Renata Michalik Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 :icon_biggrin: My też nie zapomnieliśmy :icon_biggrin: Dzisiaj aktywowałam dwa nowe produkty w dziale "nowości". Zrobiliśmy "rozmiarówkę" do rogatywek i mamy całkiem spory stos produktów do wprowadzenia do oferty internetowej. Postaram się co kilka dni "wrzucać" do oferty coś nowego. Na razie "walczymy" by utrzymać 6-dniowy termin realizacji zamówień bez względu na to jak dużo ich otrzymujemy dziennie. Czekamy teraz na wynik przetargu na wyposażenie dla grup ratowniczo-poszukiwawczych straży pożarnej. Po zakończeniu postępowania zaprezentujemy serię produktów dedykowaną tej grupie odbiorców. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Szkoda że zdjęć kieszeni na radio nie wrzuciliście z radiem w środku. Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Będą z radiem. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 czy informacja o tym że produkty w MC będą dostępne po 15 marca oznacza że domówiono partie materiału i mundury i combat shirty będą dalej dostępne? Quote Link to post Share on other sites
mr_Red Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 A ta kieszeń na radio to przypadkiem nie kopia pokrowca przydziałowo wydawanego do 152-ek? Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 W związku z realizacją zamówienia na dostawę kamizelek taktycznych dla grup poszukiwawczo- ratowniczych Straży Pożarnej termin realizacji zamówień indywidualnych może zostać wydłużony. Bardzo prosimy o jak najszybsze składanie zamówień tak abyśmy je mogli zrealizować przed przystąpieniem do szycia wyposażenia dla strażaków. Quote Link to post Share on other sites
Minion Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Czyli po rogatywkach.:D Quote Link to post Share on other sites
wolfman4101 Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 "zniknely" nowosci ze sklepu widze... kiedy beda dostepne kombinezony sil specjalnych?mundury sf w multicamie sa jeszcze w ofercie?bo tez ich niewidzac? Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Czyli po rogatywkach.:D Wprost przeciwnie :icon_biggrin: Magda obrobi zdjęcia i wrzucamy do oferty. Rogatywka będzie. Jutro w ofercie kombinezon ćwiczebny wojsk specjalnych w jakiejś straszliwie wielkiej ilości rozmiarów (chyba 56 rozmiarów, ale to mi się może w oczach dwoi ze zmęczenia :icon_eek2: . "zniknely" nowosci ze sklepu widze... kiedy beda dostepne kombinezony sil specjalnych?mundury sf w multicamie sa jeszcze w ofercie?bo tez ich niewidzac? To całkiem tak jak ja:... też ledwie widzę :dry: . Chłopaki z RAPTORA postanowili mi pomóc i "powrzucali" do systemu sklepu internetowego trochę zmian, które czekają na moje zatwierdzenie. Jutro (bo chyba nie powinnam się łudzić, że dzisiaj dam radę po dwóch dniach w trasie wśród zasp śnieżnych i zamieci) zatwierdzę i znowu się wszystko ślicznie aktywuje i będzie dla Was widoczne- przynajmniej mam taką nadzieję. Mam ślic Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Czy tylko mi nie chce się włączyć strona? Quote Link to post Share on other sites
wolfman4101 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 co z tymi kombi sf? Quote Link to post Share on other sites
strymek Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Witam. Chciałbym się dowiedzieć skąd taka zmiana ceny za kamizelkę "TERMIT PLUS". W zeszłym roku, gdy szczęśliwie ja kupiłem, kosztowała mnie nie całe 300zł za maskowanie wz. 93 z poliestru. Gdy dziś sprawdzałem czy pojawiły się jakieś nowości w waszej ofercie, okazało się, że obecnie ta kamizelka w takim zestawieniu kosztuje ok 450 zł ??. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Mam takie pytanko, co się stało z zapowiedzianymi mundurami w kroju DWS z "polskiego materiału" (chodzi pewnie o materiał Kamy)? Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Jak widzę można takie posty wrzucać. Także jestem bardzo zadowolony z produktów MiwoL. Od 3 lat używam praktycznie tylko tej firmy poza chlebakiem MSgear najpierw używałem zestawu opartego na Plate Carrierze a od roku zamieniłem to na zestaw paso-szelek Jacko+ i PT-3. Jedyne na co mogę ponarzekać to że mi potrzeba pasa w rozmiarze pośrednim, miedzy XL a L, obecnie mam L i przez to słabo współpracuje z szelkami. Quote Link to post Share on other sites
w0jna Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 To jak tam z tymi rogatywkami? :cool: Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 (edited) https://picasaweb.google.com/100044006186481613921/OPERATORZYZLUBLINCAWSPRZECIEMIWOMILITARYLUBLINIEC Edited March 15, 2012 by Renata Michalik Quote Link to post Share on other sites
Guest Dawid4009 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Zawsze znajdzie się czas, żeby wstawić lans-fotki, ale żeby odpisać na email, czy PW- w dość istotnej sprawie to już nie... Ale rozumiem- kwestia priorytetów. W końcu nie każdy nosi naszywkę "działania specjalne"... Quote Link to post Share on other sites
wolfman4101 Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 a obiecywane "jutro" bedzie jutro... :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Nieprawda.... będzie dzisiaj. Rogatywka dzisiaj będzie w ofercie. Quote Link to post Share on other sites
wolfman4101 Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) a kombi sf? szczerze,to dziwi mnie ta filozofia,bo mieszkajac za granica przywyklem ze to "firma" walczy o klienta a nie odwrotnie...no ale coz,polska rzeczywistosc... Edited March 16, 2012 by wolfman4101 Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) Rogatywka w ofercie: http://www.miwo-military.pl/?p=img.pB.1571 Jutro kamizelka OSA dla oddziałów specjalnych żandarmerii wojskowej. Edited March 16, 2012 by Renata Michalik Quote Link to post Share on other sites
snajperswd11 Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Takie pytanko. Czy istnieje możliwość uszycia tego samego munduru który szyjecie dla żołnierzy z 1PSK tylko w materiale wz.93 dla graczy ASG? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 I gdzie ta OSA? :P Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Takie pytanko. Czy istnieje możliwość uszycia tego samego munduru który szyjecie dla żołnierzy z 1PSK tylko w materiale wz.93 dla graczy ASG? Istnieje, ale dopiero jak skończymy szyć dla straży pożarnej. I gdzie ta OSA? :P Zaraz będzie. Najpierw OSA a potem dodam wybór cordury MULTICAM. Oczywiście o ile nie zasnę oczekując na wczytanie kolejnych mutacji. Quote Link to post Share on other sites
Minion Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 O.. Czy coś w tej rogatywce się zmieniło w stosunku do tej z galerii "Projekty"? Czy jest możliwość pewnych zmian w niej na zamówienie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts