Xie Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Chyba trzebaby miec jakieś "chody" u organizatora.... (kurde! nie załapię się ;P ) Link to post Share on other sites
Regdorn Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Na forum imprezy jest wątek "Wolny Rynek czyli Zlotowa Komenda Uzupełnień". W tym roku organizatorzy zdecydowali się kwestię zaproszeń pozostawić w gestii dowódców. Oni dobierają sami swoich ludzi, więc z nimi powinieneś rozmawiać. Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Dziękuję. Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 (...)Tomaszów?(...) TOMASZOWO a nie Tomaszów. Żeby nie było później, że do miejscowości Tomaszów pojedziesz zamiast Tomaszowo ;) Link to post Share on other sites
Wolfhunter Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 W mojej branży sezon urlopowy jest od listopada do stycznia ale już zagroziłem w kadrach że jak mnie nie puszczą to biorę miesiąc L4... :killer: Link to post Share on other sites
szmerglu Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 fascynujące :F co to ma do tematu ? Link to post Share on other sites
Wolf Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 W czasie trwania zlotu, współpracująca z nami firma ARPOL, producent wojskowych racji żywnościowych, przygotowała dla was specjalną ofertę: PROMOCYJNE CENY RACJI NA IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT ASG „TOMASZOWO 2008” - racja żywnościowa typu"W" 13,00zł - racja żywnościowa typu "S" 10,00zł - racja grupowa na 5 osób 107,00zł - racja strażacka całodzienna ( 3 worki ) 43,00zł CENY ZAWIERAJĄ PODATEK VAT. RACJE ZOSTANĄ DOSTARCZONE NA ZLOT. PROSIMY O MOŻLIWE GRUPOWANIE WPŁAT. WPŁATY PROSIMY KIEROWAĆ BEZPOŚREDNIO DO PRODUCENTA. NA PRZELEWIE PROSIMY ZAZNACZYĆ JAKA RACJA, ILE SZTUK, KTO BĘDZIE ODBIERAŁ ORAZ DOPISEK „TOMASZOWO 2008”. NUMER KONTA: 10 1020 5402 0000 0802 0021 2597 PKO BP S.A. P.H.U. „ARPOL” SP. Z O.O. UL. TRASA PÓŁNOCNA 14 65-119 ZIELONA GÓRA Szczegółowe info na stronie producenta: www.arpol.net.pl Link to post Share on other sites
mosiek Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 W ciągu najbliższych dni na stronie www.teamdelta.pl ukarze się filmik promujący nasz zlot, oraz dodatkowe informacje na jego temat. Przypominam o możliwości logowania się na naszym forum w działach dla poszczególnych stron konfliktu celem knucia oraz ustalania zakresu obowiązków dla pododdziałów. Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 :!: UWAGA :!: Od dziś dostępny jest film promocyjny zlotu TOMASZOWO 2008. Film ma formę wydania dziennika telewizyjnego, z newsem na temat wydarzeń w Wolnym Mieście Urdar. Możecie go obejrzeć tu: www.youtube.pl lub tu: www.teamdelta.pl Autorami filmu są członkowie grupy Armia Wyzwolenia Rozłóg. W filmie wystąpili: Aśka - Bożena Kopytko Sowa - człowiek w OP1 Tuziol - Kazimierz Warzywo Deimos - gen. Pierre Laska-Vichy Ronin - Mariusz Max Jedzonko Sowa - głos Andrzeja Waligóry Zapraszam do oglądania! Ronin Link to post Share on other sites
sisi Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Bardzo dobra reklama zlotu! I muszę przyznać że filmik reklamujący jest o niebo lepszy niż te reprezentujące RSR! Gratulacje dla pomysłodawców i wykonawców! Dobra robota! ;-) Link to post Share on other sites
Foka Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Filmik wymiata! Oczywiście ma inny charakter niż te z RSR, bo tamte są na poważnie, a ten nie, i może dlatego ten mi się bardziej podoba. Link to post Share on other sites
oficer80 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Powalił mnie ten film :D Świetna robota, pomysł, scenariusz, wykonanie. Gratuluję!!! Link to post Share on other sites
dymmaster Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Mariusz Max Jedzonko mnie rozwalił :wink: Link to post Share on other sites
moron Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 jako jeden z organizatorow w pewnym stopniu konkurencyjnego zlotu chyle czola :) RSR wymieka przy was xD szkoda ze my nie mamy nikogo kto by cos fajnego zmontowal :/ Link to post Share on other sites
cezar Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) jako jeden z organizatorow w pewnym stopniu konkurencyjnego zlotu chyle czola :) RSR wymieka przy was xD szkoda ze my nie mamy nikogo kto by cos fajnego zmontowal :/ Nigdy nie traktowaliśmy Tomaszowa jako imprezy konkurencyjnej (nie wiem jaki jest stosunek ludi z Team Delat mają do nas ) Zlot w Tomaszowie i RSR to dwie różne imprezy o różnych charakterach. A tak filmik SUPER wielkie plusy +++ Pozdrawiam Cezra Edited March 27, 2008 by cezar Link to post Share on other sites
Wolf Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Nigdy nie traktowaliśmy Tomaszowa jako imprezy konkurencyjnej (nie wiem jaki jest stosunek ludi z Team DELTA mają do nas ) Zlot w Tomaszowie i RSR to dwie różne imprezy o różnych charakterach. Terminy są sprawą względną i zależą w głównej mierze od sugestii uczestników i możliwości organizatorów, oraz np właścicieli terenu. Uważam, że żadnej imprezy nie można traktować w kategoriach konkurencji, bo ma swój niepowtarzalny klimat i miejsce, oraz najważniejszego elementu, a mianowicie uczestników. Nie rozumiem w ogóle pytania kolegi, jaki jest nasz stosunek do innej imprezy i czym jest to pytanie wywołane. Link to post Share on other sites
oficer80 Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Z punktu widzenia uczestnika to mogę tylko żałować, że obie te imprezy są w jednym czasie. Niestety, ale nie da się być jednym tyłkiem na dwóch jarmarkach, a szkoda :) Link to post Share on other sites
cezar Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) Terminy są sprawą względną i zależą w głównej mierze od sugestii uczestników i możliwości organizatorów, oraz np właścicieli terenu. Uważam, że żadnej imprezy nie można traktować w kategoriach konkurencji, bo ma swój niepowtarzalny klimat i miejsce, oraz najważniejszego elementu, a mianowicie uczestników. Nie rozumiem w ogóle pytania kolegi, jaki jest nasz stosunek do innej imprezy i czym jest to pytanie wywołane. To nie było pytanie, tylko nie chciałem sie wypowiadać w waszym i imieniu(trochę źle sformułowałem zdanie ) ale po przeczytaniu tego co napisałeś widzę, że nasz nasze pogląd na tę sprawę jest bardzo podobne Pozdrawiam Cezar Edited March 27, 2008 by cezar Link to post Share on other sites
Foka Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Ale o czym mowa? Przecież między RSRem a Tomaszowem jest miesiąc różnicy? Czy ja o czymś nie wiem? :roll: Link to post Share on other sites
szmerglu Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Foka raczej tyczy się to majówki mimo że rozmowa wskazuje na RSR (patrząc na posta prowokującego tą wymianę zdań) :F Link to post Share on other sites
moron Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 zloty staly sie w PEWNYM SENSIE konkurencyjne przez zbieg terminow oba zloty maja inny wspanialy klimat a staly sie konkurencyjne bo duzo osob chce jechac na oba i nie moze porownywanie naszych zlotow i RSR przemilcze :) ciekawe jest tylko to ze wiekszej ilosci osob podoba sie bardziej wasz filmik niz ich xD Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Wiesz Moron słyszałem że większosci podoba się HipHop i Techno... Tylko pytanie większości czego? :P Link to post Share on other sites
moron Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 wiekszosci deb***.... ...ale zes nam pojechal... :( Link to post Share on other sites
Regdorn Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Dzisiaj coś chyba dużo nieporozumień się wdało w ten wątek :D Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 A to nie jest wątek o " 48H" :o :mrgreen: Link to post Share on other sites
Recommended Posts