MatriX482 Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 No ładnie się szpejują, ale tylko mi się wydaje że ten CB od Miwo strasznie bije po oczach? Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Złoty się wydaje, ale przykładowo lamówki w organizerze mają miły matowy kolor brązu. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Z profilu facebookowego firmy RR Oliwkowa kopia JPC i chiński hałer ^^ Quote Link to post Share on other sites
Chmielu7 Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Chyba to PC jest pomalowane na oliwkę, coś mie się tak zdaje. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 A mnie nie. Jest oliwkowy, tylko przybrudzony w kilku miejscach. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Plate jest oliwkowy. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Piękny kask od Emersona! :) heh... Quote Link to post Share on other sites
Matejklb Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Hmmm :D ZB'B Pokazy w Krakowie 25.05.2013r Quote Link to post Share on other sites
Shihan Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 JWK z Fokami http://www.polska-zbrojna.pl/home/articleshow/7989?t=Specjalsi-szkolili-sie-na-Litwie#prettyPhoto Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Cóż to za buty? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Asolo ma żółte logo z przodu, ale lepiej żeby ktoś bardziej obeznany potwierdził/zaprzeczył ;) Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Na pierwszy rzut oka wyglądają jak Asolo Voyager. Tylko moje są bez tego żółtego logo z przodu ;) . Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Plotka głosi, że to Asolo Fugitive ;) Quote Link to post Share on other sites
Chmielu7 Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Tak jak Yahalom mówi, Fugitive, są chyba 2 wersje kolorystyczne, z czerwonymi elementami podeszwy i takie jak na w/w zdjęciu. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Wersja "czarna" coraz bardziej wygląda jak G-unit :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Wersja "czarna" coraz bardziej wygląda jak G-unit :teeth: W chińskim kasku i kopii JPC :D . Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 To JWK. GROM raczej nie używa mossbergów, a JWK tak. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Serio? :teeth: Wow :teeth: Nigdy bym na to nie wpadł :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Oliwkowa kopia JPC i chiński hałer ^^ W chińskim kasku i kopii JPC :icon_biggrin: . Pytam z czystej ciekawości: Po czym poznajecie, że to replika kasu, a nie oryginalny FAST Carbon/Ballistic ? Widać gdzieś napis Emerson? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Ops-Core nie robi kasków w krzywym ATACS :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 MSA także nie maluje swoich hełmów, tym bardziej w "snake skin", a na zdjęciach je widać. Więc czy istnej możliwość, że to jednak oryginały, a jedynie "krzywo" pomalowane? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Moim zdaniem to to: Chińska hydrografika ma to do siebie, że jest zazwyczaj rozjechana przy kanciastych wzorach - dobrze to widać przy imitacjach AORa Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 (edited) Jest to argument, chociaż kształty malowania są inne niż na poglądowym Emersonie. Całość jednak nie przemawia do mnie. Jeszcze pi razy drzwi gdyby zdjęcia były na terenie jednostki, ale w Afganie i na ćwiczeniach na Litwie? GROM ma oryginalne, Formoza także i nagle taki JWK wyskakuje z Emersonem? Chyba by go śmiechem zabili, za nim dali by mu pomacać oryginał. Na Litwie żołnierz z SEALS gada z JWK, wydaje mi się, że Amerykaniec dobrze wie jak wygląda oryginalny FAST - trochę był by wstyd jak się wydało, że biegają z chińskimi plasticzanami. Takie moje przemyślenia. Dzięki za odpowiedź Yahalom. Kac piszesz także, że to podróba, może mógłbyś rzucić trochę światła na sprawę, podzielić się informacją skąd pewność, że to chinol? Edited May 30, 2013 by Aiven Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Ja swój wniosek oparłem na tym, że kupno oryginału jest bardzo utrudnione, nawet jak jesteś superkomandosem to nie wyciągniesz jednej sztuki od dystrybutora, poza tym GROM i Formoza posiadają wersję ballistic. Amerykaniec może i wie jak wygląda oryginalny bump, ale na pierwszy rzut oka nie odróżnisz od kopii. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 BUMP w MC kiedyś się przewinął z jakiś ćwiczeń. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts