Black93 Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Black Ty masz dysze od bart_a? Quote Link to post Share on other sites
BlackShaman Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 (edited) Dysza od Neo. Tylko czy mniejszy oring trzymał by się w komorze. Mam w domu oringi 6x1,2mm lecz nie jestem pewny czy on tam się zmieści. Z tym oryginalnym człowieka krew zalewa jak się montuje. Poza tym takiego 5,9-5,8x1mm nigdzie znaleźć nie potrafiłem. Edited November 29, 2014 by BlackShaman Quote Link to post Share on other sites
Thaiboxer1988 Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Co do zespołu spustowego to mi sie niestety posypał na mancrafcie, także może być różnie. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Brak QC więc sam sobie odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
asasinmen Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Witam mam takie pytanko co sądzicie o częściach Angel Custom? Jest to warte kupna? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Witam mam takie pytanko co sądzicie o częściach Angel Custom? Jest to warte kupna? Najlepsze są airsoftpro. Po co Tobie opinia skoro nie umiesz czytać lub przeszukać tematu? Quote Link to post Share on other sites
asasinmen Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Jakoś mnie nie przekonuje czeska firma. A pytam z ciekawości bo nic o tych częściach nie mogłem znaleźć. Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Najlepsze są airsoftpro. Dla niezorientowanych - tak, to jest ironia. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Na poprzedniej stronie jest odpowiedź jakiej szukasz... masz wyszukiwarkę w temacie. :P Kazana - aspro dla każdego, kto nie umie szukać. Karny zestaw za **** wyszukiwanie. Quote Link to post Share on other sites
asasinmen Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Wiem czytałem... chciałem się tylko dowiedzieć czy jest coś więcej o tych częściach. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Generalnie części AC są zdecydowanie lepsze od AirsoftPro. Ponieważ mam możliwość porównania z repliką złożoną na częściach LL, śmiało mogę powiedzieć, że jakość i wykonanie części jest na tym samym poziomie co LL (choć są różnice konstrukcyjne jak np. komora ma jeden imbus regulacji, Tłoki mją ciche głowice a spust pracuje lepiej od oryginalnego ZT LL). Części od Jana (Airsoftpro) IMO nie są warte zakupu. Nie stać cię na LL? Spokojnie możesz inwestować w części Angel Custom - suma sumarum różnicy nie zauważysz. Chcesz czegoś lepszego od LayLaxa? Zamów zestaw robiony na zamówienie od Edgiego. Quote Link to post Share on other sites
asasinmen Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Bardzo dziękuje za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Szajnatałn Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Trzmiel, coś bliżej o częściach EDGI? Jak toto skonstruowane, spasowane? Quote Link to post Share on other sites
ShayBuS Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Cześć, mam parę pytań: 1) Czy warto kupić TEN spust, jeśli nie będę korzystał z sprężyny mocniejszej niż M170? 2) Wypadła mi taka dziwna część: http://scr.hu/2jzm/ycswo Skąd to jest? :D 3) Na nienaciągniętej sprężynie nie można zablokować spustu - dźwigienka nie wchodzi na czerwoną kropkę. Na naciągniętej natomiast wchodzi na czerwoną i blokuje spust. O co chodzi? 4) Wzmacniałem klejem na gorąco trigger boxa i ciągle mam wrażenie (i replika wysyła takie sygnały), że coś źle złożyłem. Prawdopodobnie jedną z dwóch sprężynek spiralnych. Ma ktoś filmik który szczegółowo pokazuje jak to złożyć? Bo jeden taki obejrzałem, ale tam gościu nie pokazał jak zakłada tą drugą sprężynkę. 5) Tak wiem, że to godne pożałowania, ale dalej nie wiem jak wyregulować hop-up. Gdzie znajduje się ta regulacja? Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 A ten zestaw spustu to nie przypadkiem to samo co w stocku? Quote Link to post Share on other sites
ShayBuS Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 No właściwie różnica polega na metalowej obudowie (w stocku plastikon). Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 A nie lepiej napisać do bart_a by zrobił stalowy? Quote Link to post Share on other sites
Kacper09 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Mam pytanko mam warriora chce miec pełno prawną snajpe wiec czas na tunning do środka idzie konwersja mancraft i teraz pytanko czy do stockowej komory hop up podejdzie lufa od promyka? I czy ewentualnie jeszcze cos wymieniać? Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Pierwszy post, miłego czytania. Quote Link to post Share on other sites
Kacper09 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Aby zamontować precke potrzebna jest specjalna tulejka mam dzięki :D Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Bez komory pdi precka niema sensu bo bd tracił mnóstwo fps.... Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Za zadanie pytania, na które odpowiedź jest w temacie i to jeszcze na pierwszej stronie powinien być co najmniej miesięczny ban. Może wtedy ktoś by się pokusił o poświęcenie chwili dla tak "trudnej" czynności jak czytanie. Quote Link to post Share on other sites
Kacper09 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 A jeszcze jedno czy gdy będzie mancraft jest jeszcze cos do wymiany czy wystarczy komora lufa gumka czy jest potrzebny kompletny tunning tak jak w springu? Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Teoretycznie nie, w praktyce to je chińczyk i może paść cylinder i spust zależnie od szczęścia. Nie kupuj chińskiego/czeskiego gówna tylko wybierz barth_a jeśli chodzi o części zamienne. Quote Link to post Share on other sites
Kacper09 Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 (edited) Oki dzięki za odp :icon_smile: jest też możliwość że sprzedam koledze warriora daje cene sklepową a szczerze jakoś ładniejszy wydaje mi sie bar od jg :icon_smile: a jak nie to dzis zamawiam konwersje mancrafta :icon_smile: Edited December 8, 2014 by Kacper09 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts