Deadmaster Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Dzięki Lesio :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
asasello8 Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Szukam dobrego serwisanta do zrobienia Akma od Cymy (wersja 0.48m). Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Szukam dobrego magika od Gb V3 konkretnie Boyi, jak ktoś mógłby kogoś polecić lub jak ktoś odezwałby się na pw będę wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
Puchacz79 Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Proszę o kontakt serwisanta który podjął by się drobnej robótki przy Glocku Cymy (wymiana zasilania i naprawa zwalniacza magazynku) Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Czy ktoś może polecić dobrego serwisanta z Olsztyna lub okolic? O ile taki jest... Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Z tego miejsca chciałbym polecić użytkownika You-dash .Replika właśnie wróciła z tuningu i strzela świetnie, podjął się dopasowania nietypowej części, usunął wszystkie wady i niedoróbki w replice.Najwyższa liga wśród serwisantów replik w tym kraju!Gorąco polecam! Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 (edited) A ja chciałbym co nieco zebrać do kupy serwisantów polecanych i tych z Gildii Jeżeli niczego nie przeoczyłem, to najbardziej polecanymi serwisantami są (KOLEJNOŚĆ LOSOWA, nie zabijajcie...): Poldeck (Gildia) AnR (Gildia) lukira (Gildia) Gogin Viamortis (Gildia) Dexterkrak (Gildia?) - gaziaki i springi (snajperki) KicpA (Gildia) marcinek83 (Gildia) I to chyba tyle.. Nie pominąłem nikogo z Gildii? Tak z ciekawości pytam, bo chciałbym wiedzieć czy to wszyscy A osobiście do tej listy dopisałbym gościa o nicku Kermit, który słynie już od dawna jako najlepsze ręce w Warszawie i okolicach Aha, a co z Trzmielorem? Wydaje mi się że to również polecany serwisant? Edited December 30, 2012 by Foxtrot29 Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Gogina bym wyrzucił gdyż już się z tego wycofał. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Ja jeszcze serwisuję ale raczej lokalnie ;) Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 @seger, wybacz, ta powyższa lista to taki 'Hall of Fame', nie wiem czy aby się wystarczająco zasłużyłeś :D Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Zasłużył, zasłużył. Piszę tutaj, bo wiele osób nie widzi w sygnaturce. Nie serwisuję, serwisować nie będę. Na PW nie odpisuje tutaj. Dostaje ich nadal mnóstwo. Raz na jakiś czas zbiorczo odpiszę, że nie odpisuje :) Przepraszam wszystkich za to, że czekają ze swoimi pytaniami. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
Robert007 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 (edited) Ja też polecam You-dasha, dałem mu swoją M16, naprawił wszystkie usterki, zrobił kompleksowy tuning i strzela znakomicie. Wcześniej serwisowałem repliki u czołowych serwisantów w Polsce i jak dla mnie nie ma różnicy, polecam Edited January 2, 2013 by Robert007 Quote Link to post Share on other sites
mlody96 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 A ja się dorzucę do pytania The-Naturata. Czy jest jakiś polecany serwisant z okolic Olsztyna? Jak na razie ani widu, ani słychu o mazurach :< Quote Link to post Share on other sites
lenox Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Witam, proszę o kontakt serwisanta, który podjął by się złożenia Cymy 0.41B + wymiana selektora ognia bo się całkowicie rozklekotał... Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Kurczaki mać, nie umiesz czytać??? SIEDEM POSTÓW, SIEDEM POSTÓW WYŻEJ!!!! Quote Link to post Share on other sites
lenox Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Przepraszam... ;) Quote Link to post Share on other sites
mlody96 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 A co z serwisantami w okolicach trójmiasta? Zna ktoś dobrego serwisanta najlepiej z Gdyni. Quote Link to post Share on other sites
Brzuski Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Siedziba w Raciborzu. Miasta jak ich okolice Rybnik, Wodzisław Śląski, Jastrzębie Zdrój i Żory. Jeśli ktoś chętny zapraszam. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 A co z serwisantami w okolicach trójmiasta? Zna ktoś dobrego serwisanta najlepiej z Gdyni. Trzmielor jest z Gdańska. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 (edited) "Szukam,szukania mi trzeba...."Najlepiej z Wrocka ,choć nie tylko. Kupiłem type89 i...strzela singlem raz na ruski rok. I choć z elektryką pewnie bym se poradził to rozebrać nie umiem. SERWISANCIE nie bojący się cudnego type89 czekamy na Ciebie! :maniak_smutny: Pozdrawia dziadekmarek1 z typkiem Edited January 21, 2013 by dziadekmarek1 Quote Link to post Share on other sites
MrocznyPopiskiwacz Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Foxtrot29 proponowałbym do Twojej listy dopisać przy każdym serwisancie z jakiego miasta/terenu pochodzi...listę wyeksportować i dać jako przyklejone...co do propozycji umieszczenia na niej Kermita - powiem tak...serwisował w Cytadeli, teraz pracuje w Centrum Militarnym...kiedyś (rok temu) Cytadela kompletnie spitoliła mi downgrade MPpiątki...nie wiem, kto osobiście, akurat o Kermicie słyszałem wiele dobrego... Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Zna ktoś jakiegoś dobrego serwisanta z Poznania lub okolić? Preferowałbym naprawę od ręki - przynoszę, jest robiona (ew. pomagam), płacę :) Sprawdziłem wszystkich serwisantów wymienionych parę postów wyżej, niestety do wszystkich mam spory kawałek. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Rogal138 - szczerze polecam. Jest w Poznaniu albo okolicach. Quote Link to post Share on other sites
Vertiscire Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Listę chyba trzeba by odświeżyć bo co nie spojrze to albo już ktoś się tym nie zajmuje albo ma bana:) BTW szukam kogoś kto mi złoży GB v2 z HK416 od AGMa. Po 3 latach w szafie wyciszona głowica tłoka z gumy zamieniła się w pokruszony plastik. Części zamówiłem ale coś mi nie idzie złożenie tego. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Dolaczam sie do pytan. Jest jakis polecany i sprawdzony serwisant w warminsko-mazurskim czy trzeba samemu sie szkolic w skladaniu replik? :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts