PS TACTICAL GEAR Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 Witam Nie, nie oznacza to końca tworzenia sprzętu customowego. Chodzi przede wszystkim o to, że ze względu na rosnące zainteresowanie częścią stałej oferty, ciężko jest pogodzić zarówo zamówienia właśnie na te elementy, jak i właśnie zamówienia indywidualne na sprzęt "dostosowany do potrzeb użytkownika" czyli właśnie customy. Jeżeli natomiast chodzi o Ranger Green. Jest duża szansa, że kolor ten powróci do oferty, łącznie z dostosowanymi do niego dodatkami (taśmy w ranger green). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted August 25, 2010 Author Report Share Posted August 25, 2010 Witam Jest duże prawdopodobieństwo że od mniej więcej końca września pojawią się w ofercie mundury, w tym Combat Shirty. Tutaj tylko pytanie - czy byłoby na takie coś zapotrzebowanie oraz jakie kolory miałyby pójść na "pierwszy ogień". Rozważane są na początek Multicam, wz93, olive oraz czarne. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Myślę, że jeśli ceny będą konkurencyjne z MIWO czy Currahee to jednego klienta masz już jak w banku :uśmiech: . Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Combat w Multicamie :D. A jakby był w jeszcze tanie to moje marzenia spełniłyby się :-F Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Combat w Multicamie. Tylko teraz pytanie - co chcialbys zastosowac jako material na korpus ? Z doswiadczenia wiem ze wszelkie wymysly typu sam nylon czy polyester sa kiepskim pomyslem Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Czy ostateczny wygląd mundurów zobaczymy dopiero wraz z ich wprowadzeniem? Czy może uraczyłbyś nas zdjęciami/skanami projektów? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted August 26, 2010 Author Report Share Posted August 26, 2010 Witam Prototypy mundurów są na wykończeniu (jeden jest testowany już trochę ponad rok). Pierwsze zdjęcia bluz Combat pojawiłyby się pewnie na początku września. Jako materiał planowany na część korpusową to byłby to prawdopodobnie Coolmax. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Raistllin Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 Coś może więcej wiadomo już o combat shirt ? na jakim etapie stoi temat ? Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 Ja mam pytanie - czy jesli dostarcze koszulke termoaktywna to da rade zrobic z niej combat shirta ? (pytam bo raczej coolmax mnie nie interesuje) Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted September 7, 2010 Author Report Share Posted September 7, 2010 Witam Prototypy mundurów są gotowe, obecnie trwają jeszcze ostatnie poprawki. Ari, jak najbardziej można dostarczyć koszulkę i na jej bazie zrobić Combata (reszta informacji na PW/mail) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Raistllin Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 Realnie kiedy combat shirt mogą wejść z prototypów do produkcji i sklepu ? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted September 7, 2010 Author Report Share Posted September 7, 2010 Witam Realnie - to prawdopodobnie nie wcześniej niż koniec września. Wszystko zależy od dostępności materiałów w odpowiednich kolorach oraz mocy przerobowej szwalni. Co do mundurów - rozmiarówka będzie dwustopniowa, amerykańska. Na początek prawdopodobnie będą to tylko rozmiary najpopularniejsze, ale możliwe że po "przyjęciu się" mundurów wejdą też pozostałe rozmiary. Combaty będą prawdopodobnie produkowane także w dwóch wersjach - letniej i zimowej. Na dniach także premiera małego plecaka medycznego (plecak o pojemności 15l, przeznaczony do przenoszenia najpotrzebniejszych elementów w czasie szturmu jak i krótkich wypadów). Quote Link to post Share on other sites
esco Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Wczoraj odebrałem zamówiony pokrowiec na Camela. Jeszcze nie testowany/przyczepiany do niczego, ale po pierwszych oględzinach mogę stwierdzić, że bardzo porządnie wykonany sprzęt. Myślę, że dłuższe i bardziej intensywne użytkowanie niczego nie zmieni w tej kwestii. Kontakt z Piotrkiem trochę był utrudniony, ale stawił się na miejscu odbioru pomimo dużego opóźnienia. :) (złośliwość rzeczy martwych) Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 No ja pokrowca na camela mam juz jakos prawie rok ? I spisuje sie swietnie ;] Moglaby byc tylko w nim klapa lepiej rozwiazana bo czasem syf do niego wpada gdy "tarzam na plecach" Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted September 15, 2010 Author Report Share Posted September 15, 2010 Witam Niestety ze względu na zawieszenie działalności firmy na serwerze której istniał sklep, jego wersja internetowa będzie przez jakiś czas niedostępna (wkrótce pojawi się nowa wersja strony, z ulepszoną szatą graficzną). Adres podany zostanie już wkrótce. Do tego czasu możliwe są jedynie zamówienia przez e-mail. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Raistllin Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Witam Niestety ze względu na zawieszenie działalności firmy na serwerze której istniał sklep, jego wersja internetowa będzie przez jakiś czas niedostępna (wkrótce pojawi się nowa wersja strony, z ulepszoną szatą graficzną). Adres podany zostanie już wkrótce. Do tego czasu możliwe są jedynie zamówienia przez e-mail. Pozdrawiam Rozumiem, że będzie to miało również wpływ na termin pojawienia się koszul Combat Shirt ?, bo z tego co czytałem była realna szansa na koniec września ?? :) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Czy ktoś może mi na priva podesłać kontakt do PSTG? Chciałbym tam zrobić zamówienie/rozeznać się w cenach. Quote Link to post Share on other sites
Szafek Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Również poproszę o maila do PS TACTICAL GEAR. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 A nie możecie napisać PW? http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/74251-ps-tactical-gear/page__view__findpost__p__1399586 Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted October 1, 2010 Author Report Share Posted October 1, 2010 Witam Przepraszam za utrudnienia z kontaktem przez ostatnie dni - niestety ogromna ilość zamówień niemal uniemożliwiła znalezienie nawet kilku minut na napisanie/przeczytanie maili. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Moglibyście też opłacić domenę, to by co-nieco ułatwiło ;) Quote Link to post Share on other sites
kufel_wro Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Lepiej żeby Kthulhu się sklonował ;) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Hop, post numer 140, tudzież pierwszy post na tej stronie:) Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Tobyś mnie skasował, co? A nie, pozwalasz, że się wygłupiam ;) Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted October 26, 2010 Author Report Share Posted October 26, 2010 Witam Rusza powoli nowy sklep internetowy: pstacticalgear.istore.pl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts