xel20 Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 [joke]nick wskazuje na to, że w chwili słabości może cie zdradzić ale ostatecznie się opamięta. Oby tylko nie za późno ;P[/joke] Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Nie no nie strasz go you dash robił dla mnie g36 ,wszystko szybko świetny kontakt i bardzo tanio. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 I pewnie wziął za robociznę tylko trzydzieści srebrników ;] Quote Link to post Share on other sites
charli_ Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Cóż... Najtańszy pakiet u niego kosztuje 30 zł;D Ale gość jest świetny. Profesjonalne podejście, szybki serwis, tanio:) Naprawdę szczerze polecam! Quote Link to post Share on other sites
tomtus Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Ja polecam Kicpę, bardzo dobry kontakt, jakość usługi na wysokim poziomie, założył mosfet i robił kilka drobnostek. Solidnie i na czas. A replika wędrowała do niego przez pół Europy. Quote Link to post Share on other sites
hardboiled Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Niedawno wysłałem vsrkę w tragicznym stanie do dexterkrak-a i po niedługim czasie (nie licząc czas wysyłki + dosyłania części) tzn. dziś dostałem z powrotem repliczkę w takim stanie w jakim powinna być. Jestem bardzo zadowolony z usługi, wdzięczny za pomoc i rady od Dextera, a cena za usługę jest w sam raz. Dexter okazał się być ekspertem w swoim fachu. NIE MA LIPY! :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Qbamarciniak Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Witam, mam epicko nietypowy problem z m16 i potrzebuje dobrego serwisanta z okolic Poznania. Sam się na tym trochę znam jednak to bije wszystko... Przeryłem trochę portal ale nic nie znalazłem. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Zagadaj do Szalony Jack Pirat, on pewnie zna kogoś wartego polecenia ze swoich okolic. Quote Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) No wypadałoby napisać o Dexterze, wysłałem do niego replikę żeby ją dopieścił i muszę powiedzieć że odwalił kawał dobrej roboty, replika strzela genialnie, jestem bardziej niż zadowolony! Naprawdę gorąco polecam :) Edited June 23, 2011 by Tomaszek123 Quote Link to post Share on other sites
scot Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Witam. Poszukuję serwisanta z Wawy lub okolic (kierunek Sochaczew). Jest ktoś godny polecenia?? Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Szafek Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Witam Czy jest jakiś serwisant na śląsku w okolicach katowic? Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Ja jestem by co ;) Quote Link to post Share on other sites
Hypki Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Witam! Mam pytanie natury ogólnej dotyczące, nazwijmy to szumnie, "procedur działania" szanującego się serwisanta ASG. ;) Co dzieję się w sytuacji gdy do warsztatu trafia replika z pozornie drobną usterką a w toku naprawy pojawiają się nieprzewidziane trudności powodujące wielokrotnie większy nakład czasu i środków niż obie strony się początkowo spodziewały (lub w ekstremalnym przypadku w ogóle nie udaje się osiągnąć założonego celu)? Czy w takiej sytuacji klient płaci za taką przykrą niespodziankę? Szczególnie interesuje mnie przypadek gdy na koniec i tak nie udaje się przywrócić replice pełnej sprawności? Pytam, ponieważ mam replikę w którą nie chcę inwestować jeśli nie będzie działała w 100% dobrze. Pozdrawiam! :) /Andrzej Quote Link to post Share on other sites
Qbamarciniak Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 To zależy od serwisanta i jak się z nim rozliczysz. Opisz problem (ale nie w tym dziale) i pewnie dostaniesz odp. (Widzę że jesteś z Poznania, do kogo chcesz ją wysłać??) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 U mnie- na bieżąco piszę lub dzwonię do klienta i klient decyduje czy naprawiamy czy odsyłać mam, raczej u mnie nie ma opcji "poskładaj byle działało". Jak nie udaje mi się naprawić to odsyłam do klienta na swój koszt. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Otóż to. Stały kontakt z klientem ;) Jednak jeżeli stwierdzam, że nie ogarnę repliki odsyłam na swój koszt i po krzyku. Quote Link to post Share on other sites
Hypki Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Dziękuję bardzo za odpowiedzi! Zdam się zapewne na jednego z poznańskich serwisantów (Viper lub lisekpl - chyba, że ktoś poleca inaczej) - chciałem się tylko dowiedzieć jakie obowiązują standardy. Pozdrawiam! :) /Andrzej Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Tym razem polecam AnR. Czlowiek-magik wycisnal z SLR 490 fps bez kaszlniecia :) Tanio, szybko i solidnie! Quote Link to post Share on other sites
franek700 Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 z Lubelskiego polecam magika xel20:) Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Witam. Poszukuje serwisanta który podejmie się naprawienia/uszczelnienia mojego Colta Pythona TM. Więcej info o problemie tutaj: LINK. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Obecny. Quote Link to post Share on other sites
azahiel82pl Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Witam polecam gościa o nicku Lukira z Bytomia dlaczego ?bo wie o co chodzi w aegach zwłaszcza Augi miałem problem z risem i zasięgiem po wysłaniu do niego aug a1 jg smiga jak dawniej jestem bardzo zadowolony szybko i sprawnie bez problemowo.Jeśli szukasz serwisu z okolic śląska pisz do niego Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Witam szukam serwisanta z Krakowa, jest ktoś taki? Quote Link to post Share on other sites
Abuk007 Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Jest ktoś może z okolic Oświęcimia/Chrzanowa kto się zna na naprawie AEG? - konkretnie chodzi o gearbox v3 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Wojdatuz, jestem ja od gazówek i springów, jest Kicpa i Czesio od elektryków. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts