trajant Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 witam ma ktoś może informację o cenach możliwe ze zamówię to jak coś to wkleję recke na forum pozdrawiam trajant O przecinkach slyszal? //sz. Link to post Share on other sites
kthulhu Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Moze to kwestia gustu, ale mi sie osobiscie niezbyt podoba bluza (jezeli na zdjeciach to tez te spodnie, to tez raczej niezbyt)... ja osobiscie bym kilka rzeczy zmienil (ale jak mowilem, to kwestia gustu, te mundury co ja robie troszku inne sa :]) Link to post Share on other sites
Stoigniew Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Nu właśnie, spodnie się nie odpalają, ale ogólnie wporząsiu, szykuje się zamówionko, tylko czekam jeszcze na wersje w pixelach, bardzo ciekaw jestem jak to finalnie będzie wyglądać :wink: Link to post Share on other sites
Kac Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Spodnie 218zł Bluza 225zł W sumie 443zł Czy ich nie popie....ło z tą ceną? Wolę zaczekać chwilę na MIWO Lubliniec ich planowana cena za mundur to 280zł, na początku może być trochę więcej. Link to post Share on other sites
kali Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) Spodnie 218zł Bluza 225zł W sumie 443zł 8O 8O 8O :wink: :wink: :wink: Jeśli MIWO Lublinie będzie miec żeczywiście za 280zł, to ma klientów w ekipie Blackwater Częstochowa. A właśnie, można liczyc na jakiś rabacik przy większym zamówieniu? 8-) Edited February 8, 2007 by kali Link to post Share on other sites
Catch22 Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) Nie mogę komentować poczynań MIWO Praszka. Potwierdzam oficjalnie w imieniu Lublińca: Cena kompletu to obecnie 280-290 pln, jeśli uda się załatwić dodatki (guziki, taśmy) z tańszego źródła to obniży się o 20 pln. Obecne modele nie są jeszcze ostatecznymi i prawdopodobnie będzie jeszcze trochę zmian (długość bluzy, kąty wszycia kieszeni i ich zapięcia) wynikających uwag użytkowników. Do wyboru będą prawdopodobnie 3-4 modele kroju bluzy, z różnymi konfiguracjami kieszeni, kołnierza, velcro. W przyszłym tygodniu na stronie www.miwomilitary.pl powinny być nowe zdjęcia dokładnie pokazujące to umundurowanie. Pierwsza partia produkcyjna ma rozmiarówkę opisaną jednoliterowo, dalsze będą miały rozmiarówkę wg. standardu USA czyli dwuliterową. Obecny rozmiar L odpowiada dosyć dokładnie amerykańskiemu L/R (Large-Regular). Dalsze szczegóły podam wkrótce. Edited February 8, 2007 by Catch22 Link to post Share on other sites
KoRn-ik Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Dołączam się do pytania Kali.. Będą jakieś rabaciki przy większym zamówieniu? :) Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Kiedyś pytałem o kamizelki w MIWO w imieniu kolegi, który chciał wystawić w swoim sklepie. Proponowane zniżki: 30 kamizelek/paneli kamizelek: -10% 50 modułów/kieszeni/ładownic: -5% Link to post Share on other sites
kali Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) To chyba na zamówieniu 5-6 kompletów mundurów z Lublińca nie mam co liczyc na rabacik... A może będzie program rabatowy? (że, np. jeśli koszt wszystkich zamówień wynosi ponad 1000, to mam 5%) Edited February 8, 2007 by kali Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Jeśli różnice cenowe między Praszką a Lublińcem będą tak znaczące to chyba poczekam z zamówieniem swojego szpeju... Będą? Link to post Share on other sites
trajant Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 a gdzie szukać miwo lubliniec?? ma jakąś stronę internetową czy coś?? kali można dołączyć się do tego waszego zamówienia ?? Zdania zaczyna sie wielka litera, nazwy wlasne i miejscowosci tak samo, poza tym w jezyku polskim uzywa sie jednego znaku zapytania //sz. Link to post Share on other sites
KoRn-ik Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 a gdzie szukać miwo lubliniec?? ma jakąś stronę internetową czy coś?? Czytaj dokładnie ostatnie strony a będziesz wszystko wiedział.... Z ciekawości wysłałem maila do pani Marzenki, ale niestety nie potrafiła wytłumaczyć mi skąd taka cena :P Link to post Share on other sites
roziko Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Mundur nawet fajny. Doużo lepszy niż rip-stop Wp, ale cena.. 430 zl to za dużo i napewno go nie kupie bo mnie na to nie stać. Bardzo mnie to zaskoczyło bo już od września na nie czekałem i planowałem duże zamówienie i teraz prawie cała kase musiałbym wywalić na sam mundur. Szkoda bo mundurek fajny.. Jak ktoś bedzie miał dokłądne informacje dotyczace ceny munduru w Miwo Lubliniec to czekam z niecierpliwościa na sygnał :) Link to post Share on other sites
Holmes Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Opymistycznie wtrącę, że nie jednemu psu burek i w temacie "mudur rip-stop dla szerokiego odbiorcy" nie jedna rzecz się jeszcze w najbliższym czasie wykluje ;) Link to post Share on other sites
Szreder Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 @Catch22 - możesz coś powiedzieć o materiale, z którego szyte są mundury? Czy będzie możliwość zakupienia munduru z grubszego materiału - nie typowy RS? Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 (edited) Gdzieś w tym temacie było wspomniane coś o mundurze w NYCO i to w kilku opcjach "kieszeniowych" ale to wszystko było chyba odnośnie produktów z Lublińca. Edited February 9, 2007 by DrZeRT Link to post Share on other sites
Catch22 Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 (edited) Obecnie wszytstkie mundury są z tkaniny US21, czyli mieszanki bawełna/polyester odpowiednio (83%/17%) o gramaturze 180. Docelowo chcemy mieć ripstop o kratce standardu amerykańskiego, składzie 50/50 bawełna/polyester (właściwości identyczne z NYCO tyle że mniej chłonie wodę) o gramaturach 200-220 (mundury letnie) i 250 (smock letni). Tyle że większe partie tej tkaniny w określonym nadruku to odrębne zamówienie i nie pojawi się ono zanim nie zostaną sprzedane mundury pierwszej serii. Do smocków w wersji zimowej przewidujemy materiał identyczny jak w nowych brytyjskich smockach serii 2005. Ale o tem potem. Edited February 9, 2007 by Catch22 Link to post Share on other sites
Kac Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Czy MIWO Lubliniec planuje w swojej ofercie plecaki patrolowe z wew. kieszenią na camelbaka? Brakuje na rynku takiego plecaka we wz. 93, w systemie MOLLE z taką kieszenią w takiej cenie. Link to post Share on other sites
KoRn-ik Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 a Janyst nie ma kieszeni na camela? Link to post Share on other sites
Kac Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Janyst nie jest na taśmach 25mm, chyba, że ktoś mi udowodni, że wcisnę tam jakieś kieszenie w standardzie MOLLE Link to post Share on other sites
kthulhu Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 ja na PP25 montowalem oporzadzenie w standardzie molle... Link to post Share on other sites
dzikki Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Janyst nie jest na taśmach 25mm, chyba, że ktoś mi udowodni, że wcisnę tam jakieś kieszenie w standardzie MOLLE Ja. Janyst tak wogóle to pracuje na dwóch systemach. Link to post Share on other sites
KoRn-ik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Jak poprosisz żeby Ci uszyli na 25mm to wciśniesz tam "MOLLOWE" kieszenie.. Link to post Share on other sites
remko Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 (edited) Jest już strona miwo lubliniec?????Czy jakieś nowe produkty sa w planie??????? Edited February 17, 2007 by remko Link to post Share on other sites
leander Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Ja w sprawie zintegrowanych kamizelek ;) Za ile czasu można się ich spodziewać, i (choć mniej więcej) ile Władków trzeba będzie za nią zapłacić? Choć orientacyjnie ^^" Link to post Share on other sites
Recommended Posts