Cincin Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Troszeczkę przykrótka jakby? Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Ile teraz trzeba czekać na realizację? Quote Link to post Share on other sites
JaReKII Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) Ja czekałem dokładnie tydzień. Zamówienie 5 kwietnia złożone, dzisiaj kurier przywiózł paczkę. Edited April 12, 2011 by JaReKII Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Parę pytań odnośnie smocka: -Kiedy pojawi się na stronie? -Ile będzie kosztować? -Kiedy będzie wz. 93? :happy: Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 I czy będzie w M/05? :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 A ma ktoś foto kamizelki PC-4 Orlik w leśnej panterze wz.93 wraz z ładownicami? Przymierzam się do tego, chciałbym zobaczyć jak to wygląda, bo na stronce jest tylko olive, bez ładownic... W ogóle ktoś ma jakieś opinie na jej temat? Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Jeśli chcesz zdjęcia w Cordurze - daj mi znać na PW, podrzucę Ci co trzeba :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Wszyscy chętnie zobaczą :icon_razz2: :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
goryl017 Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 (edited) Witam! Czy smock będzie w wz.93? Myślę, że tak. Czy w M05? Zależy od dostępności tkaniny. Na dzień dzisiejszy MP ma problem z dostępem do takowej. Rozważane są jeszcze inne warianty kolorystyczne. Myślę, że kilka z nich może naprawdę zaskoczyć. Czas wprowadzenia w ofertę. Trudno powiedzieć. MP pracuje nad serią próbną, która pozwoli odpowiedzieć na kilak pytań (cena). Ile to potrwa? Nie wiem. Ale szybciej niż później. Czy krótki? Tak, bo to rozmiar "S" i prototyp, a już nastąpiły lekkie zmiany. Poniżej pozwoliłem sobie na wklejenie foty ukazującej możliwości kamuflażu TUNGUZKA (jeden z wariantów kolorystycznych). Pozdrawiam! Ps. Bym zapomniał. Widok z dystansu 6 metrów. Edited April 13, 2011 by goryl017 Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Dobra Goryl. A teraz mi pokaż gdzie jest człowieczek, bo mam wrażenie, że mnie ładujesz i tam nie ma człowieka. :F Quote Link to post Share on other sites
bd_siwek Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Tutaj chyba leży materiał: Quote Link to post Share on other sites
Olek96 Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Ale tam chyba nie ma człowieka, lecz tylko materiał. Czy może jednak? Quote Link to post Share on other sites
goryl017 Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Witam! bd_siwek ma rację. Na człowieczka jeszcze za wcześnie. Jest to tylko próba materiału. Mam nadzieję, że Cię AnR nie zawiodłem. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
bd_siwek Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Wygrałem jakiś gadżet Miwo Praszka? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Mam nadzieję, że Cię AnR nie zawiodłem. Nie, jestem pod mega wrażeniem. Obstawiałem totalnie inne miejsce. :> Quote Link to post Share on other sites
jazzriba Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Witam Czy ktoś zamawiał ostatnio w MP jakiś szpej w cordurce wz.93 leśnym? Mógłby się pochwalić jakimś zdjęciem? :icon_biggrin: Nie chce trafić na żółto/cytrynowa cordure.. :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 (edited) Cordura z jakiej szyje MP ma poprostu taki kolor i nic sie nie da z tym zrobić. http://miwo-military.net/foto/materialy/2.jpg http://miwo-military.net/galeria/Prototypy/Kieszpor.jpg.html?z&p=full-image A skrajna żółtość jest widoczna tylko na zdjęciach z flashem. A przy użytkowaniu to nie przeszkadza bo po pewnym czasie wszystko jest tak uje..., znaczy ubrudzone ze nie widać różnicy. Edited May 8, 2011 by Piotro Quote Link to post Share on other sites
Guest MaszlinkoF Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 witam Ma ktoś jakis produkt z MP w kolorystyce CB ? Bardzo prosiłbym o obiektywne zdjęcie, ponieważ na stronie jest tylko mała ramka z tym kolorem, ktora nie wiele mi mówi. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Blazej210 Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 http://miwo-military.com/galeria/Prototypy/CB-kopia.jpg.html http://miwo-military.com/galeria/Prototypy/CB1-kopia.jpg.html Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Mundur jest produkcji MP czy jakiś inny? Quote Link to post Share on other sites
Cincin Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Kiedy doczekamy się tej szczęśliwej nowiny, że smock jest już w ofercie? :) Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Miwo wprowadziło 10% rabat przedsezonowy,dobra okazja by troche zaoszczedzic :D Quote Link to post Share on other sites
Amon123 Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 mam pytanko: czy cordura określana na stronie miwo jako "polska" wz.93 to ta na której kolorystykę wielu się uskarża? ma ktoś może zdjęcia porównujące cordurę polską wz.93 z miwo do tej używanej przez specops lub janysport? Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 (edited) http://miwo-military.net/galeria/Prototypy/Kieszpor.jpg.html Od lewej: (nie jestem pewien do końca) Amerykańska, Europejska, Polska. Moim zdaniem ta polska ma najlepsze właściwości kamuflujące (oczywiście normalna partia a nie ta żółta) bo jest jaśniejsza, bo zwykła pantera jak na mundurach jest znacznie za ciemna i tworzy szaroburą plamę. Edited May 29, 2011 by Piotro Quote Link to post Share on other sites
st45 Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Na tym zdjęciu cordura oliwkowa jest bardzo jasna. Właściwie jest to kolor bardzo jasnozielonkawy. W takim kolorze kupowałem cordurę w zeszłym roku i na począku tego. Natomiast osoby które kupiły cordurę oliwkową w ostatnim miesiącu dostały cordurę we właściwym kolorze - takim jaki mają oliwki. To tak na marginesie zauwazyłem, może kogoś to zainteresuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts