadowolony z jakości wykonania tych magów. Warte są swojej ceny. Plusem jest jeszcze to że u dołu mają zatrzaska jak w prawdziwych P-magach wiec można spokojnie zakładać stopki dedykowane do tego rodzaju magazynków. Edited April 4, 2017 by Niedźwiedź Quote Link to post Share on other sites
Forzajuve Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 (edited) Czekam na swoją hakaśke i zastanawiam się czy zdjęcie prowadnicy kolby i założenie ucha zawieszenia żeby można było podczepic pas nośny 1-punktowy to jedyne rozwiązanie czy jest inna opcja?.Mam w domu takie magazynki,podają świetnie w moim KWA www.militaria.pl/action_sport_games/magazynek_caa_mid-cap_asg_do_replik_m4_m16__tan_mil17664_a_p52959.xml i są one podobne do battleaxe, może będą działać.Dam znać za tydzień jak wrócę do domu. Edited April 4, 2017 by Forzajuve Quote Link to post Share on other sites
sikor73elite Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Także czekam na swoją i mam nadzieje rozwiązać w łatwy sposób zawieszenie. W HK417 bylo to praktycznie nie możliwe w normalnych pieniądzach. Wysłane z mojego SM-P905 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Ja mam zawieszenie zrobione w ten sposób w M27 Pas przewleczony przez przelotkę na kolbie, a na risie pentelka z paracordu i myk na karabińczyk do paracordu. Koniec:) Quote Link to post Share on other sites
reaper666 Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Sprawdzał ktoś może jak podają midy G&P? Wysłane z mojego Xiaomi Redmi 4 Pro via Tapatalk. Quote Link to post Share on other sites
Forzajuve Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Ja mam zawieszenie zrobione w ten sposób w M27 Pas przewleczony przez przelotkę na kolbie, a na risie pentelka z paracordu i myk na karabińczyk do paracordu. Koniec:) Pokazał byś jakąś fotkę? Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Dam wieczorem ale to nie jest nic skomplikowane :D Quote Link to post Share on other sites
Forzajuve Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Da się wogóle założyć ucho do zawieszenia co jest w m4 pomiędzy korpusem a prowadnicą (mam tak w M4 KWA i jest bardzo wygodnie) Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiedź Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 (edited) Sprawdzał ktoś może jak podają midy G&P? Wysłane z mojego Xiaomi Redmi 4 Pro via Tapatalk. Mam jednego mida G&P i podawał dobrze. Gorzej było z wsadzeniem i wyjęciem bo wchodził strasznie ciasno i to nie w przyjemny sposób. Edited April 5, 2017 by Niedźwiedź Quote Link to post Share on other sites
megabac Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Który ząbek dokładnie? :icon_smile: Możesz wskazać na obrazku? Przepraszm, zapomniałem o temacie :icon_smile: Dodatkowo zaznaczę, że PMAGI od G&G po takiej samej operacji pasują idealnie. Da się wogóle założyć ucho do zawieszenia co jest w m4 pomiędzy korpusem a prowadnicą (mam tak w M4 KWA i jest bardzo wygodnie) Da się. Na focie wyżej masz tak zrobione. Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiedź Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Czekam na swoją hakaśke i zastanawiam się czy zdjęcie prowadnicy kolby i założenie ucha zawieszenia żeby można było podczepic pas nośny 1-punktowy to jedyne rozwiązanie czy jest inna opcja?.Mam w domu takie magazynki,podają świetnie w moim KWA www.militaria.pl/action_sport_games/magazynek_caa_mid-cap_asg_do_replik_m4_m16__tan_mil17664_a_p52959.xml i są one podobne do battleaxe, może będą działać.Dam znać za tydzień jak wrócę do domu. Mogą być za krótkie. chodzi o długość która chowa się w łożu magazynka. Battleaxy są dłuższe od standardowych magów jakie testowałem - przez to magazynek zaczepia się o zgrubienie z przodu i nie zapina. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts