Guest (ID:6452) Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Człowieku, ile można? Nie, nie da się. Nie, nie będzie tanio. Nie, nie nada się. To jest dział o snajperkach a nie dział "nie stać mnie na snajperkę i bardzo nie mogę się z tym pogodzić". Ile razy trzeba Ci to napisać? Mnie też nie stać ale jak już płaczę z tego powodu to nie na forum tylko w łóżku, przed snem. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Nikt nie powiedział że mnie nie stać i nikt nie powiedział że mam zamiar coś kleić więc powstrzymaj się.Doskonale zdaję sobie z tego sprawę że stockowy zespół spustowy nie uciągnie dobrej sprężyny. Quote Link to post Share on other sites
badger Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Seksszop chwali się że niedługo wprowadzą zespół spustu produkcji Action Army http://www.youtube.com/watch?v=lKy4M2m3Wro&feature=share Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Kopia LL na moje oko. I bardzo dobrze :D. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Intrygujące! Jeszcze nikt nigdy nie próbował tunningować tej repliki! A na pewno nie w tym temacie. Quote Link to post Share on other sites
xanti Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Witam, mam do sprzedania replikę broni SR-25 firmowa nazwa to PJ-25, wraz z lunetą (3-9 X50EG) i dwójnogiem. Replika jest w stanie bardzo dobrym, wystrzelała ~1500 kulek. Sprzedaje tą replikę ponieważ nie odnajduję sie w roli strzelca wyborowego. W razie dodatkowych informacji proszę o kontakt gg: 18008275. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 to komis według ciebie? Quote Link to post Share on other sites
ParQ Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Proszę bardzo: http://img838.imageshack.us/img838/8414/spust4iw8.jpg Niech mod wrzuci to na magiczną sto czwartą Quote Link to post Share on other sites
kacper111 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Czy MB-01/08 to też warior ? Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Tak. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Wszystkie bipody mocowane w to gniazdo są jak na mój gust niewygodne i denerwujące w zastosowaniach airsoftowych. Gdyby istniał bipod mocowany w gniazdo ale w miarę dobry to chętnie bym takiego używał. Ale nima. Quote Link to post Share on other sites
iamay Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ehh... Kto to widział, żebym musiał ludzi z własnego podwórka upominać. Poradnik - wybór przyrządów celowniczych Poczytaj też kilka wątków, w których ludzie pytają o różne (czy - jak to najczęściej bywa - te same) lunety i co im doświadczeni gracze polecają, a co odradzają. Jak nadal nie wiesz, to chyba wiesz chociaż do kogo się zgłosić po poradę ;P Quote Link to post Share on other sites
NeOcRoN Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 adam22 możesz mi podesłać jakieś foto tego pękniętego zaczepu maga ? Dorobić nowe to kupa zabawy, a jak bym widział co pękniete to jakaś wizja przyszłości by mnie może dopadła. Wyslij na emeil stronki którą podał kolega wyżej, ten koleś to ja. Ps. Nie płace i nikomu nigdy nie proponowałem tego aby tutaj umieszczeć link do mojej strony. Jeśli ktoś ma taką chęć, potrzebę itd to jego wybór. Ja robie to co lubię a przy okazji troszke to opisuję, wszystkiego się nie da bo chyba dzień dnia bym musiał tam artykuł wklejać. Quote Link to post Share on other sites
bart_a Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Z parę miesięcy temu pisałem w temacie o VSR, że zabieram się za komorę hu, jednak głównie ze względu , że w VSR to zwyczajnie nie ma sensu temat porzuciłem, jednocześnie stwierdzając, że do warriora ten element to rzecz za którą warto się zabrać. Przedstawiam poniżej zdjęcia tego co powstało: Do wszystkiego brakuje mi tylko oringów, ramionek. Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Jeżeli komuś się nie chce lub nie umie poświęcić co najmniej 15 minut na regulacje hopa do karabinku wyborowego/snajperskiego to o czym my tu w ogóle rozmawiamy? Regulacja w PDI jest o wiele bardziej precyzyjna niż na jednym ramieniu, więc daje lepsze rezultaty. No ale znajdą się tacy jak bart właśnie napisał. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Dwie śruby w PDI są upierdliwe (a do tego zakres regulacji w PI jest mały i czasem trzeba dać krótsze śrubki albo kombinować z dystanserem) ale lepiej je mieć niż ich nie mieć. Quote Link to post Share on other sites
bart_a Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 W sumie to co przedstawiłem, od tego co w sklepie różni się brakiem loga... ale jakby ktoś składał u Dextera giwerę , to chętnie mu prześlę do oceny ten mój wyrób. Quote Link to post Share on other sites
r3active Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Witam , jak się nadaje ta komora http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=85_95&products_id=673 ? Używa ktoś tego ? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Oczywiście, że nie jest to stock. Jest takie przysłowie. Jak nie wiesz to nie doradzaj bo przez przypadek zap*******sz głową o hydrant. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 (edited) Dobra, napisze jeszcze raz, bardzo krótko i "łopatologicznie". Komora PDI w konfiguracji z gumką systemy, lufą promyka (jak i PDI), ze sprężynkami, śrubkami, ramionami itp z zestawu, po poprawnym zamontowaniu nie ma wad o których piszesz. Oczywiście, trzeba najpierw zmontować to starannie, powoli i uważnie. I pewnie za pierwszym, drugim czy trzecim razem się to nie uda. Ale być może za czwartym już tak. Wymieniona gumka i lufy są przykładowe, działa w większości innych konfiguracji aczkolwiek zazwyczaj po prostu z gumek biorę systemę/G&G/guardera przezroczystego a z luf KMH/promyka/PDI. Edited October 25, 2012 by dexterkrak Quote Link to post Share on other sites
danielyz Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Znalazłem taki spust http://www.deltashop.pl/product.php?id_product=477 co o nim myslicie?? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Niestety nie pokazali zdjęcia ze ściągniętą pokrywą obudowy i nie wiadomo czy to kopia stocka czy kopia ZT. Przyznam, że w kopię stocka bym sie nie pchał- w kopię ZT owszem. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Proszę, ściągnięta. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Zasada działania ze stocka- nie wziął bym. Dlaczego? Ano widać dokładnie w 5:13. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 1. Fotka porównawcza - na górze stockowa komora, poniżej inna, bodajże pdi, zwróćcie uwagę na różnice w budowie, oraz fakt, że do pdi pasują gumki i lufy aeg Czyszczę właśnie sprężynowe i znalazłem poniższą fotkę. Nie pamiętam, czy była, czy nie - wkleję, żeby link nie przepadł. Mendi - to zdjęcie nie porównuje stockowej komory i PDI! To jest zdjęcie pokazujące komorę stockową ze stockowymi gumką i lufą w zestawieniu nie z PDI, ale również ze stockową komorą - ale z gumkami i lufami od AEG, możliwymi do zamontowania dzięki użyciu odpowiedniej tulejki (to białe "cuś") Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts