PatrykD3 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) Witam. PotrzebujĘ się was poradzić o buty wojskowe które są wygodne i nadają się w teren.Butów potrzebujĘ do ASG jak i do szkoły wojskowej do której się wybieram. Wcześniej biegałem w starych austryjackich butach ale one są porażką w teren i są dosyć ciężkie. Na Allegro wypatrzyłem coś takiego http://allegro.pl/buty-desanty-100-skora-naturalna-iii-generacji-43-i2419617538.html czy one są dobre. Edited June 19, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Masz wyżej przyklejony temat odnośnie polecanych butów. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) Shit. Szukaj Magnum Classic. Edited June 19, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Shit. Szukaj Magnum Classic. Na ile mogę powiedzieć po swojej parze - to też "shit"... nylon zaczął się rozłazić po 3 miesiącach. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Za 300zł masz Batesy. Quote Link to post Share on other sites
M4ti Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ja przechodziłem na akcje i czasem do pracy w GROMach Protektora 5 lat, a teraz kupiłem kolejną parę tych samych butów. Dobre bo Polskie :) Quote Link to post Share on other sites
kabel123 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 W życiu nie założę już tych butów na nogi... Na niedzielną strzelankę ujdą ale jak masz chodzić w nich trochę dłużej i intensywniej używać to lepiej szukaj czego innego. W tej samej cenie można znaleźć lepsze i wygodniejsze buty które nie robią odcisków w przeciwieństwie do tych. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ja przechodziłem na akcje i czasem do pracy w GROMach Protektora 5 lat, a teraz kupiłem kolejną parę tych samych butów. Dobre bo Polskie :) Też mam gromy Protektora (takie z zółtą etykietką) i polecam, bardzo wygodne i na akcję, i na dłuższy marsz. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) Też miałem Protektory,do dzisiaj się trzymają nawet (już 4 lata),ale to co jest w linku to nie są Protektory. Za takie pieniądze można kupić coś o wiele lepszego niż to co jest na aukcji. Edited June 19, 2012 by OFF Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Jungle Boots,tylko nie mil-teca.Najlepiej kontrakty. Quote Link to post Share on other sites
Gruszkin Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Posiadam z Alatamy - wspaniałe, polecam stronę http://www.camo-militaria.pl/index.php?cat_id=108 . Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Używałem magnum classic przez 3 lata na poligonach i dobrze sie spisywaly. Pisze po prostu swoje odczucie ;) Teraz używam altam i jakość jest lepsza. Quote Link to post Share on other sites
Masterofpupets Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ja polecam haixy 2005 :) Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Używałem magnum classic przez 3 lata na poligonach i dobrze sie spisywaly. Pisze po prostu swoje odczucie ;) Teraz używam altam i jakość jest lepsza. Podobno stare serie były lepsze, trochę historii o Magnumach trzymających latami słyszałem. Ale wszystkie o tych starych. Moje Classicki zaczęły siadać bardzo prędko - koleżanka Stealthy wymieniała w okresie gwarancyjnym na nowe. Najpierw jedną, potem drugą parę. Nic to - ja się przesiadłem na Haix'y i Lowy. Klasa... tylko pieniądze jakby zupełnie inne, niż za Magnumy Classic... Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Właśnie...nie ta półka cenowa ;) Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Krótko : Grom protektor : dobre tanie i polskie do tego leciutkie, minusem jest cienka podeszwa - polecam w tym przedziale cenowym. Magnumy : wygodne adidaski, ale osobiście również narzekałem na wytrzymałość Haixy - mam p6: rewelacja na każde warunki, zasadniczy minus ; cena. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 W zeszłym roku kupiłem Lowy Elity Deserty. Ale kudy im do Haixów P9 Desert. Lowy zakładam "w miasto" i do lansu. Na codzień ganiam w sześcioletnich Haixach. I mimo posiadania tych Lowów mocno się zastanawiam nad drugą parą Haixów. Naprawdę polecam zacisnąć tyłek, pobiegać narazie w trampkach i pozbierać kasę na Haixy. Zwróci się i w wygodzie uzytkowania i w długowieczności. Szmer potwierdzi ;P Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ja osobiście używam starych rosyjskich butów w środku wypełnionych kożuchem :bialaflaga:.Jakaś magia bo w lato jest w nich chłodno a w zimę ciepło. Quote Link to post Share on other sites
PatrykD3 Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 http://allegro.pl/markowe-buty-taktyczne-super-magnum-rozm-45-i2416051807.html ,czyli te powinny być ? Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Dadzą radę ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts