Yahalom Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 Też macie problemy z uruchomieniem strony? Ciągle mi wybija z serwera :/ Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 Nie, u mnie działa. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 Jak wejdziesz do podkategorii (np. repliki -> karabiny) to wszystko się od razu wczytuje, czy też się przycina? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 Wszystko szybko pompka. Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 Kolejne zamówienie, kolejny raz jestem zadowolony. Złożone w sobotę, w pon przygotowane, we wtorek wysłane, w środę u mnie Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 U mnie realizacja zamówienia trochę trwała (złożone w poniedziałek lub wtorek, wysłane w piątek, na miejscu w poniedziałek) i na ostatnią strzelankę przez to wybrałem się jedynie z hi-capem (bo magi nie doszły :( ), ale dostałem smycz w gratisie. No i cieszy opaska do oznaczania drużyn za grosz czy dwa jako bonus. Generalnie na plus. Generalnie (może to nieodpowiednie miejsce) polecam te opaski. Fajny patent! Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 U mnie ostatnio przesyłka też łącznie szła tydzień, ale to też było spowodowane tym, że brałem część z serwisu. Plusem była sprawna obsługa mailowa i możliwość zakupu części z serwisu. Też dostałem smyczkę :). Najwidoczniej mają albo dużo zamówień albo trochę im załoga się pochorowała. Quote Link to post Share on other sites
StuG_Siana Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Smyczki dorzucali mi do każdego zamówienia, a żadne nie przychodziło opóźnione czy coś w tym stylu ;) Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 2, 2018 Report Share Posted August 2, 2018 Czasy realizaji masakra. Zamówiłem jedną replikę. Chciałem ją mieć na weekend. Pomyślałem, że zamawiając we wtorek spokojnie się wyrobią. W środę dostałem maila, że zamówienie idzie do realizacji. Dzisiaj mamy czwartek i nie ma maila o zrealizowaniu. Napisałem z pytaniem czy uda się dzisiaj wysłać i dostałem od nich 2 maile: jeden z informacją, że zrealizowane i drugi (odpowiedź na moje zapytanie), że zamówienie jest kompletowane ale dzisiaj go nie wyślą. Pozostają tylko wspomnienia jak to ze 2 lata temu potrafili wysłać towar w dniu zamówienia. Czasem u nich zamawiam, żeby nie nabijać kabzy tylko GF a oni próbują mnie przekonać, że źle robię :-) . Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted August 14, 2018 Report Share Posted August 14, 2018 U mnie to samo. Dzwoniłem specjalnie żeby dopytać się ile będę czekać na przesyłkę. Po kilku próbach udało się i dowiedziałem się że najpewniej dzisiaj, był piątek ranek lub max poniedziałek. NO JA ŁATWO WIERNY DAŁEM SIĘ NABRAĆ. zakupiłem parę rzeczy, w tym replikę, z usługą wymiany dyszy i gumki. Zapłaciłem od ręki, kasę mieli po 3 minutach. W piątek oczywiście nic nie ruszyło, sobota też. W poniedziałek zmienił się status, po 14 było niby gotowe. Ale nie wyszło ani w poniedziałek ani wtorek, a teraz mamy święto to dalej poleży. Mimo zapewnień sprzedawcy. Na maile też nie odpowiadają. A potrzeba mi do czwartku. Jak nie dojdzie poleci odrazu na zwrot. Quote Link to post Share on other sites
Kaczan Posted August 15, 2018 Report Share Posted August 15, 2018 Jest środek sezonu airsoftowego, wakacyjnego = urlopowego więc w sumie nie ma się co dziwić ja zamawiałem ostatnio coś na azteko i też dopiero po 3 dniach wysłali bo mają nawał zamówień ze względu na sezon (młodzi poszli do pracy przy zbiorach itd i robią zamówienia, więc nie ma się w sumie co dziwić). Od siebie polecam sklep, fajne promocje i ceny ;) Quote Link to post Share on other sites
Sedoro Posted October 5, 2018 Report Share Posted October 5, 2018 Zamówione 3.10, wysłane 4.10, doszło 5.10. Nawet mimo dużej promocji wysyłają szybko i sprawnie. Jestem w 100% zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Belfer Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Jak w obecnym czasie u nich z realizacją zmówień i ogólną jakością usług? Pytam bo być może replikę u nich zamówię a nie zamawiałem tam z 10 lat Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Nic większego ostatnio nie zamawiałem, ale mniejsze pierdoły to wysyłali następnego dnia. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Nie wszystko jest ok. Kupiłem przez internet kulki.Po kilku minutach znalazłem i kupiłem chwyt przedni. Od razu napisałem mejla o połączenie zamówień. Przyszły same kulki.Podobną sprawę miałem z gunfire-m ale gunfire zależy na klientach i drugą rzecz dosłał na swój koszt.Tajwan ma klientów "w głębokim poważaniu",dobrze że chwyt był b.tani bo do krakowa po chwyt nie pojadę. Quote Link to post Share on other sites
Xazu Posted May 5, 2019 Report Share Posted May 5, 2019 Temat stary bo z 2005 roku, ale ja też dorzucę + dla Krakmanów. Pozdrawiam cieplutko z rodzinką. Quote Link to post Share on other sites
vincents Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Coś tutaj cicho. Powiem, że różnie jest z tym sklepem z Krakowa, czasem bardzo szybko realizują zamówienia, innym razem brak kontaktu. Ogólnie nie lubię korzystać z ich usług. Quote Link to post Share on other sites
kojot1313 Posted July 10, 2019 Report Share Posted July 10, 2019 Ostatnio kupiłem u nich pierwsza replike(cyma 076). Wszystko szybko i sprawnie. Quote Link to post Share on other sites
Szymeone Posted July 20, 2019 Report Share Posted July 20, 2019 Wszystkie zamówienia wysłane były błyskawicznie, do tego zapakowane wręcz pancernie. Miły gest z gratisami. 5/5 Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 Kupiłem mag HI-CAP do MACA 10 i kulki. Kulki spoko.Op.zbiorcze pancerne.OPAKOWANIE MAGAZYNKA STARE,BRUDNE, POŁAMANE.MAGAZYNEK MA ŚLAD ROZBIERANIA.PO NAKRĘCENIU PODAJE OK.15 KULEK. NA STANIE SKLEPU MAG NADAL JEST. CZYŻBY TAJWANGUN ZSZEDŁ NA PSY? I SPRZEDAJE TOWARY ZE ŚMIETNIKA ?!?! Po co tyle krzyku?! /Szmeru Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 8, 2020 Report Share Posted April 8, 2020 (edited) To jest chyba replika mocno niszowa i części do tego leżą w najgłębszych czeluściach magazynu :) . Napisałeś do nich w tej sprawie? Zacznij od tego. Edited April 8, 2020 by mareq Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Mag wysłany.W odpowiedzi napisali że hi-cap należy nieustannie podkręcać.(co 5 kulek?).Napisali też że pewno jestem krótko w ersofcie i że nie umiem obsługiwać magów.Reklamacja nie uznana.A najlepsze :jeśli chcę nowego maga to mam dopłacić 15zł za odesłanie i 15zł za przysłanie nowego.Jeśli chcę zwrot kasy to oddadzą ale minus 15zł .Napisałem że sprawę kieruję do rzecznika praw klienta. Odpisali że w trosce o klienta zwrócą całą kasę! Sęk w tym że magi do maca są tylko w tajwanie. Więc napisałem że NA MOCY RĘKOJMII proszę o wysłanie nowego bo jest niezgodność stanu otrzymanego maga z oferowanym na stronie sklepu. No i czekam co będzie. PS KRZYCZĘ bo wkurza mnie takie traktowanie klienta. dziadekmarek1 Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted April 29, 2020 Report Share Posted April 29, 2020 Sprawa rozwiązana.Dziś przysłali nowy ,działający mag.Ale..nerwów trochę kosztowało. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted May 1, 2020 Report Share Posted May 1, 2020 Ale napisali "reklamację nadal uważamy za bezzasadną lecz z uwagi na dobro klienta wysyłamy nowy magazynek". RENCE OPADAJOM Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted May 2, 2020 Report Share Posted May 2, 2020 Reklamacji nie uznajemy, ale uznajemy. Szkoda że trzeba było postraszyć Rzecznikiem. Ja nigdy z nimi nie miałem problemów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts