Johnny Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Witam, Mial ktos stycznosc z oporzadzeniem firmy WWCH? Ostatnio na Taiwangunie sie pojawilo, przykladowy link: http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=999 Trwalosc, wykonanie, odszycie, material itd. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 WWCH=Wyprodukowano W CHinach. Taki polski wariant ACM (All China Made). Ceny naprawdę dobre, materiał to prawdopodobnie cordura 600D albo podobnej jakości nylon. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Nylon 600D, żadna tam cordura, jakość na takim poziomie jak cena. btw to w tej chwili i tak MiWo dalej jest tanie... Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Zestaw podejrzanie podobny do tego "CIRASa" od MFH... Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 nie jest to cordura ani nylon, a kodura - poliester impregnowany PCV :] Quote Link to post Share on other sites
Zegal Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 cokolwiek by to nie było to jest tragiczne.... KLIK spójrzcie na to... jakby z ceraty było :D Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Jaka cena, taka jakość. Nic niezwykłego Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 a bo to juz nie jest kodura, a najzwyklejszy w swiecie ortalion, cienki i latwy do porwania :] Quote Link to post Share on other sites
sieta Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Czy mi się wydaje, czy to jest to samo: http://ebaybanned.com/product_info.php?cPa...products_id=968 Quote Link to post Share on other sites
yogurt Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Chyba tak. No i teraz zacznie się wysyp Ciras'ów Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=38490&hl=CIRAS To chyba te, nieprawdaż? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Ortalionowy CIRAS? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Zegal Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 ale nie ma pasków po bokach to nie oryginalny :-F Quote Link to post Share on other sites
Johnny Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=38490&hl=CIRAS To chyba te, nieprawdaż? Ktos moze potwierdzic? Quote Link to post Share on other sites
AirBorne Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Jeżeli to jest taki sam Ciras co ten ze specshopu to nic tylko usiąśc i płakać, bo wtedy jestem 140zł w plecy :D Za jakiś czas prawdopodobnie będę mieć tego coyote'a to skrobnę coś o nim. Kopia Cirasa ze specshopu jest wykonana na 4+ i warta swojej ceny. Jeżeli ten na taiwanie to to samo to nic tylko brać! Naprawdę dobrej jakośći oporządzenie. Quote Link to post Share on other sites
brok Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Ortalionowy CIRAS? :mrgreen: To jest CIRAS przeciwdeszczowy nowy model D3LTY. Jeżeli to jest taki sam Ciras co ten ze specshopu to nic tylko usiąśc i płakać, bo wtedy jestem 140zł w plecy :D Za jakiś czas prawdopodobnie będę mieć tego coyote'a to skrobnę coś o nim. Kopia Cirasa ze specshopu jest wykonana na 4+ i warta swojej ceny. Jeżeli ten na taiwanie to to samo to nic tylko brać! Naprawdę dobrej jakośći oporządzenie. Dobry sprzęt, dobra jakość? A masz jakieś porównanie? Być może nie widziałeś lepszego sprzętu i ten spełnia twoje oczekiwania, ale ja cudów w takiej cenie jeszcze nie widziałem. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Aj tam czepiacie się - młodzi spełnią swoje marzenia mniejszym nakładem pieniędzy ;-) A jakość? Myślisz, że któremuś z nich o to chodzi? :-F Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 A łatwiej jest strzelać do celów przypominających lampki choinkowe, niż matowych "plam". :) Quote Link to post Share on other sites
jogurt Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) Hie, hie, sprzęt świetnie wykonany, ze świetnych materiałów. Edited January 18, 2008 by jogurt Quote Link to post Share on other sites
AirBorne Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Dobry sprzęt, dobra jakość? A masz jakieś porównanie? Być może nie widziałeś lepszego sprzętu i ten spełnia twoje oczekiwania, ale ja cudów w takiej cenie jeszcze nie widziałem. A Ty miałeś tego ze SpecShopu? Nie powiedziałem, że jest rewelacyjny, ale za taką cenę naprawdę nieźle wykonany. 440zł to jest ponad połowa ceny kopii G&P z ładownicami. Porównanie miałem do kopii Cirasa G&P, więc wiem co mówię. Koledzy z grupy też byli pod wrażeniem, ja z resztą sam też ;) Quote Link to post Share on other sites
Radzio Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Teraz zaczną się akcję młodych :P "Głupi wydałeś 400zł na samą kazmielkę, a ja za 299 zł mam taką samą i jeszcze górę kieszeni." Po tekstach typu: INTELECT to, to samo co SANYO tylko tańsze. Nie będę specjalnie zdziwiony... Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Czy ktoś z Krakowa mógłby pstryknąć fotki tej kami ale w jakimś innym oświetleniu :)?? Jak ten odcień się prezentuje przy normalnym świetle ?? No chyba że ma ktoś możliwość zrobienia fotek jej na marpacie :) Jak oblukam foto to zamawiam i dam recke :) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 "Głupi wydałeś 400zł na samą kazmielkę, a ja za 299 zł mam taką samą i jeszcze górę kieszeni."I jedni i drudzy mają rację:1. Chińskie podróby zwykle są gorszej jakości niż "lepsze podróby" ;) 2. Rynek ewoluuje, ceny spadają, jak ktoś rok temu dał za kamizelkę 900 zł, teraz może ją kupić na 700 czy 600... I nie ma to nic wspólnego z głupotą czy przepłacaniem. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 A najlepsze: nagle zauważyłem, że te kamizelki są tańsze, niż jakby je z HK sprowadzać! Mogą się rozłazić, ale za to jaka oszczędność ;) . Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Niedługo będę miał tego Plate Carriera. Jak tylko przyjdzie to napisze coś i postaram się o jakieś foty. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts