Guest (ID:6452) Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Można, w Krakowie jest znany i polecany. Quote Link to post Share on other sites
valadi12 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 (edited) Jest ktoś znany i polecany w okolicach Bornego/Szczecinka? Ogólnie z województwa zach-pomorskiego.. Edited May 26, 2010 by valadi12 Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 marcinek83 ? Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Z Pyrzyc dokładnie. Quote Link to post Share on other sites
vanyel1985 Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Polecam Poldeck'a. Nie skłamię jeśli powiem, że moja replika otrzymała dzięki Niemu drugie życie :) Przeszedłem już z nią wcześniej wiele: od usług w "renomowanych" serwisach, przez mniej znane ręce, wśród znajomych. I zwyczajnie nigdy wcześniej nie byłem z tego typu usług zadowolony - replika za każdym razem pluła a nie strzelała. I tak trwałem w mroku, przygnębiony wielomiesięcznym serwisowym pasmem niepowodzeń, aż przyszedł dzień, kiedy to trafiłem na niniejszy temat i stała się jasność - tj. postanowiłem wysłać replikę do Poldeck'a. Pozwolę sobie wypunktować: - rewelacyjny kontakt - konsultacja z każdą możliwą usterką, czy zdiagnozowanym zużyciem części. - brak uwielbienia dla części producentów chińskich - jako, że sam od zawsze jestem w tej kwestii na nie, tak jest to dla mnie zaleta :) - atrakcyjna cena Mogę Wam tylko powiedzieć, że chłopaki z mojej ekipy od razu spostrzegli uśmiech na mej twarzy, kiedy to "serwisowana" przez wielu innych ludzi, po przeszło pół roku, replika zaczyna działać :) I to jak działać! 8-) Jakom się już zadeklarował, nauczony tymi wszystkimi doświadczeniami, byle gdzie już repliki nie oddam i przy okazji następnego przeglądu znowu trafi do Poldeck'a o ile ten przez pamięć na masę usterek i zawirowań z nią, nie odmówi mi serwisu ;) Oby nie! :) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 No on jest z tych co potrafią wskrzesić Frankensteina :P Quote Link to post Share on other sites
nfbt Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Ja polecam Dexterkrak'a, czyli poprostu Dextera. :) M24 na zbitej sprężynie 300% i przed doszczelnieniem na chrono koło 450 fps, i duże rozrzuty. Po wymianie na nową 300% i doszczelnieniu chrono pokazał jako dziewiczy strzał 614 fps, potem stabilne 595 fps. Powinien miec ok 530 fps, ale magiczne rączki Dextera zaczarowały szczelnośc i wzmocniły sprężynę. :D Zasięg z- pewnego strzału- 55 metrów wzrósł do 70 metrów pewnego strzału, a i dzisiaj z 87 metrów mierzonych przy wietrze trafiło się w sylwetkę. Replika oprócz cylindra 300% ma gumkę systeme energy i lufę promyka i stockową komorę. Wynik 595 (obstawiałem na 530) Jest nadwyraz zadowalający. Godny polecenia w każdym calu, czy tam yardzie. :) Pozdrawiam, Krzak Quote Link to post Share on other sites
Grzegorz973 Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 (edited) Ja mogę z całego serca polecić Poldecka - szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt (jestem marudą i nowicjuszem, tak więc łatwo Mu nie było), a zakupiona okazyjnie replika po wyjściu z Jego zakładu działa zjawiskowo. Zakupiłem składaka G&G/ICS/JG/Boya (Bóg wie co jeszcze...), który wstępnie miał 250 FPSów i pluł kulkami... po dwóch sesjach u Poldecka (uruchomienie repliki/wsadzenie tego wszystkiego w metalowe body od CA) mam zaskakujące celne 360 FPSów - wysiłku kosztowało Go to bardzo wiele, a efekt zaskakujący. :) Co tu dużo pisać - gorąco Poldka polecam i z pewnością moje repliki jeszcze nie raz u Niego zagoszczą. :) Edited June 18, 2010 by Grzegorz973 Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Jeśli ktoś poszukuje serwisanta w Poznaniu to mogę polecić Liska (na forum lisekpl) Gość ma doświadczenie w pracy w 2 serwisach asg (customs.pl i serwis-asg). Za naprawdę małe pieniądze zreanimował moje p90, przy którym skapitulował jeden płatny serwis ;-) Ogólnie sympatyczna osoba znająca się na rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
Rondel-tt Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Ktokolwiek słyszał o jakimś godnym polecenia serwisancie na terenie podkarpacia? Quote Link to post Share on other sites
Hajdi Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (edited) Z Krakowa stanowczo polecam użytkownika o nicku Przemek10 . Moja ekipa będzie korzystać już tylko z usług tego pana ;) Wszystko szybko,sprawnie i naprawdę dające wyśmienite efekty. Pozdrawiam! Edited June 30, 2010 by Hajdi Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Jak najbardziej Poldeck- wyciska z repliki więcej niż można przypuszczać za niewielkie pieniądze, zawsze doradzi, informuje na bieżąco. Quote Link to post Share on other sites
BoBeR40 Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Ja polecam Poldeckiego i jego magiczne palce ;-) Quote Link to post Share on other sites
k0l3k Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) Poldeck jak najbardziej na plus. Relacja na zywo z rozbiorki ze wszystkimi szczegolami odnosnie stanu czesci. No i sprawa zalatwiona szybciej niz jakbym mial czekac z wysylka do serwisu w sklepie (do ktorego zreszta juz nie wysle wiecej). Edited July 2, 2010 by k0l3k Quote Link to post Share on other sites
Kelly Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Ja z Warszawy mogę szczerze polecić Kermita. Zrobił mi z repliki kosiarke na M120 (430-G&P) i wszystko hula aż miło, wszelkie doszczelnienia smary gratis i robi replikę najczęśniej w 30 minut jeśli trzeba rozkładać gb. Quote Link to post Share on other sites
Sten Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 jest jakiś dobry serwisant z łodzi lub okolic ? bo nie mam pojęcia co poszło , czy gearbox czy silnik , a obydwa wydają się sprawne ... Quote Link to post Share on other sites
goren Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Dexterkrak zreanimował mojego przechodzonego Colta MEU WA. Myślałem, że będzie z niego już tylko kawałek złomu ale okazało się, że po wizycie u fachury może jeszcze trochę ładnie postrzelać. Jak najbardziej polecam Dexterkraka. Quote Link to post Share on other sites
Atlantic Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Witam potrzebowalem bym jakies serwisanta co bym cymke 0.31 zreperowal najlepiej z okolic rybnika??Rzecz jasna ze zdalsza tez moze byc ;) jak co to pw. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Nie sądzę byś miał szanse kolego. Po wyczynach pewnego supersnipera osoby z bardzo małym stażem na forum mają troszeńkę przerąbane. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Ja od tego momentu zawieszam serwis. Otwarcie ponowne... Przy wielkiej niespodziance. ;) Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Po raz kolejny Poldek ,,bawił '' się moją repliką i w 100 % jestem zadowolony świetny kontakt i jak zwykle świetna i fachowa robota :D . Oby tak dalej ! Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 AnR - czekamy czekamy :) Quote Link to post Share on other sites
szuszpl Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 (edited) Ja polecam Lukira z Bytomia, serwisował i tuningował mi pierwszą replikę i złożył trzecią. Z AUGami czyni cuda (488fps na m120 z JG z tego co pamiętam), a z resztą też radzi sobie całkiem dobrze :) Edited July 28, 2010 by szuszpl Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 też polecę lukirę na m 110 mam 400 FPS'ow w moim augu ;) Quote Link to post Share on other sites
myro_psychol Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 polecam kolegę o nicku poldec , konkretny zna się na rzeczy replika śmiga aż milo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts