szamanak Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Wspomniany dziś modułowy comfortpad systemu RATS z możliwością umieszczenia wewnętrznej balistyki. kiedy takie cos bedzie dostepne i ile to bedzie kosztowalo?? Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Czytaj ze zrozumieniem, że system jest nadal w trakcie przygotowań i testów. Po MSPO dowiesz się więcej... Link to post Share on other sites
Wraith Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 "Po MSPO" ale M-M:L jakoś nie widziałem na targach. Link to post Share on other sites
super Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 (edited) słabo się rozglądałeś ;-) Edited September 11, 2007 by super Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 To jak bedzie z tym zintegrowanym cudem bo mnie portfel swiezbi :). Link to post Share on other sites
leander Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Super, masz więcej zdjęć? :) Link to post Share on other sites
Wraith Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Super, bardzo smieszne :) Tego manekina na stoisku Harrisa widzialem. That's it? :] Link to post Share on other sites
super Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 mam więcej zdjęć ..mogę wrzucić wraz z opisem ..bo właśnie go kończę a ten manekin to właśnie to ..tam kręcili sie goście z MIwo ..zresztą ma na sobie same nowości ;-) Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Wraith, manekin nie był podpisany, więc nic dziwnego że nie zauwaźyłeś ;) Link to post Share on other sites
Wraith Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Hubert, nie prowokuj. Akurat pomylic ten PC + beltkit nie trudno gdy sie juz to widzialo wczesniej. Konczac watek. Firme lubie i jej "kibicuje". Po prostu spodziewalem sie prezentacji w bardziej rozbudowanej formie. No... Chyba, ze MIWO-L wybralo sie na aktualnie trwajacy MILPOL, by tam szerzej zaprezentowac nowa linie projektowa. Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 MILIPOL to za wysokie progi panie dziejku. Link to post Share on other sites
Kamill Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Witam, Ok, panowie jutro mija tydzień od zakończenia MSPO. Ktoś był, coś ciekawego widział? Na zdjęciach manekina wyżej widać sporo, ale jednak nie wszystko. ;-) Głównie chodzi mi o nowości związane z mundurem i wszelkiego rodzaju oporządzenia noszonego na pasie, ale moja laickość nie pozwala stwierdzić, czy, np. ten mundur to już mod.2, czy może nie. @Catch22 Mógłbyś zdradzić, czy/kiedy szykuje się aktualizacja nowości na stronie MIWO/L? pozdrawiam, Kamil Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Ten mundur to stara wersja. Co do aktualizacji to powiem wprost - na razie jest zbyt dużo pracy związanej z zamówieniami "resortowymi" żebyśmy mogli brać się teraz za reformowanie oferty dla szerszej publiki i przebudowę (konieczną) strony. Link to post Share on other sites
Rocket Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Tekst ze strony Miwo-Military Lubliniec: MIWO MILITARY LUBLINIEC nigdy nie produkowało kamizelek KT-12. Wadliwe egzemplarze należy reklamować w firmach, które je Państwu sprzedały. OSOBY, KTÓRE OSZUKANO INFORMACJĄ, IŻ NABYŁY PRODUKT NASZEJ FIRMY PILNIE PROSIMY O KONTAKT !!! Co to za zamieszanie - kto wrzucił podrubę ML na rynek ? Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Czy to nie był BJ System? Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 (edited) Lubliniec nie produkował KT-12 z założenia bo produkuje tylko sprzęt modułowy - a więc KP i KSP. KT-12 kopiował m.in Ivo-Hest, BJ-System i Polskór - natomiast zdarzało się że trafiały do nas reklamacje cudzych produktów, których nie mieliśmy w produkcji, a były sprzedawane przez kogoś jako nasze. Edited September 22, 2007 by Catch22 Link to post Share on other sites
Hajdi Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Pierwsza aktualizacja : Panel RATS. Do tego 3 rodzaje nowych ładownic(2/3 mag dla M16/AK oraz 2 mag dla MP5/UMP) Mam nadzieję że będzie ich więcej. I że nie wyleciałem z czymś z przed 2 tyg. ;) Link to post Share on other sites
leander Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Catch, kiedy będzie wiadomo coś więcej o ?? Bo bardzo mi się to podoba :) Można prosić więcej zdjęć? Interesuje mnie jak to od tyłu wygląda, są dodatkowe dwa gumowe "stringi" podciągające udowe taśmy do góry? Czy taśmy od tyłu są gołe taśmy, czy są jakieś mini-comfortpady aby się zbytnio pod półdupki nie wrzynało? Czy pas główny jest profilowany? Jak wyglądają te szelki od tyłu? I jaka będzie ~cena tego? Link to post Share on other sites
kthulhu Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Mam nadzieję że będzie ich więcej. I że nie wyleciałem z czymś z przed 2 tyg. ;) wyleciales...to juz z dobre 2-3 tygodnie jest u nich... Link to post Share on other sites
super Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 http://www.miwo-military.pl/?p=8.340.RATS-...DO-M-16/AK.B-38. Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Czy mógłby ktoś przybliżyć działanie specjalnie ukształtowanych taśm służących do zabezpieczenia przeplecionych pasków? Różne patenty widziałem, ale takiego jeszcze nigdy. Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 No sztywne końcówki, podobne jak w Paraclete chociażby. Link to post Share on other sites
super Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 spójrz tutaj http://www.milspecmonkey.com/info.html Link to post Share on other sites
kthulhu Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 BlackWater Gear tez takie mial... nawet w kilku ladownicach Pawla Janysta sie z takim rozwiazaniem spotkalem (sam tez to stosuje i powiem, ze bardziej mi to przypadlo do gustu niz np napy) Link to post Share on other sites
Gecko Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Pytanie: Które ładownice na granaty wybrać, jeśli zależy mi na zmieszczeniu granatów airsoftowych robionych rolek od srajtaśmy? Pytanie dość dziwne, bo pewnie pod tym kątem nikt nie szyje, ale może użytkownicy coś doradzą. Do których granat tej wielkości będzie najlepiej pasował? Dziękuj i pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Recommended Posts