hoopak Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 A ja miałem już jakiś czas temu w Miwo Praszka reklamację - w spodniach puścił szew w kieszeni. Skontaktowałem się mailowo. Poprosili, żeby odesłać do nich spodnie. Odesłałem. Gdzieś około godziny po dostarczeniu spodni dostałem maila, że spodnie są już naprawione, a w przeprosinach za sytuację do przesyłki dołączą mały prezent. Tego samego dnia spodnie zostały odesłane, a ja dostałem w gratisie ładownicę na radio. Słowem - obsługa klienta w 100% profesjonalna. Quote Link to post Share on other sites
goroth Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Używa ktoś może tych ładownic z magami do sr25 http://www.miwo-military.net/-produkty/pid,818/-adownica-KWADRAT-2-HK-417 ? Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 luźno wchodzą, za luźno jak dla mnie... Quote Link to post Share on other sites
goroth Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Wielkie dzięki właśnie o to mi chodziło czy nie będą latać, bo jednak magi do HK417 są trochę szersze. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Jakiej szerokości (na ilość komórek MOLLE/PALS) jest ORLIK w rozmiarze M i L? Quote Link to post Share on other sites
WAlex Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Wypowie się ktoś na temat kamizelki Kruk II? Warto? Obliczyłem, ze gdybym zamówił pojedyncze części kamizelki to wyszło by 90 zł taniej :D Quote Link to post Share on other sites
t3rek Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Witajcie, potrzebuje pilnie opinie na temat spodni od Miwo-Praszka Dokładnie chodzi mi o ten model: http://www.miwo-military.net/-produkty/pid,684/Spodnie-UP-MULTIKAM Czy kolor się nie spiera itp Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Spieraniem kolorów się raczej nie przejmuj. Bardziej się zastanów czy wolisz spodnie workowate czy bardzie dopasowane, bo taka jest główna różnica między CRH i MIWO. Quote Link to post Share on other sites
t3rek Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Yahalom, a które są te workowate, a które dopasowane? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 MIWO są workowate (mnie się kojarzyły krojem z M65/BDU), CRH są dopasowane. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Pytanie o spodnie j/w. - masz ktoś może rozmiar L albo XL? Jakiej są szerokości w pasie na płasko? Quote Link to post Share on other sites
rae1984 Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Mam pytanie , zamierzam kupić kamizelkę PC5 Kruk lub Kruk 2 i nie wiem jaki rozmiar wybrać - Kruk PC5 jest w rozmiarach M,L,XL (wielkość płyt balistycznych) , a Kruk 2 M/L i L/XL. Mam 184cm , 100cm w klatce, 90kg wagi Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Przymierz i kup płyty, a dopiero do tego dobieraj rozmiar kamizelki. Pewnie M i L będą dobre, ale to zależy od osobistych preferencji. Quote Link to post Share on other sites
viciuRZ Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Witam, szukam opinii ( a jest ich całkiem mało na wmasg ) na temat kruka II od praszki. Co prawda leci juz do mnie (PTK 02 / Cumerbund MK 8 komórek, kordura olive drab ) ale z chęcią poczytałbym opinii użytkowników . Quote Link to post Share on other sites
Angry Warrior Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Z samej konstrukcji kamizelki będziesz zadowolony. W końcu to produkt który nie pasuję do ich oferty bo to u nich "coś nowego". O samej kamizelce za wiele nie przeczytasz bo niema w niej nic co mogło by przeszkadzać poza jakością wykonania. Konstrukcja modułowa więc każdy widzi co wybiera. Niegdyś moja ulubiona firma. Od pewnego czasu gdy się kilka razy zawiodłem nie zaglądam nawet na ich stronę. Sprzęt od nich rozdałem. Zostawiłem tylko P.S.P.B.-2 by pamiętać jakich błędów nie popełnić we własnych konstrukcjach :) Quote Link to post Share on other sites
viciuRZ Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 az taka padaka ? do tej pory miałem szpej z lublińca i był ni edo zdarcia, myślałem że z praszką będzie podobnie :P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Może inaczej - MIWO (jedno i drugie) "zatrzymało się" technologicznie i konstrukcyjnie gdzieś mniej-więcej w roku 2007 r. i od tego momentu... stoi :) Quote Link to post Share on other sites
Angry Warrior Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 az taka padaka ? do tej pory miałem szpej z lublińca i był ni edo zdarcia, myślałem że z praszką będzie podobnie :icon_razz: Ja nie napisałem że będzie padaka. Po prostu wiele rzeczy dziś można już wykonać ładniej, i schludniej. Sprzęt będzie nie do zdarcia bo wytrzymałość zależna jest od materiału. Ale tak jak kolega Yahalom wspomniał. Ich konstrukcje jak trafiły do oferty w 2007 roku tak są po dziś dzień i kamizelka KRUK II to na prawdę jest coś co do nich nie pasuje :) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 @Angry Warrior Mimo wszystko pisanie w temacie konkurencji ze swojego firmowego konta, które w dodatku ma jeszcze podpis z adresem strony internetowej (bez zgody jeszcze) jest słabe. Masz PW. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts