Guest gecko123 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Bo ten kod jest Ci tylko potrzebny(kod VIP), do tego, abyś mógł pobierać nowe mapy. Wcale nie nowe. Pozwalają grać na starych mapach w inne tryby. BTW, gra ktoś w onslaught na PS3? Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 (edited) Ja próbowałem - 3 podejścia - ale sobie dopuściłem. Pierwszy mecz spoko, kumata ekipa: inżynier ,szturman, dwóch medyków - ja z kuzynem i chyba jakiś dwóch szkotów, fajny akcent mieli. Zero problemów. Druga mapa - Nelson Bay. I na dzień doby boty-terminatorzy, było trudno i dość długo ale w końcu zwyciężyliśmy. Trzecia mapa Atacama - i niby wszystko spox, a tu po koniec meczu - ostatnia baza, trzy "piknięcia" do przejęcia flagi. I Disconnect. Drugie podejście - terminatorzy na dzień dobry, na drugiej mapie, Valpalariso, disconect po zajęciu drugiej bazy. Trzecie i ostatnie podejście - disconect po pięciu minutach od rozpoczęcia meczu. Tak więc dałem se luz i czekam na łatkę. Edited July 13, 2010 by Mori Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted July 13, 2010 Author Report Share Posted July 13, 2010 Ja mogę zagrać. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 (edited) Znudzony mw2 zakupiłem keya do tej gry :) Czy ściągał ktoś z was tą grę przez EA menadżera ? Bardzo to jest skomplikowane ? PS: Już się nie mogę doczekać aż przyjdzie :D Edited July 14, 2010 by Gekon_1 Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Ogarniasz steama? Jeśli tak to z downloaderem ea nie będziesz miał żadnych problemów. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Nieco ogarniam. Zobaczymy jak key przyjdzie ;) Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Znudzony mw2 zakupiłem keya do tej gry :) Czy ściągał ktoś z was tą grę przez EA menadżera ? Bardzo to jest skomplikowane ? PS: Już się nie mogę doczekać aż przyjdzie :D Masz keya, wchodzisz na stronke EA, zakladasz kon to i od razu podajesz cd-keya z gry, konto utworzone, sciagasz ich program EA Downloader i zasysasz gre. Proste bez zadnych kombinacji alpejskich Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Na jakich serwerach gracie ? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ja głownie na G4G.pl z numerkiem 3 (rush hc), a jak nie ma slota to właściwie random, byle był rush i hc ;]. Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Miło, ja też na samych G4G gdyż jedynie na nich mam niskie pingi. Osobiście preferuje Team DM gdyż szybko unlocki idą. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ja się jakoś do dtm zniechęciłem. Gdzie bym na tdm nie wszedł to ludzie potwornie kampią i właściwie nie bardzo jest jak grać sensownie :/. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) Kamperzy są za to niewyczerpanym źródłem nieśmiertelników (niezależnie od trybu), w szczególność tyczy się to pewnego wzgórza na mapie Nelson bay :-) Edited July 16, 2010 by aciepk Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Trzeba po prostu szybko biegać.... a jaką klasną gracie ? Wg mnie szturman z granatnikiem wymiata. Do tego M416... Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 W Rushu to głównie medem ustawionym na leczenie (bo często gęsto same fragołapy na serwie), choć lubię też cisnąć szturmanem m16+dymek na granatniku. Ostatnio pogrywam też reconem-strzelba automatyczna, c4 i wio demolować czołgi (mam ostatnią kampę do odblokowania w tej klasie postaci). Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 U mnie klasa i ustawienia zależą od planszy i trybu, acz ulubiona klasa to inżynier, obecnie robię platynke do SCARa. U szturmana Abakan i celownik x4 + celność; u medyka M60+koli/czasem x4 + magnum ammo. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 (edited) Ja robię puchary z dlc na ps3 (przed chwilą wpadła platyna :D) więc wymuszone mam giwerki ostatnie do odblokowania u każdej z klas. Jako że np. ump ma kiepskie przyrządy celownicze moim zdaniem - biorę do niego kolimator. A normalnie śmigam inżynierem z gustawem + więcej rakietek i lepsze eksplozje albo assaultem + więcej granatów + magnum ammo. Edited July 19, 2010 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Ja osobiście uwielbiam UMP bez dodatków , świetnie mi się z niego strzela . Bardzo zadowolony jestem również z ostatniej łatki :) , nareszcie jest kolejeczka dołączających do serva , więcej ticketów i wiele innych ulepszeń . Edited July 20, 2010 by Nanteris Quote Link to post Share on other sites
Masta4Blasta Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 A u mnie po nowej łatce, strasznie zamula połączenie sieciowe. Często zdarza się też że nie wyświetla mi się stopień i nie mam żadnych odblokowanych broni:( Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Cholerka, kusi mnie żeby sobie pograć, ale niestety klucza do tej pory nie dostałem :( Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Cholerka, kusi mnie żeby sobie pograć, ale niestety klucza do tej pory nie dostałem :( Eeeeeeee - jakiego klucza? To nie jest nowy "Blak ops" to jest temat o Bad Company 2. Jeśli zaś chodzi Ci o kod VIP, to tez żaden problem, spokojnie można grac bez dodatkowych mapek. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Zauważyliście, że wypuszczono nowy mappack? Dodaje tryp rush na mapie white pass i conquest na Nelson bay (na dodatek w dzień). Nie pograłem dużo, ale rush na white pass? Na to czekałem :-) Quote Link to post Share on other sites
Ad4m Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Kto wie jakie mają mundury amerykanie :-) te zielone ;] Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Nic realnego...Jakaś wariacja nt. woodlanda? Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted August 1, 2010 Author Report Share Posted August 1, 2010 Na potrzeby odtworzenia szpeju można uznać chyba, że mocno używany woodie. :) Mnie bardziej trapi balistyka :P Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Marlowe na grafice w głównym menu ma na sobie IBA, może tym warto się zasugerować? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts