Renata Michalik Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Jakoś mi tak nieprofesjonalnie żal, bo ceniłam produkty firmy Janysport. Link to post Share on other sites
eMAGie Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Jak dla mnie sprawa prosta pan Paweł chce dotrzeć do szerszego grona odbiorców (czytaj sprzedać więcej niż do tej pory). Lubawa może mu to zapewnić. Kthuluhu miejmy nadzieje się mylisz co do jakości i Lubawa będzie wszystko szyła jak PJ sobie tego zażyczy. Co wyjdzie z tej współpracy wyjdzie z czasem. Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Uprzejmie informuję, iż zamówienia składane u nas, od dnia dzisiejszego, będą mogły być zrealizowane dopiero w listopadzie. Ostrzegaliśmy, że taka sytuacja może nastąpić w związku z otrzymaniem przez naszą firmę dużych zamówień. W przyszłym tygodniu w naszej ofercie pojawi się nowy plecak medyczny. Link to post Share on other sites
Errhile Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 A jakieśkolwiek widoki na nową apteczkę osobistą? :???: Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 (edited) Marne szanse abyśmy do końca tego roku zrobili jakąś nową apteczkę. Dobrze będzie jak w listopadzie zaczniemy realizować zamówienia ze sklepu internetowego... Ponadto wrzuciliśmy do naszej galerii na www.miwo-military.pl zdjęcia z MSPO 2008: http://miwo-military.pl/?p=img.gsB.297 Edited September 25, 2008 by Renata Michalik Link to post Share on other sites
Errhile Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 BTW podoba mi się podzielenie ładownic (bo dział olbrzymi) w/g rodzaju magazynkow. Coś podobnego z kieszeniami by warto, np. osobno rodzina kieszeni uniwersalnych, osobno rodzina cargo, osobno kieszenie / ładownice na granaty, etc. Widzę, że Ciocia pomysł wzięła sobie od serca, tylko wykonanie utknęło gdzies po drodze. Na razie są jako osobne kategorie: - cargo, - granaty, - radio, - latarki. Co ja bym jeszcze widział: - uniwersalne, - medyczne (IPP, opatrunek, apteczka), - pozostałe (dokumentowy, GPS, zapalarka, nóż/multitool, etc). Taka myśl ogólna: w sumie żadna kategoria nie powinna być dłuższa niż 3 strony (18 produktów przy obecnym układzie sklepu). A rozgraniczenie niektórych kategorii nie przestaje mnie zadziwiać. O ile "ładownice" są arcyprzejrzyste (moduły / kieszenie do przenoszenia amunicji do broni strzeleckiej), o tyle niektóre pokrowce (zwłaszcza na manierki) mogły by równie dobrze być "kieszeniami", niektóre torby (np. chlebak, ktory koncepcyjnie nie rózni się chyba wiele od ultra-kuku-dużej kieszeni uniwersalnej, czy torby na maski) też... Tak, wiem. Czepiam się ;) Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 To nie ja, ale Justynka... Teraz te sobie wzięła do serca i poprawia od razu. Ten podział z pokrowcami to nam jeszcze w spadku po starym wspólnym MIWO pozostał, taki jakby zabytek. Poprawimy. Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 (edited) Jak dla mnie sprawa prosta pan Paweł chce dotrzeć do szerszego grona odbiorców (czytaj sprzedać więcej niż do tej pory). Lubawa może mu to zapewnić. Kthuluhu miejmy nadzieje się mylisz co do jakości i Lubawa będzie wszystko szyła jak PJ sobie tego zażyczy. Co wyjdzie z tej współpracy wyjdzie z czasem. Sprostuję co piszecie. Lubawa zainwestowała grube miliony w unowocześnienie produkcji, ma w tej chwili chyba najnowocześniejszy park maszyn w Polsce. Co oznacza duże moce przerobowe oraz wysoką jakość. Do tego na licencji będzie produkowało poliuletanowe twarde wkłady balistyczne (płyta sapi waży 1,2kg), do tego produkuje miękkie wkłady na różnych licencjach. Więc o Janysport w takim układzie bym się nie martwił, bo chyba lepiej trafić nie mógł. Edited September 30, 2008 by ORKAN_Hubert Link to post Share on other sites
Hoplita Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Dokładnie. Rozmawiałem z Pawłem w sobotę i dokładnie to powiedział. Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Poprawiliśmy plecak medyczny. W tym tygodniu pokażemy go w naszym sklepie internetowym. Link to post Share on other sites
Minion Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Czy szanowna pani może powiedzieć, czy akcesoria do broni wrócą jeszcze do oferty? a jak tak to kiedy? Chodzi głównie o przezroczyste magazynki, chwyty przednie, a przede wszystkim poduszkę policzkową na kolbę. Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Czy szanowna pani może powiedzieć, czy akcesoria do broni wrócą jeszcze do oferty? a jak tak to kiedy? Chodzi głównie o przezroczyste magazynki, chwyty przednie, a przede wszystkim poduszkę policzkową na kolbę. Szanowny Minion'ie, wrócą niebawem, jak tylko uregulujemy terminy przesyłek aby nasi klienci nie musieli zbyt długo czekać na realizację zamówienia. Poza tym od jutra w naszej ofercie takie "cośik" do maskowania... Link to post Share on other sites
VonHusarz Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Pani Renato mam jedno małe pytanie a mianowicie czy w waszej ofercie pojawią się pokrowce na hełmy? Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 A na jakie hełmy, bo hełm hełmowi nierówny? Acha, od wczoraj w ofercie mamy trójkąty maskujące: http://www.miwo-military.pl/?p=img.pB.572 Link to post Share on other sites
SFOR Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Zauważyłem, że w państwa ofercie znowu są mundury w leśnej panterze i tu mam pytanie czy będą je państwo szyli w panterze pustynnej, a jeżeli tak to kiedy?? Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Do końca roku mamy zamiar rozwiązać sprawę szycia mundurów w różnych kamuflażach i kolorach. Będą pustynne, leśne a nawet suez. Właśnie tworzymy kolejną linię technologiczna do szycia mundurów tutaj na miejscu czyli w Lublińcu. Link to post Share on other sites
SFOR Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 A czy mają państwo zamiar szyć jeszcze mundury w leśnym i pustynnym pixelu?? Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Oczywiście, o ile tylko Fasty wyprodukują następną partię tkaniny w takich kamuflażach. Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Co wyście się wszyscy uparli na tego niepełnosprawnego piksela ;) Link to post Share on other sites
kthulhu Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Szaszlyk, bo to czysty lans, prawie jak Speszal Forses Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Co wyście się wszyscy uparli na tego niepełnosprawnego piksela ;) Dla jednych niepolenosporawny dla innych wporządku. Zalezy od upodobania. Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Dla jednych niepolenosporawny dla innych wporządku. Zalezy od upodobania. Tu nie chodzi o upodobania. Tu chodzi o jego niepełnosprawnoś w maskowaniu ;) Link to post Share on other sites
Jangi Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Wielu airsoftowcom dynda pełno- bądź niepełno- sprawność kamuflażu. Równie dobrze moglibyśmy pokiwać głowami nad tymi bawiącymi się w marines, że kompletują oporządzenie w CB, zamiast w jakimś pełnosprawnym kamuflażu :) Ot, co kto lubi. Ja sam chętniej zaopatrzyłbym się w panterę w pikselach, niż w normalną, bo jest rzadko spotykana i oryginalna. Możecie to nazwać lansem, albo dziwnym gustem, wasza sprawa, ale nie śmiećcie z tego powodu w tym wątku, proszę :) Link to post Share on other sites
Jaeger Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Równie dobrze moglibyśmy pokiwać głowami nad tymi bawiącymi się w marines, że kompletują oporządzenie w CB, zamiast w jakimś pełnosprawnym kamuflażu :) No chłopie tu żeś pojechał. Akurat CB jest bardziej pełnosprawne jeśli chodzi o wtapianie się w otoczenie niż pantera. Link to post Share on other sites
javelin Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Łojezu, i zacznie się teraz wojna :D Po prostu, kazdy kupuje co mu się podoba, takie trudne? :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts