lup Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 (edited) Aż mi się nie chce wierzyć, ale jak dałem szukaj to nic mi nie wypluło... Kupował/sprowadzał ktoś cokolwiek/kiedykolwiek stamtąd? Edited December 4, 2008 by YuriK80 Quote Link to post Share on other sites
wysokist Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Próbowałem złożyć zamówienie: silnik sklepu jest taki sam jak gunnera ?! - może taka u nich ostanio moda Automatycznie wyliczają wagę przesyłki ( zawyżają podobnie jak gunner - im mniesze gówienko tym więcej % - nawet 100%) mają do wyboru więcej rodzajów przesyłki ale są one skalkulowane o kilkanaście procent drożej niż u gunnera. Może coś zamówię bo znalazłem jedną rzecz taniej niż u innych Quote Link to post Share on other sites
wysokist Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Zabawka doszła, wszystko tak jak chciałem. Wypełniając zamówienie popełniłem błąd w adresie - po kilku godzinach wysłałem email z korektą, którą uwzględnili. Czego chcieć więcej. :-P Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 RSOV jest z HK, ale jednym z głównych rynków zbytu jest dla niego m.in. UK Quote Link to post Share on other sites
yakarov Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 To zależy co zamawiasz i ile to waży. Kiedyś robiłem w tym sklepie często zamówienia (indywidualnie) - i nigdy nie płaciłem cła ani vatu pomimo dość wartościowych przesyłek. Więc wg mnie się opłacało - kiedyś. Teraz? przy cenach w niektórych sklepach....nie wiem. Dodam tylko, że przesyłka była najpóźniej u mnie 6 dni po wysłaniu. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ja się ostatnio poirytowałem, bo ceny wysyłki poszły w górę, i to dość konkretnie - jak normalnie płaciłem ok. 5 funtów od kilograma przy dużych paczkach rzędu 15-20 kilo, tak teraz wychodzi prawie 9 funtów. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Właśnie tam zamówiłem, zdzierają za wysyłkę ostro, ale po przejechaniu się na ebaybanned wszystko lepsze. Za paczkę o masie niecałe 3 kg zapłaciłem 51$, teoretycznie piszą że nie zaniżają faktury, ale napisałem do nich czy dadzą jednak radę. Teraz pozostaje mi cierpliwie czekać - opiszę swoje wrażenia jak dostanę paczkę bądź jakieś maile. Quote Link to post Share on other sites
Okota Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 a ty znow piszesz opinie o sklepie zanim ci dojdzie towar? lol Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Pokaż mi jedno zdanie opiniotwórcze w mojej wypowiedzi, nie oparte na jakichś faktach. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) Zamówienie przyszło, bez żadnych problemów. Jestem na bieżąco informowany o każdorazowej zmianie statusu zamówienia, w każdej chwili mogę sprawdzić gdzie jest paczka. Niestety wartość faktury nie została zaniżona, przywalili mi cło 150 zł. Generalnie polecam, zwłaszcza dział 25-50% zniżki ;) Całość trwała mniej niż 14 dni, łącznie z procedurą celną. Edited March 29, 2009 by Kosmo Quote Link to post Share on other sites
biper911 Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 W zeszłym roku w kwietniu zamawiałem u nich swojego AKS-74U D-Boyia + parę drobiazgów. Ceny mieli (i chyba wciąż mają) najniższe. Chcąc zaoszczędzić na przesyłce, wybrałem wówczas przesyłkę ekonomiczną Hong Kong Post Office statkiem. Niestety nigdy nie dotarła - poczta HK zgubiła paczkę. Reklamacja trwała dość długo, jednak nie z winy RSOV, a z powodu dłuuugiego poszukiwania paczki przez HK Post Office. Koniec końców we wrześniu ponownie zamówiłem AKSU tym razem z przesyłką UPS i po ok. 10 dniach był u mnie (choć na cle w Polsce już po 3 dniach). W październiku RSOV otrzymał odpowiedź z HKPO i zwrócił mi kasę za poprzednie zamówienie. Ogólnie pozytywne wrażenia z kontaktu ze sklepem. Quote Link to post Share on other sites
Yog-Sothoth Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Zamówiony sprzęt w ciągu 2 dni dotarł do Polski, po czym tydzień leżał na cle :/ Dla sklepu duży plus, jest tracking, wysyłka w iście ekspresowym tempie, nawet fajne ceny. Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Nowa usługa RSOV Express, działa tak ja należy. Od momentu zamówienia do odebrania przesyłki - 7 dni :) Quote Link to post Share on other sites
dino2411 Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 (edited) Zanim zadasz kolejne idiotyczne pytanie, chociaż UDAWAJ że się postarałeś, wystarczyło wejść na stronę aby uzyskać odpowiedz nawet nie trzeba szukać, ani pisać e-maili do sklepu, wszystko masz jak krowie na rowie napisane !! Edited March 26, 2010 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Zirytował mnie ten sklep. Zamówiłem pierdółkę dla kolegi i przyszła zapakowana w worek podobny do tych, w których wynoszę śmieci. Źle zabezpieczona, opakowanie przebite, przedmiot odrapany. Przyzwoite opakowanie to na prawdę nie jest luksus, zwłaszcza w przypadku wyjątkowo drogiego airmaila (11 USD za 0,40 kg). Odradzam. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Myślę, że to był jednostkowy przypadek Viamortis. Regularnie sprowadzam od nich części i asortyment zawsze dobrze zapakowany i zabezpieczony. Akurat miłym akcentem jest fakt, że w ogóle jest opcja airmail co nie jest standardem w chińskich sklepach. Quote Link to post Share on other sites
LiuKas Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 4 małe paczuszki, pierdółki typu gumki i dysze, 3 paczki z plombą od UC, żadnych problemów. Teraz mają opcję do 0.2 kg przesyłkę gratis :- ) Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 4 małe paczuszki, pierdółki typu gumki i dysze, 3 paczki z plombą od UC, żadnych problemów. Teraz mają opcję do 0.2 kg przesyłkę gratis :- ) Gdzie niby mają tą opcję? Bo ja takowej nie widzę... Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Pierwszy baner na głównej - new.rsov.com - na starej stronie nie ma promocji. Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Pierwszy baner na głównej - new.rsov.com - na starej stronie nie ma promocji. Niestety ale i tak liczą sobie za przesyłkę;/ Ale zdaje mi się, że chyba trochę mniej. Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Kurde, wczoraj zamawiałem dwie pierdółki za około 15$ i 0,14kg i nie płaciłem za wysyłkę. Trzeba czytać zasady promocji ;) Quote Link to post Share on other sites
Paulina Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 duży minus, wzięłam u nich klamkę, dostałam inny kolor, inny model, tylko firma się zgadza... Nie było w środku kurczaczka, za to jakaś naszywka "I LOVE ERSOV". Jeszcze czego! Po tym, jak zrobili nie będzie już żadnego "lowe"! Na maile nie odpowiedzieli :( Dodatkowo pudełko od pistoletu przyszło w 4 częściach, ale nie wiadomo, czy to nie sprawka UC. Nie zmienia to faktu, że pupowo wyszło to zamówienie... Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 potwierdzam, co mówi Paulina. Ja zamawiałem 4 magi szare do 1911A1, dali 2 szare i dwa srebrne. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Cóż ja mogę śmiało polecić, brałem od nich juz kilkadziesiąt paczek, nigdy podobnej sytuacji nie maiłem. Zawsze jak coś jest nie tak pojawiał się kontakt z ich strony w "order comunication". Jedyne co denerwuje to, mimo że w momencie zapłacenia towar jest in-stock piszą że wszedł. Tylko raz zdarzyło się że jedna ładownica miała nieco inny kolor od dwóch pozostałych z tego zamówienia. Tani towar tania kontrola jakości. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 NEWS! Na rsovie jest przesyłka za darmo dla Polaków i Ukraińców z okazji euro 2012! Fajny gest, ale do wyczerpania zapasów i z info na stronie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts