gosiek Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 kupiłem u nich ostatnio pokrowiec na mojego kałaszka..panowie z taiwanguna byli bardzo cierpliwi w odpowiadaniu na moje pytania związane zpokrowcem jestem bardzo zadowolony z kosztów wysyłki ponieważ są one bardzo niskie (jak nie najniższe :D)przesyłka super spakowana..ogułem jestem bardzo zadowolony z ich usług i to napewno nie będzie to ostatni raz kiedy robie u nich zakupy :D Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Dzisiaj byłem i kupiłem CM.023 czyli tanie MP5-J z dwoma tysiącami 0,12 fajnie że przesmarowali tego PM-a ojelkiem silikonowym ( magi też ) , przetestowali i wszystko widziałem.Ale mały minusik za to że powiedzieli mi błędne dane dotyczące magów .No więc spytałem ile sie mieści w hi capie i low capie kulek .Facet powiedział ,że w low około 40 kulek a hi 250.Gdy sprawdziłem w domu ile się mieści okazało się że low 20 a hi 110 ( załadowałem low na maksa , przeliczyłem i wyszło coś koło 20 a z hi to pisało tak w instrukcji [110]) ale i tak polecam + Quote Link to post Share on other sites
Kemer Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Ktoś orientuje się o co chodzi z rangami?? Czy będą wiązały się z nimi jakieś zniźki?? Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Mi powiedzieli jedynie, że chcą w ten sposób sprawdzić ile klient zamawia, i te rangi to będą jakieś drobne rabaciki Quote Link to post Share on other sites
Kemer Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Szkoda myślałem, że zrobili jakiś program lojalnościowy i będą przy rangach spuszczać z ceny. Quote Link to post Share on other sites
ufoman Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Czytanie ze zrozumieniem sie klania... Sorka za OT... musialem... Quote Link to post Share on other sites
Michal_86 Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Kolejny raz zamowilem w sklepie Taiwungun.com. Zamowienie zostalo wyslane 25 pazdziernika - mialo dojsc w przeciagu 2-5 dni.. doszlo nazajutrz od zamowienia :). Nie ma co sie rozpisywac. Po prostu konkretny sklep, swietny kontakt.. w dodatku pojaiwa sie coraz wiecej replik. Nic tylko polecic. Zobrazuje to tak ze jak mam kupic cokolwiek zwiazanego z ASG oprocz kulek to robie to wysylkowo u Krakmana mimo ze na miejscu mam airsoftguns.pl :) :). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Kemer Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Ufoman, nie wiem kiedy ostatnio byłes na Krakmana, czy masz jakąś range tam, ale ja zostawiłem u nich już troche pieniędzy i widze, że to nie jest żaden program lojalnościowy. Po poście AdRaina moge stwierdzić, że chodzi raczej o rabaty wydawane wedle uznania przez sklep bo mimo, że moja ranga skoczyła już parę razy nie zobaczyłem, jakiejkolwiek zmiany w cenach. Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 według uznania? buehehehehhehehe nie moge się powstrzymać :D pisze do nich co drugi dizeń jestem naprawde upierdliwy, i miałbym mieć jakiekolwiek u nich uznanie? Kemer... komunizm już się skończył :D krakman mi napisał dokładnie tak "witam Chcemy poprostu wiedziec za ile klient zamówił i w zaleznosci tego beda przyznawane jakies drobne rabaty pozdrawiam" Może to jeszcze nie działa bo jest w stanie prac? Quote Link to post Share on other sites
Kemer Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 AdRain... chodziło mi raczej, że sami będą decydowali ile dadzą rabatu. Bo w prawdziwych programach lajalnościowych po osiągnęciu pewnego pułapu masz zapewnione zniżki - w Taiwangunie nie. Quote Link to post Share on other sites
egrim Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Chcialem podziekowac Panu Krzysztofowi ze sklepu Krakman. Guna otrzymalem w bardzo szybkim tempie (24h), replika bardzo dobrze zserwisowana. Chcialem podziekowac rownierz za pas 3-punktowy oraz metalowy przeziernik. Bardzo polecam robienie zakupow na TaiwanGun.com Jeszcze raz dziekuje. Robert B. Quote Link to post Share on other sites
crossman Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Wielki + dla sklepu. Szybka przesyłka i super towar (szot, kulki i magi dla brata) Wszystko OK :D Pozdro Quote Link to post Share on other sites
o5am Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 +++++++... tyle Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 widze ze maja nowa dostawe ciekawych tanich replik... dobrze ze sie staraja :) Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 I kolejny WIELKI PLUS dla Taiwanguna. Wzorowy kontakt, przyjemna obsługa (zmiana adresu płatnika i odbiorcy mimo,że kupowałem z mojego konta, dołączenie preclufy mimo, że nie ma na stronie-znaleźli jeszcze w magazynie, i zmontowanie jej do kupy z komorą i gumką HU). Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Bazyl_Wej Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 I kolejny WIELKI PLUS dla Taiwanguna.Wzorowy kontakt, przyjemna obsługa (zmiana adresu płatnika i odbiorcy mimo,że kupowałem z mojego konta, dołączenie preclufy mimo, że nie ma na stronie-znaleźli jeszcze w magazynie, i zmontowanie jej do kupy z komorą i gumką HU). Polecam! Zgadzam się wielki + ALE WIELKI MINUS DLA GLS dzizas - nawet dodzwonić sie do nich nie da ... Quote Link to post Share on other sites
guerilla Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 witam bardzo sobie cenie ten sklep. Zadnych niedomowien, szybka wysylka, bardzo dobry kontakt. No i do tego ciekawa oferta. Jeden minus: zero gratisow. A chyba, jesli sie robi zakupy na ponad 1000 zl, to mozna sie chocby kulek spodziewac, a nie tylko darmowego kuriera. 4+ dla sklepu Quote Link to post Share on other sites
HOP-UP Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 zamowilem w niedziele no to w poniedzialek powinni wysalc mamy srode paczki niemam a mowilem ze czekam na nia jak na gwalt mi potrzeba... ;/ jestem ciekaw jak bedzie jutro... moze dojdze a moze nie narazie maja minus jutro jak dojdzie to maja plusa ale teraz nie... Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 wyobraź sobie że mamy strajk listonoszy, kraków podobno przez nich jest sparaliżowany :( Quote Link to post Share on other sites
HOP-UP Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 dobra awizo mam :0 jutro zobaczymy jak z paczka jestem troche poddenerwowany bo pierwszy raz zamawiam na tym sklepie nie tak jak w innych sklepach.. :0 pozdrawiam.. mamy strajk listonoszy ?? pierwsze slysze Quote Link to post Share on other sites
anek Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 zamowilem w ndz z proźba o dostarczenie na wtorek rano . było szybko i pewne emmm zgrzyt ..... GLS DO BANI Sklep Celujacy + Quote Link to post Share on other sites
cooz Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ogolnie mieszkam pare krokow od nich i musze powiedziec ze sa niesamowici :roll: i jeszcze ciekawostka, cytata ze strony glownej taiwangun 2006-11-22 - AUTORYZOWANY SERWIS I SPRZEDAWCA PRODUKTÓW CLASSIC ARMYZ przyjemnościa i duma informujemy naszych klientów że nasza firama KRAKMAN została autoryzowanym przedstawicielem Classic Army. 8) Quote Link to post Share on other sites
HOP-UP Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 dobra paczka jest wszystko dziala i jest zaje*****e :D pozdro Quote Link to post Share on other sites
kuba1323 Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Wielki + dla serwisu Padła mi elektryka w mp5, zaniosłem im w poniedziałek, powiedzieli, że przed weekendem raczej nie zdążą, bo mają dużo roboty. Ku mojemu zdziwieniu dzisiaj(czwartek) dzwonią i mówią, że wszystko gotowe, 3 dni zamiast tygodnia :-P . Dodatkowo, na moje życzenie gumkę hop up wymienili. Quote Link to post Share on other sites
Blejdas Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Sklep super :) Paczuszkę zamówiłem w Piątek o 19, w poniedziałek o tej samej godzinie paczka była już u mnie(Poczta). Paczka pancerna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts