Matt Baker Posted March 24, 2020 Report Share Posted March 24, 2020 Dominiku, Cortesie - wszyscy to rozumiemy i akceptujemy. Głodni walki i spędzenia wspólnego czasu na łonie natury mam nadzieję, że z rekordową frekwencją spotkamy się w odpowiednim terminie. Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted March 24, 2020 Report Share Posted March 24, 2020 Panowie, do zobaczenia w lepszym czasie. Ostatnio sytuacja pogarsza się, więc obyśmy wszyscy zobaczyli się wkrótce w dobrej formie! Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted March 24, 2020 Author Report Share Posted March 24, 2020 Być może, z dużym naciskiem na może - drugie podejście będzie w ostatni weekend września. Ale to zależy od rozwoju sytuacji, więc na razie oficjalnie nie rezerwujemy terminu. Tymczasem myjcie rączki robaczki. ;) Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 25, 2020 Report Share Posted March 25, 2020 Tak się zastanawiam, jak po miesiącach wszyscy będą wygłodniali imprez to może zrobić grę w dłuższej pormie, np od piątku wieczorem do południa w niedzielę? Tak wiem, pewnie głupie wymysły kogoś, kto siedzi prawie drugi tydzień i pracuje z domu. Już mnie coś trafia. Nie wiem jak przeżyję kolejne miesiące.W tej chwili głupie wyjście do sklepu jest odprężające jak jakieś wakacje :) . Quote Link to post Share on other sites
Vlad Posted March 25, 2020 Report Share Posted March 25, 2020 Stomatologia zdechła praktycznie do dwóch tygodni. Siedzimy i nudzimy się jak mopsy. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 26, 2020 Report Share Posted March 26, 2020 Vlad: jak się wszystko skończy to nie będziesz wiedział jak wszystkich ogarnąć. Będziesz miał tłumy z próchnicą. Szykuj wiertła i obcęgi :) . Quote Link to post Share on other sites
Vlad Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 O to się nie martwię bo w Polsce nie ma nawyku leczenia zębów a tym bardziej kontroli profilaktycznej. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted March 27, 2020 Author Report Share Posted March 27, 2020 Ox. & Bucks. Kończymy pogaduchy o wiertłach, obcęgach, epidemii, post-apo, łączach, Netflixie i WoT czy innym off-topie. Ja wiem, że nam ciężko, ale nie widzę powodu by nawet w czasach zarazy odchodzić od tematu. Temat zamykam - kiedy epidemia dobiegnie końca i będziemy mogli się bezpiecznie spotkać i będą chęci by zorganizować drugie podejście to go otworzę. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted April 1, 2020 Author Report Share Posted April 1, 2020 Dziś poszły zwrotki wpisowego. Jeżeli ktoś jej nie otrzymał to proszę o info na PW. Quote Link to post Share on other sites
ashigara Posted April 1, 2020 Report Share Posted April 1, 2020 4 godziny temu, Domin007 napisał: Dziś poszły zwrotki wpisowego. Jeżeli ktoś jej nie otrzymał to proszę o info na PW. Pierwszy raz nie cieszę się z przelewu :( Quote Link to post Share on other sites
potepieniec Posted April 1, 2020 Report Share Posted April 1, 2020 Nie tylko ty Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 Informacyjnie: zwrotka dotarła ale liczę, że jeszcze w tym roku będzie trzeba tą kasę wpłacić ponownie :) . Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted April 10, 2020 Author Report Share Posted April 10, 2020 Być może niektórzy przeoczyli, więc gwoli przypomnienia. Jeżeli reżim sanitarny zostanie poluzowany to "Normandia 1944" zostanie zorganizowana w ostatni weekend września (pierwszy weekend października jako termin zapasowy). Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted April 20, 2020 Author Report Share Posted April 20, 2020 UWAGA! Komunikat HQ. Jest już nowa data "Normandii 1944" - ostatni weekend września, tj. 25-26 IX (piątek - część nocna i sobota - cześć dzienna). Zapisy i wpłaty otwieram od dnia 4 maja br.. Liczę, że tym razem uda nam się spotkać... Quote Link to post Share on other sites
Kiero Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 W zgłoszeniu - "Hermann Brunner"? A gdzie Hans Kloss się pytam? :D Quote Link to post Share on other sites
Kolba_DK Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 A ile płatność wynosi? Bo ja się oczywiście na to "piszę"!!! Quote Link to post Share on other sites
Kolba_DK Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 Można było nie zwracać... Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted April 20, 2020 Author Report Share Posted April 20, 2020 2 godziny temu, Kiero napisał: W zgłoszeniu - "Hermann Brunner"? A gdzie Hans Kloss się pytam? :D Tribute to late Emil Karewicz... ;) Godzinę temu, Kolba_DK napisał: A ile płatność wynosi? Bo ja się oczywiście na to "piszę"!!! Kolba, który to już raz się kłania uważne czytanie ze zrozumieniem... ;) Wpisowe musiało zwrócić, bo nie mam gwarancji, że osoba, która chciała wziąć udział w pierwotnym terminie, weźmie udział w terminie wrześniowym. I co wtedy? Taka osoba zażądałaby zwrotu składki, naliczając lichwiarski procent i zniszczyła moje nędzne, cebulowe życie. ;) A ja nie jestem Raskolnikowem. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 4, 2020 Author Report Share Posted May 4, 2020 I...Rrrrruszyły! Wracamy do tematu "Normandii 1944". W najbliższym czasie będę wysyłał wiadomości z zaproszeniami, ale można też nie czekać i zgłaszać się z własnej, nie przymuszonej woli. :) Przypomnę najważniejsze założenia: 1. Gramy jeżeli zbierze się co najmniej 42 graczy - w miarę zbalansowanych stronach. 2. Zgłoszenie wysyłamy korzystając z templatki z pierwszego postu. 3. Jeżeli w którymś z oddziałów będzie nam zbywać zastrzegam prawo do przenosin do innego oddziału. Co do zasady oddziały powinny liczyć do 10 graczy. Ponieważ mam nawał pracy to mogą nastąpić opóźnienia w komunikacji, ale spokojnie - każde zgłoszenie będzie odnotowane i potwierdzone. Czasu do końca września jest sporo. Quote Link to post Share on other sites
Loczekk96 Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Zgłaszam chęć oddania życia za Króla! Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 5, 2020 Author Report Share Posted May 5, 2020 3 godziny temu, Loczekk96 napisał: Zgłaszam chęć oddania życia za Króla! Loczek poproszę o zgłoszenie zgodnie z templatką. :) Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 7, 2020 Author Report Share Posted May 7, 2020 Whoop, whoop, po 72 godzinach od odpalenia ponownych zapisów mamy już 10 zgłoszeń i 2 wpłaty z wymaganych 42. Gimme more, gimme more... ;) Quote Link to post Share on other sites
Vlad Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 I'm In :) Zgłoszenie poszło. Quote Link to post Share on other sites
ashigara Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 5 godzin temu, Domin007 napisał: Whoop, whoop, po 72 godzinach od odpalenia ponownych zapisów mamy już 10 zgłoszeń i 2 wpłaty z wymaganych 42. Gimme more, gimme more... ;) To mi odpisz, a będzie trzecia wpłata :) Quote Link to post Share on other sites
gregorius7 Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 Domin napisane i przelane. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts