Mori Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Hmm. Właśnie gdzie to się odblokowuje te FMJ, szybkostrzelny itp? Samo z siebie? Szybkostrzelność to pierwszy "Strzelec" w PMach, czyli za 10 zabitych - nie gram PeMami niestety - więc pewny nie jestem. I tylko w PMach. FMJoty to poziom 5 Strzelca czyli chyba koło 500 zabitych z broni - przynajmniej w karabinach szturmowych. Czyli zasadniczo odblokowują się same z siebie :D Trzeba tylko dużo zabijać :D Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Dużo pograłem ze znajomymi przez neta w ciągu ostatnich 2ch dni. Problemy z serwerami, lagi, zbugowane mapy, cheaterzy, camperzy i chamstwo Niemców na serwerach. Poza tym miód. :> Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Ja bym jeszcze dodał wnerwiających gości z nożem. Nabiorą sobie perków a potem latają tacy cisi-szybcy ninja po planszy. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Tak jest. Ninja uber-pr0 majstery z tarczami są bardzo wkurzający. Do tego, zauważyłem, że chyba dobór graczy pod względem leveli kuleje. Gram z kolegami, jeden ma 50, drugi 60, a ja jedynie 17. Wybiera graczy z najwyższymi levelami, dostaje często w tyłek przez po prostu ich przewagę w perkach i sprzęcie. Quote Link to post Share on other sites
admarss Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Ja mam lvl 29 gram z SCAR H z czujnikiem pulsu i z celownikiem laserowym. Jako zapasowa PP2000 z celownikiem laserowym i z tłumikiem. Granat odłamkowy i błyskowy x2 Perki: Gadżet PRO Moc obalająca PRO Pewne celowanie Męczeństwo Killstreaki: 1. Pakiet Pomocy 2. Predator 3. Śmigłowiec Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Level 40 5 klas ASSAULT - M16A3 (red dot) dopiero zbieram upgrady, Scavanger PRO (we wszystkich klasach zresztą), Penetration Pro (też mam we wszystkich klasach) Scrambler PRO. CQB - P90 (FMJ - robię extended mags), tutaj Commando (jeszcze nie PRO). SUPPORT - AUG H-BAR (FMJ - robię extended mags), Secondary to Stinger. SNIPER - Barret, ani razu nie grałem tą klasą :P RIOT - nie pamiętam dokładnie co tam mam. Wszędzie jako secondry weapon jest Berreta 93R z red dot. Opłaca się zostawić kompa na parę godzin i cieszyć się wersją angielską. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 O ładnie... Czekam aż dołączę do SCARa EOTka[do tłumika] ;) Idę zagrać ;) Pozdrawiam. I znowu malujemy pod postem ;) Dziś już mam 28lvl, SCAR H z termowizją i na Afganie miałem 30 zabitych, nie wiem jak ;). Aktualnie jestem z emką z granatnikiem i EOTechem i mi idzie dobrze. Brak kieszonkowca jednak czasem powoduje nieoczekiwaną śmierć ;) Na bocznej Glock 18C, i czekam na akimbo ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Dziś już mam 28lvl, SCAR H z termowizją i na Afganie miałem 30 zabitych, nie wiem jak ;). Aktualnie jestem z emką z granatnikiem i EOTechem i mi idzie dobrze. Brak kieszonkowca jednak czasem powoduje nieoczekiwaną śmierć ;) Na bocznej Glock 18C, i czekam na akimbo ;) Pozdrawiam. Częśc cyklu reportaży wojennych by Grzechotnik :lol: A Ja powiem tak, na ps3 nie ma cziterów, mało bugów, nie ma lagów, jest miodzio ;-) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Dziś już mam 28lvl, SCAR H z termowizją i na Afganie miałem 30 zabitych, nie wiem jak ;). Aktualnie jestem z emką z granatnikiem i EOTechem i mi idzie dobrze. Brak kieszonkowca jednak czasem powoduje nieoczekiwaną śmierć ;) Tubelame. :( Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 (edited) :lol: :lol: Dobre 8-) Żeby nie było offtopu, nie wyobrażam sobie grać, jak będę na 70 poziomie... Raz z takimi grałem na tej mapie gdzie są pociągi zimą i każdy tylko z nożem lata i slalomem biega na Ciebie :cry: :poddanie: Pozdrawiam. EDIT: W czym najbardziej lubicie grać? Ja na razie tylko DM drużynowy. Kamperstwo np. w fladze, sztabie mnie przeraża :( Edited December 5, 2009 by grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Im więcej gram tym moja frustracja rośnie. Nie mam już sił. Ciągłe wywalanie, długie czekania, aby się połączyć z jakimś serwerem. To istna paranoja. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Hmm, co Ty powiadasz... U mnie nie ma nic takiego. Czasem tylko migracja serwera, ale to naprawdę rzadko. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 (edited) Hmm, co Ty powiadasz... U mnie nie ma nic takiego. Czasem tylko migracja serwera, ale to naprawdę rzadko. Pozdrawiam. To chyba gramy w inną gre, połowa graczy skarży się na IWnet ,lagi,kicki,migracje albo poprostu serw pada. Edited December 5, 2009 by APOSTEL Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 To widać należę do drugiej połowy... :roll: Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 (edited) Jeżeli chodzi o ulubiony zestawik to: Broń: Jakaś pukawka z granatnikiem (gram scarem żeby wbić osiągnięcie) Atut: Padlinożerca Bliskie zagrożenie lub Zimnokrwisty Ninja +Predator +helikopter zwykły +opancerzony Cała magia tego zestawu polega na lataniu z granatnikiem 1 strzał = trup( zazwyczaj) potem zbieramy z cial plecaki(padlinożerca) i mamy dodatkowe granaty. Naturalnie nie gram tak na codzień bo taki zestaw może być denerwujący dla innych graczy. Edited December 5, 2009 by APOSTEL Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Ja się podpisuję pod grzechotnikiem - u mnie wszystko śmiga jak ta lala. Ale to może dlatego, że mam łącze 4mb. Niestety NAT mam Strict i nie za bardzo mogę pograć z kolegami po sieci. Ktoś inny musi hostować grę :) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 U mnie też śmiga, ale niestety niesmak wywołują cora większy nożowi ninja i goście z akimbo-strzelbami. Użyłbym słowa, ale tak to powiem, że jest to psujące klimat. Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Właśnie przez tych ninja dałem sobie spokój z multi w MW. Pozostaje stary, dobry BF 2. Może by Infinity Ward zrobiło dla tych nożowników osobne mapy i niech się tam ciachają? Trzeba im podsunąć pomysł. Quote Link to post Share on other sites
admarss Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Ja też się podpisuję pod grzechotnikiem, a mam neta 512. A co do ninja nożowników, mi nie nie przeszkadzają i jakoś rzadko ich spotykam. Ostatni mój wynik 35 zabić do 3 zginięć hehe jestem z siebie dumny. A zabawa ze strzelaniem z helikoptera, albo AC130 SUPER. Tylko w AC130 wnerwia mnie ciągłe przeładownie nawet najmniejszego działka, dlatego helikopter lepszy(przynajmniej dla mnie) ;) Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Ja tam generalnie dupa jestem w takie gry i najwiecej pod rząd to miałem 3 zabicia. Denerwuje mnie to, że nie mogę sobie pograć z takimi samymi ciapami jak ja :D Quote Link to post Share on other sites
admarss Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Ja tam generalnie dupa jestem w takie gry i najwiecej pod rząd to miałem 3 zabicia. Denerwuje mnie to, że nie mogę sobie pograć z takimi samymi ciapami jak ja :D No właśnie to co miało dopasowywać graczy levelami coś chyba nie działa. Ja ostatnio grałem(miałem lvl 32) z osobami z levelami: 60, 65, 55, 70 i tak dalej, nikt nie miał poniżej 50. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Ja tam generalnie dupa jestem w takie gry i najwiecej pod rząd to miałem 3 zabicia. Denerwuje mnie to, że nie mogę sobie pograć z takimi samymi ciapami jak ja :D Same here. Ale ja grałem tylko w jedynkę. Tempo gry mi nie odpowiada i postacie poruszające się z nienaturalną prędkością. No i te mapy jednak są zbyt małe. A dwójka jest ponoć jeszcze szybsza. A w battlefielda idzie bardzo dobrze, ale nie wiem czy grają w niego same "ciapy" czy to po prostu gra dla takich emerytów jak ja. Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 W dwójce mapy pasują do liczby graczy tylko niestety są gry do max 12 i jeden tryb do 18graczy Quote Link to post Share on other sites
Noteko Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Im więcej gram tym moja frustracja rośnie. Nie mam już sił. Ciągłe wywalanie, długie czekania, aby się połączyć z jakimś serwerem. To istna paranoja. U mnie dokładnie to samo. Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Odblokował już może ktoś operacje specjalne "Echo"? Co tam jest ciekawego? Męczę się i męczę, a gwiazdek wciąż za mało... :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts