Tuksiak Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Szybko, sprawnie i mieli G&G. Spory plus, pewnie jeszcze będę u nich robił zakupy nie raz ;-). Polecam sklepik. Quote Link to post Share on other sites
Warlord Shadow Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Szybko, tanio i bez niespodzianek. Jako jedyny sklep mieli adapter do kolby typu M4 do G36. Co dziwne na pudełku od rączki taktycznej widnieje nalepka taiwanguna ;) Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Ogromny pozytyw ode mnie ;) Kontakt stały i bezproblemowy (gg, mail, kom). A odnośnie towaru i obsługi to tanio, dobrze i szybko;) Quote Link to post Share on other sites
artur52kh Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Polecam sklep Azteko.pl świetny kontakt, szybka wysyłka. Towar zamówiony we wtorek wieczorem był w piątek rano u mnie. Pozdr. Art. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Ja u nich zamawiałem kilka rzeczy i mogę powiedzieć, że wszystko tak jak być powinno. Z pewnością będę u nich jeszcze zamawiał :) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Od jakiegoś czasu, kupuję tylko w Azteko, bo wysyłka jest natychmiastowa, bo częsci są tanie i w większości są DOSTĘPNE! Polecam sklep bo jest rzeczowy i nawet doradzą co lepiej i taniej u nich wziąć, co mnie lekko szokuje bo nie zależy im na wciśnięciu komuś drogiego. Heh... kto by pomyślałem ze Chiński silnik Hornbill będzie lepszy od Guardera :) Quote Link to post Share on other sites
JaReKII Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Również polecę ten sklep, towar dobrze zapakowany, szybka wysyłka. Kontakt drogą mailową powinien być przykładem dla innych sklepów, jak powinna wyglądać obsługa klienta. Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Zamawiałem u nich parę rzeczy. Szybka wysyłka i dobry kontakt. POLECAM :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Po prostu jedno wielkie zaskoczenie. Zamówiony blok gazowy do g36 i body do AK. Paczka nadana tego samego dnia, nazajutrz kurier zapukał do mych drzwi ;] Wielki plus. Quote Link to post Share on other sites
iwo303 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 wszyscy pisza super sklep ja wygrałem szyny i tłumik na allegro do g36 wysłałem maila nastepnego dnia zadzwoniłem z panem się dogadałem, i nawet pożartował :biggrin: więc sklep super wszystko pięknie zgrabnie i powabnie (czy jakoś tak) Quote Link to post Share on other sites
konrad1313 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Wszystko OK szybko i sprawnie, a także taniej :D Quote Link to post Share on other sites
Luderson Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Sklep godny polecenia. Dużo części których nie można nigdzie dostać ;) Wysyłki następnego dnia. Kontakt telefoniczny wzorowy nigdy nie czekałem dłużej niż 3 sygnały. Obsługa na poziomie doradzą i można dużo załatwić przez telefon (np. korektę zamówienia). POLECAM. Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Ja również zamawiałem tam już wiele rzecz, ponieważ jest tanio. A ponad to idealny kontakt raz się zdarzyło, że przez meila sobie rozmawiałem z właścicielem jak przez gg. Rzetelny człowiek, z poczuciem humoru:P POLECAM w 100% Gdyby nie mały asortyment to powiedział bym, ze pierwsza trójka najlepszych sklepów... Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Ja póki co kupowałem w Azteko jeden raz, ale bankowo nie ostatni. Realizacja sprawna, odbiór osobisty OK, ceny jak najbardziej OK. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
xPROBOSZCZ Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Sklepik spoko :) Ma tylko jedną wadę - często nie ma wielu rzeczy (przeważnie z tych w bardzo dobrej cenie), ale i na to maja radę - mogą ściągnąć na zamówienie, ale w cenie dużo wyższej. Coś tam parę razy brałem i nie narzekam :) Quote Link to post Share on other sites
Sedoro Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Kupiłęm Chorno-3 , dystansery i ammo, dobrze zapakowane, przyszło na drugi dzień po przelewie. Plus dla sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Zamawiałem kilka razy na azteko i czy to części gb ,czy nawet kulki porządnie zapakowane szybko na drugi dzień paczka była u mnie .Dobry sklep Quote Link to post Share on other sites
Gieldowak Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 (edited) Wydałem w tym sklepie już ponad 2000 zł i wszystko bez problemu. Paczka dobrze zapakowana i szybko do mnie dochodziła. Edited April 24, 2011 by Gieldowak Quote Link to post Share on other sites
Pergan Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Sklep godny polecenia w 100%. Szybki, bezproblemowy kontakt mailowy. W razie pytań mogą polecić jaka część jest lepsza(niekoniecznie droższa). Przesyłka szybko do mnie dotarła, szczelnie zapakowana. Jeszcze raz polecam w 100%. Quote Link to post Share on other sites
Fush1 Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Zamówiłem tłumik za pobraniem- zamówienie w poniedziałek, paczka jest już dzisiaj u mnie, to pierwsze moje zakupy w tym sklepie i jestem zadowolony, szkoda tylko ze mały asortyment jest.. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Zamawiałem u nich 2 razy i zawsze byłem zadowolony. Ekspresowa przesyłka, super ceny. Jeden z najlepszych sklepów. Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Rzeczy które tylko można u nich dostać zamówiłem w środę, przelew była w czwartek i tego samego dnia wysyłka. Po godzinie 13 dnia dzisiejszego ( piątek ) rzeczy u mnie na blacie. Baaaardzo polecam. Quote Link to post Share on other sites
cinek101 Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 To i ja dodam od siebie trzy grosze... Jak przedmówcy jestem również zadowolony z zakupów w sklepie Azteko.pl Trzy transakcje (Allegro +2 online) i zanosi się na kolejną. Na każde pytanie otrzymuję szybką i rzeczową odpowiedź, doradzą, a i zaczekają na wpłatę jeśli chcesz coś dokupić, aby wspólną paczką wysłać. Polecam ich aukcje - można faktycznie fajne części w dobrych cenach dostać (albo nie polecam bo za dużo Was będzie licytować, hehe) Załatwią sprzęt jak nie mają aktualnie, to tylko kwestia czasu (np. morale patche's, silnik konkretny, itp) Jest też system premii punktowych za dokonane zakupy (rabaty) Niech tylko nie odpuszczą wysokiego poziomu usług. POLECAM !!! Quote Link to post Share on other sites
RAFA Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Jestem kolejnym zadowolonym klientem Azteko.pl . Transakcja w połowie allegro, w połowie z ich strony dotarła szybko i bezproblemowo, wszystko przy pełnym wsparciu, praktycznie z minuty na minutę miałem odpowiedzi na swoje pytania na mailu. RAFA Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Jeden z lepszych sklepów w których miałem okazję robić zakupy. Dobry kontakt mailowy, szybka i dobrze zapakowana wysyłka, polecam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts