choisen Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Właśnie przyszedł mój kochany G-36. Zapłaciłem w zeszły czwartek, na koncie kaska była już w piątek( co jest dla mnie szokiem, bo jak kupowałem na Airshitguns to musiałem czekać tydzień). Opakowanie pancerne, pudełko trochę zmiętolone, ale to pewnie ślady przenoszenia palety z karabinami w magazynie. Cóż tu nowego powiedzieć? Wielki PLUS! Quote Link to post Share on other sites
stilian Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Świetny sklep! W piątek zamówiłem, w poniedziałek dostałem. Przegląd zerowy każdej repliki, niskie ceny. Dużo części zamiennych. POLECAM!!! 8) Quote Link to post Share on other sites
DesertEagle Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Z mojej strony kolejna oczywiście pozytywna opinia o sklepie, szybko a nawet błyskawicznie zrealizowane zamówienie. Jak najbardziej polecam! Quote Link to post Share on other sites
miszaq Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 POLECAM POLECAM i jeszcze raz POLECAM -zamówienie zrealizowane błyskawicznie, doskonaly kontakt. Tylko teraz czekam na nową dostawe AK47 cymy bo trza zamówić nastepną porcje -ponoc ma byc na początku tego tygodnia. Quote Link to post Share on other sites
jachu81 Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Wszystkim polecam. Bardzo miła obsługa. Na każde zadane pytanie odpowiadają szybko, zwięźle i rzetelnie. Replikę zamówiłem w środę paczka doszła w piątek. Paczka oczywiście bardzo dobrze zabezpieczona. Nic dodać nic ująć. Profesjonalne podejście do klienta. Quote Link to post Share on other sites
Nergal Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Pisz po polsku. Ostrzegaliśmy. Więcej takich postów nie będziemy tolerować. Reguły obowiązują wszystkich. Polecam przeglądarkę Firefox 2.0 (polską wersję lub z polskim słownikiem...). Regdorn Quote Link to post Share on other sites
Nergal Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 sklep ok kilka razy tam kupowałem i byłem zawsze zadowolony, ale: recenzja serwisu Krakmanów: wczoraj pojechałem do nich aby wykonali prostą czynność jaka jest wymiana gumki HU bo stara już sie rozpadła. zakupiłem silikonową gumkę firmy GUARDER koszt 30 zł i poprosiłem o zrobienie mi tego bo sam nie umiem. zrobili mi to dość szybko (jakieś 10 min) i dali nawet ta starą gumkę na pamiątkę ;p... wszystko było fajnie do czasu aż wieczorem wróciłem do domu i postanowiłem ustawić sobie HU... co sie okazało: NIE KRĘCIŁ SIĘ PIERŚCIEŃ... osoby mające G36 lub niektóre modele TM wiedzą o co chodzi. rozebrałem moje P90 żeby zobaczyć cały pierścień i pierwsza rzecz jaka mnie zaskoczyła to to ze cala lufa wewnętrzną z komora HU po prostu wypadła z części body (zawsze była sztywno umocowana) pomacałem to z każdej strony po oglądałem i zauważyłem pewien błąd: otóż serwisant założył pierścień HU odwrotnie... ja rozumiem, że można się pomylić ale kurde po zrobieniu czegoś należało by to sprawdzić czy jest ok a pokręcenie "kółkiem" nie wymaga wiele siły i nie sprawia trudności. w każdym bądź razie sam w domu męczyłem się z tym jakieś 3 godziny i kosztowało mnie kupę nerwów... Quote Link to post Share on other sites
Ghosty Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Ten sklep jest poprostu boski, kupiłem u nich M14 AGM, poprosiłem o szybkie wysłanie paczki zależało mi na tym żeby była u mnie najpóźniej do czwartku włącznie. Paczka była u mnie na drugi dzień po zamówieniu, była tak dobrze zapakowana że miałem problem z rozpakowaniem :-P GORĄCO POLECAM !!! :wink: Quote Link to post Share on other sites
MiodUs Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Kupowałem u nich wiele razy, więc chyba czas, by przybliżyć wam ten jakże zacny sklep. Paczki- Zapakowane solidnie w kartonowe pudełka owinięte DWA razy folią bąbelkową i (uwaga) folią na śmieci! Po co? By przesyłka nam... nie zamokła! No proszę, jak dbają... ;) Wysyłka- Co tu dużo mówić. Kiedy zamawiałem przed 15:00- paczka była wysyłana jeszcze tego samego dnia. Gdy się spóźniłem, była wysyłana z samego rana następnego dnia. Jednym słowem- wysyłka expresowa. Przegląd zerowy- replika rzeczywiście przyszła przestrzelana, czego dowodem była powtarzalność trafień (;)). Stickery były, gb nasmarowany. Towar- Jak wiemy, Krakmani nie sprzedają szmelcu ;) (no, nie licząc air-soft-gun.pl, ale sami odsyłają tam do lepszych replik). Tak więc, za każdym razem byłem w 100% zadowolony. POLECAM Quote Link to post Share on other sites
pegrin Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Kilka razy kupowałem- zawsze miła obsługa, o wszystkim informowała, a ostatnio pomogła mi rozwiązać straszny problem z padniętą baterią- dzięki chłopaki ;) Jednym słowem duży plusik Quote Link to post Share on other sites
barman137 Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Ocena jak najbardziej pozytywna. Zamówienie złożyłem o 14.30 a po 15 dostałem potwierdzenie, że paczka została wysłana. Pojawiła się równie szybko jak została wysłana, bo juz po niecałych 2 dniach. Rozpakowywałem przesyłke ponad 5 minut, tak dobrze została zapakowana. Paczka była kompletna, a pistolet oczywiście działający :-F Sklep na 5 z plusem Quote Link to post Share on other sites
Sirius_beretta Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Zakładali mi preckę + komorę hop-up do ak47s cymy i było świetnie. Usługa jest poprostu doskonała. Wczoraj dostali ak do montażu ftk i znów wzorowa obsługa klienta... poprostu doskonały sklep. Quote Link to post Share on other sites
Brayli Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Wielokrotnie u nich kupowałem. Zero problemów. Odpowiadają na każdego majla, doskonały kontakt telefoniczny. Naprawy gwarancyjne od ręki, nawet sprzętu kupionego dalej (sprzedawca kupuje u Krakmanów). Ostatni upgrade - szacowany na 360-380fps - wyszło 420!! Stockowe części zostają dla mnie, na miejscu chrono. Najlepszy sklep jaki znam! Polecam! :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
JackN Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Szybkie odpowiedzi na zadawane meilowe pytania , bardzo dobry kontakt telefoniczny ! Polecam ten sklep ! Quote Link to post Share on other sites
Lajon Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 W poniedziałek zamówiłem, w poniedziałek zamówienie przyjęte, we wtorek wysłane, w środę listonosz dzwoni. A do tego takie opakowanie, że bez noża nie mogłem się dobrać do zawartości :D 100% polecam! Quote Link to post Share on other sites
dragster Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Witam , ja zamwiam tam shotguna tylko mam dylemat jakiego co poelcicie??:D POZDRO Quote Link to post Share on other sites
Matteusz Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 1. Nie ten dział/temat 2. Było o Shotganach ;) (cyt. bierz DE) Znowu udana tranzakcja z "Krakamnowym Taiwanem". Magazynek hi-cap P&J doszedł na drugi dzień, stan bdb ;) Quote Link to post Share on other sites
spard Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Świetny sklep, bardzo dobra obsługa.Gorąco polecam. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Kolejne moje zamówienie: tym razem shotgun DE, szybka wysyłka, paczka dobrze zabezpieczona. Duży + :) Quote Link to post Share on other sites
FIFEK Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 też zamawiałem tam shotguna z DE i spisuje sie bardzo dobrze aż miło!!! Polecam go. Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Przedwczoraj kupiłem u nich swoją pierwszą replikę. Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Obsługa miła i fachowa, polecam zdecydowanie!! Quote Link to post Share on other sites
Davidos Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ode mnie wielki + . Kolejne zamówienie, bardzo dobry kontakt błyskawiczna przesyłka. Tak powinna wyglądać obsługa we wszystkich sklepach. Pozdrawiam Davidos Quote Link to post Share on other sites
Belfer Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 To ja też dołoże kolejnego "+" Pierwsza zakupiona replika, widać że schotgun naoliwiony, chodzi jak masełko. Dobry kontakt. Trzeba im przyznać, że są cierpliwi. Polecam Quote Link to post Share on other sites
adek Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Kolejny zakup, kolejny duży plus. Paczka jak zawsze pancerna! Polecam Quote Link to post Share on other sites
robak85 Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 W czwartek ubiegłego tygodnia pierwszy raz złożyłem zamówienie na Taiwangun.com. Z uwagi na to że sklep był nieczynny od 7 - 10 czerwca (piątek - niedziela), zamówienie zostało zrealizowane dopiero w poniedziałek rano (jednak już w piątek otrzymałem maila o zmianie statusu zamówienia na "Przyjęte"). Paczka została wysłana o 6 rano w poniedziałek - dotarła około 13 we wtorek. Warto zauważyć że nie mieszkam w jednym z większych miast Polski, więc generalnie przesyłki innych firm kurierskich dochodzą dopiero na trzeci dzień. Zdecydowanie polecam ten sklep. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts