Krystian_Ck Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Dziwna jak w każdym MoH ;) i właśnie ten mankament winni poprawić ;) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted December 14, 2009 Author Report Share Posted December 14, 2009 Grafa jest niezła. Za to design postaci kiepski. Moim zdaniem już w CoD4 był o niebo lepszy. Ale za to ładnie się poruszają. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Ja mam mieszane uczucia. Design postaci jakby nieco mniej filmowy niż w CoD, bardziej real, ale generalnie ubogi, nawet bardzo. Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 A mi to pasuje bardziej niż przebajerzone lokacje z MW2. Quote Link to post Share on other sites
PrezesOi Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) Na trailerach nawet OF:Dragon Rising wyglądał arcyobiecująco. A wyszło jak zwykle, a nawet gorzej :) Jeżeli trailer wydany rok lub nawet dwa przed premierą jest "niesamowity", to oznacza to tylko jedną rzecz-to że dział marketingu danej firmy jest dobry, i zarobił na swoje utrzymanie. To czy tak samo dobrze spisali się projektanci i programiści, można ocenić dopiero po ewentualnym demie (coraz rzadziej), lub niestety dopiero po zakupie... lub czasopism. Edited December 15, 2009 by PrezesOi Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Tjaa.. Prawie jak render Killzone 2 zaraz przed premierą PS3 :D Generalnie trudno oceniać nowego Medala po minutowym trailerze, ale ja mam nadzieję, że będzie to solidne zaskoczenie. Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 albo będzie to przeciwieństwo trailera oraz gry OFP: Dragon Rising. Na początku lipton, lecz później gierka cacy mega ultra hiper pwn3dzor etc. Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 JA się tylko wymagań boję i wątpie, że na moim kalkulatorze pójdzie :P Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Jak masz szynę PCIEx16 to wsadź sobie GTX275 - najbardziej opłacalna z kart serii 200. Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 JAk bym miał za co, to kupił bym całego PCta ;) Ale niestety w święta są ważniejsze wydatki od tego :) Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Wróćmy do tematu: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=49592 Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Zapowiada się na prawdę świetna produkcja :D Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 "Goodrich podkreślił, że twórcom zależy na zadowoleniu społeczności pecetowej i tej wersji poświęcane jest tyle samo uwagi, co konsolowym." jezeli to prawda, to IW ma powaznego konkurenta z ktorego powinien brac przyklad. ps sorry za pisownie, pisze 1 reka bo druga w gipsie :P Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted December 18, 2009 Author Report Share Posted December 18, 2009 Gracze będą też mogli kopniakami wyważać drzwi, dokładnie tak, jak ukazane to zostało w zwiastunie. Holy shit! Absolutny must have! Quote Link to post Share on other sites
crsh Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Ehh dla mnie to porazka :) Na pewno tej gry nie zainstaluje, podobnie jak COD'a mw i mw2. Te gry tylko pod postacia WWII nie inaczej ;) Jeszcze tylko brakuje zeby Brothers in Arms sie "sprzedalo" i wypuscili cos irako podobnego ;x Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 No tak, bo jedyna "prawdziwa" wojna to druga wojna światowa. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Mnie brakuje gry z czasów wojny Rosji w Afganie. :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
crsh Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 No tak, bo jedyna "prawdziwa" wojna to druga wojna światowa. Sa gry, ktore byly typowo drugo wojenne tj. MoH, CoD i jeszcze BiA jak rowniez sa gry, ktore takie nie byly czyli CS, SoF i inne. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Nie, nie ma gier typowo II-wojennych. Jak dla mnie to dobrze, że zrobiono oddech od kolejnej odsłony drugowojennej. Z przyjemnoscią zobaczę Afganistan, tak jak nie obraziłbym się za Wietnam. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Tjaaa... Pozostając w tym lekkim OT MoH albo CoD w okresie wojny wietnamskiej to byłoby coś. Póki co pozostaje sędziwy acz niezwykle klimatyczny VietCong^^ Koniec OT Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Można już zamawiać grę: http://www.medalofhonor.com/pl_PL Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 @Kalashnikov Dość niedawno wyszła taka gra, ale tytułu i gatunku nie pamiętam. Z tego co wiem o MoH-u: 1. Będziemy sterować więcej niż 1 bohaterem. 2. Multiplayer robi DICE (ci od Battlefielda). Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Dzięki poszukam. Co do więcej niż 1 bohatera to chyba już standard patrząc na CoD'a. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 @Kalashnikov Dość niedawno wyszła taka gra, ale tytułu i gatunku nie pamiętam. 9 Kompania to bodajże RTS, a Spetznaz 2 to shooter. Oba w klimatach wojny rosyjsko-afgańskiej. Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 @zombie_snake Nie wiem, czy już czytałeś newsy, ale CoD "siódemka" ma się rozgrywać w Vietnamie, więc Twoje modły zostały oficjalnie wysłuchane :) Do szczęscia tylko Hey Joe z głośników :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts