luglo Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Takiej reklamy tylko pozazdrościć; graty Poldek :) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 A co zazdrościsz? :mrgreen: :-F Wiesz, że trochę? Zazdroszczę mu jego zmysłu, intuicji oraz zdolności analitycznego myślenia. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Heh jeszcze 3 lata temu nie pomyślał bym że coś takiego powstanie, ja zacząłem się bawić w serwis replik właśnie jakoś 3-3,5 roku temu i reklama niosła się drogą ustną, kumpel kumplowi a ten następnemu ;) Quote Link to post Share on other sites
NikonCZWA Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 (edited) Również polecam Poldecka. Jest solidny, szczery, uczciwy, pracowity. Moja dawna MP5 po "remoncie" dostała mega kopa. Gdybym kupował replikę + tuning w sklepie, to wolę kupić samą replikę i powierzyć ją Poldeckowi, który sprawdzi co tak na prawdę trzeba zrobić, co można zmienić, a czego nie warto, bo się np. nie opłaca. Z tego co pamiętam, to przy sprzedaży mojej MP5 na allegro, też napisałem, że serwisował ją Poldeck. :) Edited November 27, 2009 by NikonCZWA Quote Link to post Share on other sites
Skibol Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Podpisuję się pod resztą. Poldeck naprawiał mi giwere i się na nim nie zawiodłem, do tej pory wszystko działa jak należy. Quote Link to post Share on other sites
kossaa Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Też polecam Pana Poldeck'a ;) Wszystko pięknie, tak jak chciałem, ugadaliśmy wszystko jak miało być i tak też zostało zrobione. No nie ma po prostu się co powtarzać po reszcie :] Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) A ja z czystym sumieniem mogę polecić Marcinka83 ponieważ podjął się zrobienia dość nietypowej repliki i spisał się co najmniej na 5, ogólnie rzetelny serwisant, pozdroo Edited November 28, 2009 by rumak Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Ja przez replikę którą kupił znajomy od niego straciłem dobre zdanie ale nie będę się zagłębiał w temat bo to mnie nie dotyczy. Quote Link to post Share on other sites
Reka Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Ze swojej strony polecam Gogina. Moje repliki były u niego już 3 razy (minimum) i za każdym razem wsio odbywało się idealnie i szybko. Gość absolutnie zna się na rzeczy, a w wykonywaną przez siebie pracę wkłada sporo serca i doświadczenia nabytego w trakcie lat spędzonych na dłubaniu w replikach. Tu coś ulepszy, tu coś uszczelni, tu podkręci, wymieni i generalnie owocuje to rewelacyjnym działaniem repliki przez długi czas. Reasumując: problemy z repliką? Chęć tuningu? Atakować do Gogina bez zająknięcia. Uczciwa, rzetelna i bardzo pozytywna osoba. Quote Link to post Share on other sites
wojtessky Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 a ja będe oryginalny i powiem, że ze wszystkich ludzi którzy maczali swoje brudne łapki w smarze mojej panienki Poldecki chyba najlepiej wiedział o co chodzi;) Nie wiem jak u niego jest z serwisem wysyłkowym, ale nie ukrywał się ze swoja pracą i sporo sie przy nim nauczyłem i powiem krótko "mo chop pojencie" Quote Link to post Share on other sites
Yuber Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Ja nie będę oryginalny i polecę Poldka. Słowny, uczciwy i rzeczowy. Dobrze robi tuningi na 500fps w górę- jeszcze się nie zawiodłem. Choćbym szedł ciemną doliną zacinki się nie ulęknę, bo wiem że Poldek czuwa ;) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 heh.. szkoda że z mojego środowiska tylko ja jestem na wmasg :F Ale fakt to fakt, Poldeck daje radę ;) ANR tyż ;) Kicpa Michall są to osoby z którymi utrzymuje kontakt i wiem że wiedzą co robią. Quote Link to post Share on other sites
ramiel Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Już się naspuszczaliście nad Poldemarem? :> Uczyłem go wszystkiego co wie! :> To prawie jak przyznanie sie Vadera :-F do ojcostwa. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Nooo a Czesio z asg.krakow.pl? :P Też jest niezły. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Nooo a Czesio z asg.krakow.pl? :P Też jest niezły. Produkt czy usługa tym lepsza, im lepsza jest jej reklama ;-). Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) Tym lepszy serwis i mniej reklam potrzebuje... Czesio nie potrzebuje reklamy :) Edited December 4, 2009 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
Dandi Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 No mi Poldeck zrobił P&J, także wiecie gościu zna się na rzeczy, dużo się też od niego nauczyłem. Mój P&J teraz śmiga lepiej od tych klasycznych replik:D polecam gościa:) Quote Link to post Share on other sites
Monster Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 A jest jakaś osoba z Gildii Serwisantów z Wrocławia czy AnR w Wałbrzychu najbliżej bo mam replikę do przejrzenia, zapewne uszczelnienia i kto wie co jeszcze się tam znajdzie... :< Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Możesz podrzucić sgt. Chaos'owi, to mój zaufany Kolega, ona trafi do mnie, a potem do Ciebie tą samą drogą, reszta PW. Quote Link to post Share on other sites
Mulis Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 A jest jakiś bardzo dobry serwisant z Wielkopolskiego ?? Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 (edited) AnR obsługuje całą polskę zachodnią. Niestety, Gildia Serwisantów TM, jako międzynarodowa korporacja, nie może sobie pozwolić na otwarcie prowincjonalnych oddziałów, a na franczyzę nikogo nie stać ;). Edited December 8, 2009 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Co za różnica? Paczka na drugą stronę ulicy kosztuje tyle samo co na drugi koniec Polski ;) Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Tja, sprzeczajcie się o pierdoły... Pewnie myślicie, że zwykły gracz ASG, który sobie lata jakimś stock'owym chinolem tu w ogóle zajrzy. Tak czy inaczej nie warto robić tego spamu bo i tak poleci. To jest temat od pisania opinii. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Tak czy inaczej nie warto robić tego spamu bo i tak poleci. To jest temat od pisania opinii. Pierwotnie był temat o gildii serwisantów, ale ktoś go sabotował :P Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Poldecki :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts