Piasek89 Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Gumy i na front-klapie taśmy do "zrywu" na rogach żeby było łatwiej otworzyć. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Jeżeli chodzi o elastyczny cummerbund - pojawi się opcja dokupienia takowego do obecnych modeli Lokiego. Dodatkowo będzie on standardem w LOKI III. Sam LOKI III będzie wciąż niewielkim rozmiarowo Plate Carrierem posiadającym jednak kilka zmian. Przede wszystkim nie będzie posiadał możliwości demontowania cummerbunda (nie będzie posiadał taśm bocznych). Będzie to spowodowane tym, że kamizelka posiadać będzie system QR. Dodatkowo sama kamizelka posiadać będzie dwie wewnętrzne kieszenie razem z dedykowanymi wkładkami do nich (naturalnie będą one demontowalne przez co będzie można stosować te kieszenie jako typowe kieszonki uniwersalne). Sama kamizelka będzie niewiele bardziej zabudowana niż LOKI I i II. Niestety jest też jedno "ale" - komplikacja projektu (w sensie większa złożoność) spowoduje też troszkę większą cenę niż przykładowo LOKI II. Z drugiej strony będzie można powiedzieć, że już sama kamizelka będzie nadawała się do lekkich działań (ze względu na dostarczone z nią wkładki). Jak dobrze pójdzie to zdjęcia będą do piątku. Podobnie z nowymi małymi plecaczkami - Fenrir Hydro (obecnie wprowadzane ostatnie modyfikacje) oraz Fenrir Comm Mini (mały plecaczek komunikacyjny) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Nie otrzymałem odpowiedzi czy moje zamówienie zostało zrealizowane. Prpoponuje poprawić kontakt z klientami oraz wrzucic na stronę numer telefonu kontaktowy. PS. kolega czeka ponad miesiac na mbss'a za szelki phantoma i nie ma dalej... what's going on ? Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 (edited) Segerro- już dostałem info. "Się robi". No ale kontakt jest... średni imo. Nie mówię o tym, żeby Kthulhu był 24/7 pod telefonem czy kompem...niby daje radę, ale... :happy: . Pochwalimy lub dobijemy jak Plate dojdzie ;) Edited March 29, 2011 by MatriX482 Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 Witam Niestety spora ilość zamówień które osoby jadące na "wycieczkę krajoznawczą" zamówiły na ostatnią chwilę spowodowała lekkie opóźnienia oraz praktycznie brak czasu na odpisywanie na maile/wiadomości. Na dniach powinno się to unormować. Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 Witam Na stronie aktywowane zostały nowe produkty w tym zawieszenie jednopunktowe, nowa kieszeni uniwersalna "Organizer" oraz znane już kapelusze typu SF. Wieczorem pewnie pojawią się na forum zdjęcia tych elementów. Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Piotrek dwa pytanka mam. Primo czy zamierzasz wprowadzić do oferty sam cummerbund od LOKIego? Jak jego kompatybilność z np MSBS? Secundo czy jest u Ciebie możliwość uszycia worka na linę takiego podkolanowego? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 10, 2011 Author Report Share Posted April 10, 2011 Witam Do oferty wkrótce wejdą zestawy modyfikacyjne do kamizelek, obejmujące m.in. cummerbundy z możliwością montażu właśnie na PC takich jak MBSS czy FAPC. Co do torby na linę - nie ma problemu, jest taka możliwość. Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 (edited) Czy masz może w ofercie jakieś takie większe cargo na zamek? Potrzebuję czegoś na 2-3 palsy wysokości i 6 szerokości. Edited April 10, 2011 by Brit Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 10, 2011 Author Report Share Posted April 10, 2011 Tak, w poniedziałek oferta zostanie uzupełniona o dwa typy cargo na zamek - małe (będące już kiedyś w ofercie) oraz właśnie duże, zajmujące 3 rzędy i 6 kolumn PALS. Quote Link to post Share on other sites
bd_siwek Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Jest możliwość wykonania kapelusza SF w rozmiarze pasującym na obwód głowy 64cm i jaki będzie czas oczekiwania (wz93)? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 Witam 64cm... sądzę, że dałoby radę wykonać taki rozmiar kapelusza, jednak mogłoby to trochę dłużej potrwać (jest to dość spory rozmiar nie ukrywam i musiałbym popracować nad dobraniem wszelkich wymiarów). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Czy rozmiary kapelusza na stronie mogłyby być także podawane w centymetrach (obwód głowy)? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 (edited) Witam Rozmiary zostały już uaktualnione. Pozdrawiam Edited April 12, 2011 by PS TACTICAL GEAR Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Jest jakaś szansa na aktywowanie w sklepie ładownic do P90? Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Kiedy możemy się spodziewać fotek Lokiego III i Fenrira Hydro? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 Witam W tym tygodniu pojawią się ładownice do P90 (w sumie 4 modele) oraz pierwsze zdjęcia zarówno LOKI I i LOKI III oraz Fenrir Hydro. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Kthulhu- daleko jeszcze? Wiesz o co chodzi :dry: Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 20, 2011 Author Report Share Posted April 20, 2011 Witam MatriX - poszło PW. Co do pozostałych rzeczy - niestety z pewnych względów (głównie związanych z ilością pracy), zdjęcia Fenrir Hydro i Loki III będą dopiero po okresie świątecznym. W ramach rekompensaty w okresie świątecznym pojawić się powinny wspomniane już ładownice do P90 oraz dwie kamizelki - Baldur Patrol i Baldur VIP Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Znana jest już data pojawienia się w ofercie doczepianych cummerbundów? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 21, 2011 Author Report Share Posted April 21, 2011 Witam Tak, pierwsze Cummerbundy pojawią się zaraz po świętach. Quote Link to post Share on other sites
lukaso Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Czy mógłbym dostać odpowiedź w sprawie customów ? Wysłałem PW tydzień temu, potem ponowiłem, żadnej odezwy! Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Wolv Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Ja też się przypominam na forum, bo na PW brak odpowiedzi. Od początku roku czekam na realizację. Doczekam się w najbliższym czasie? Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Panowie, piszcie na maila. Lub w formularzu podanym na stronie sklepu w treści podajcie swój adres. W tym roku nie raz mailowałem z pstg i nie miałem kompletnie problemów z dogadaniem się w sprawie moich zamówień. Quote Link to post Share on other sites
Xeratus Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Panowie, piszcie na maila. Lub w formularzu podanym na stronie sklepu w treści podajcie swój adres. W tym roku nie raz mailowałem z pstg i nie miałem kompletnie problemów z dogadaniem się w sprawie moich zamówień. Potwierdzam :-), fakt czasem trwa to 2-3 dni ale generalnie jest kontakt. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts