Mendi Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Dziś potestowaliśmy w ekipie te rocketsy 0,43g, na 3 gazowych swd. Lufy pdi, promyk i mb ze starej serii. Na wszystkich śmigały ładnie i powtarzalnie. Zamówiłem właśnie 3 kolejne worki/ Quote Link to post Share on other sites
gepardcheetah Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Ja również testowałem rocketsy 0,43 i latają bardzo ładnie, w końcu widzę kulki. Również kupię kolejne. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Dziś potestowaliśmy w ekipie te rocketsy 0,43g, na 3 gazowych swd. Lufy pdi, promyk i mb ze starej serii. Na wszystkich śmigały ładnie i powtarzalnie. Zamówiłem właśnie 3 kolejne worki/ Mówisz Mendi o tych w tym czerwonym opakowaniu? Prawdopodobnie nie puchną bo ciągle trzymam parę sztuk poza opakowaniem i średnicę trzymają. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 No to zwykłe rocketsy są, nie platinum. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Chyba też domówię z dwie paczuszki bo testy niepuchnięcia wypadają pomyślnie :D. Quote Link to post Share on other sites
MiKorn Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 (edited) Tak obecnie prezentują się Platiniumy 0.43 z pierwszej serii na lufie Promyka, trzymane w oryginalnym opakowaniu. http://imageshack.co...2343/Wh9lRL.jpg Edited March 22, 2015 by MiKorn Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Tak obecnie prezentują się Platiniumy 0.43 z pierwszej serii na lufie Promyka, trzymane w oryginalnym opakowaniu. http://imageshack.co...2343/Wh9lRL.jpg Ciekawe... może są 2 serie srebrnych? Moje paki wchodzą. Kiedy i gdzie kupowałeś (przed czy po teście)? Moje są sprzed testu bodajże (wtedy gdy jeszcze DD latały lepiej niż guardery). Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 To napewno nie sa platinium pierwszej serii. Mam ich jeszcze 4000 sztuk i nadal się nie tną w promyku.. Quote Link to post Share on other sites
MiKorn Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 (edited) Kupowane jeszcze przed testem Mendiego. Zdjęcia opakowania: http://imageshack.co...7198/i0LmWj.jpg http://imageshack.co...4440/MtcLto.jpg Bardzo się cieszę koledzy, że z Waszymi się nic nie dzieje, moje spuchły, dlatego chcę ostrzec resztę, że Platiniumy z pierwszej serii, w opakowaniu ze srebrną naklejką również mogą puchnąć. Edit. Te nie wchodzą już nawet do chińskiej, stockowej lufy. Edited March 23, 2015 by MiKorn Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 No to masz pecha z kulkami :P Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Nowe rockets platinum ze srebrną i białą kropką, mają tak prosto z worka - wchodzą elegancko jedynie do rynny. Test wisi w kolejce już 2 tydzień, ale ma się pojawić lada moment. Za to zwykłe rocketsy 0,43g dają radę - może opakowania pomylili? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Na zwykłych pisze: Rockets Professional więc mamy nową kolejność metali szlachetnych: silver>gold>platinium>professional :) Quote Link to post Share on other sites
hamilkar Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Wisi w kolejce bo trzeba jakieś lipne reklamy i "newsy" wrzucać zamiast konkretnego testu. Mendi wrzuć tu w pdf albo na FB by każdy sobie pobrał i przeczytał Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Nie ma tak dobrze, test ma się ukazać na głównej, coby wszelkie malkontenty mogły w komentach na mnie psy wieszać - że źle, nieprofesjonalnie i że ich repliki szczylają lepiej. Quote Link to post Share on other sites
hamilkar Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Jeśli ma być na początku na głównej to szkoda że pierwszeństwo mają inne "newsy " Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 (edited) chłopcy jak tam wasze Rakiety czerwone 0.43 i 0.4? :icon_biggrin: bo bym sobie zamówił ale mam pecha i boję się że urosną :icon_biggrin: Edit: Ryzyk fizyk.. najwyżej zostanę piromanem i będe granatami rzucal :D Edited March 23, 2015 by sebolek Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Można też używać do procy :). Quote Link to post Share on other sites
Indywidualista Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Swoje Roketsy (czerwone "Heavy Grade") 0,36 otworzyłem ponad tydzień temu. W ten weekend znów strzelałem. Latało dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Adam47 Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 (edited) Ja chyba bezpowrotnie straciłem zaufanie do rakiet. Zakupiłem paczkę platynek 0.43 g w pierwszej połowie stycznia, a dzisiaj mam już ładne ziarenka grochu. Po otworzeniu paczki latały względnie, lecz z biegiem czasu było coraz gorzej. Teraz, jedynie nadają się na śmietnik. Chociaż zatrzymam je sobie może urosną do rozmiarów piłeczki do ping ponga :icon_smile: Tak wyglądają w połączeniu z promykiem http://zapodaj.net/2...57e6d3.jpg.html Aktualnie strzelam Guarderami betonowymi 0.4g i latają względnie dobrze. Robiłem taki test na szybko po zakończonej strzelance i na około 75-80m uzyskałem 8/10 w stojącego człowieka. Edited March 23, 2015 by Adam47 Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 (edited) Adam chociaż Tobie polatały... moje poleciały 2 a potem zacinka :icon_wink: edit: Adaś to biała nalepka ;) czyli takie jak moje :D Edited March 23, 2015 by sebolek Quote Link to post Share on other sites
Adam47 Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Z tego co pamiętam to po tygodniu lub ew. dwóch przesiadłem się na guardery, bo trafić w stodołe nie mogłem. Teraz to gdybym się w niej zamknął, to nic z tego :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 No to ładnie, już zgłupiałem, które są ok, a które najlepiej dać do granatu. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 No to ładnie, już zgłupiałem, które są ok, a które najlepiej dać do granatu. To może ja napiszę które są dobre, bo będzie dużo krócej: - 0,4g - betonowe guardery (choć mi nie pasują) oraz czarne konie z testu (ukaże się na dniach) - 0,43g - kalashe i rocketsy platinum z pierwszej, wrześniowej (wtedy się u nas ukazały w małej ilości) serii; wszystkie późniejsze są niestety o kant d*** potłuc i do granatów się jedynie nadają. Pewnym światełkiem w tunelu są wypuszczone na początku marca rocketsy professional 0,4 oraz 0,43g - trzymają wymiary i wagę, mieszczą się nawet w pdi i do tej pory (2 tygodnie) nie spuchły, nawet rzucone na trawnik. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Mendi, Linki podawaj :D z obrazkami żeby wiedzieli jak wyglądają :D Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 (edited) Mendi, Linki podawaj :icon_biggrin: z obrazkami żeby wiedzieli jak wyglądają :icon_biggrin: No już bez przesady, nikomu nie zaszkodzi jak trochę poszpera w internetach. Edited March 23, 2015 by Kazana Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts