wiciok Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 A po co w ogóle instalować? Ja skopiowałem z płyty cały folder, bo chciałem mieć naraz 2 wersje - polską i angielską. Wszystko śmiga. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) Zainstalowana wersja cechuję się lepszą kulturą pracy :) Edited March 7, 2011 by parkie Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Dzięki. A tak w ogolę gra jeszcze ktoś w CoD'a 4 ? ;p Quote Link to post Share on other sites
pawloroza6 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 napewno jeszcze ktos gra Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ja gram :) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ja też. polecam serwery klanu NNB - zwykły i zombie :happy: Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Wiciok podał byś IP serwerów ? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Tu masz: http://www.nonamedbrothers.co.uk/news.php Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Ok dzięki, na pewno wejdę. A może jakieś polskie serwery ktoś ma ? Quote Link to post Share on other sites
MAQs17 Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) Fajne są serwery Herkules. Edited March 8, 2011 by MAQs17 Quote Link to post Share on other sites
perils Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Ja gram ;] ale tylko na hardcore;] Goldmember Shagadelic;] serwer czesto tam bywam ;] Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Na Goldmeberze kiedyś kiedyś grałem. ;) Gram pod nickiem "SamsOn_PL" Quote Link to post Share on other sites
Musley Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 (edited) I ja grywam w CoD4 :). Tryb HC, kiedy tam pustki, wbijam na SC. Nadal gra mi się miło, choć czasem przychodzi zmęczenie materiału. Najlepiej gra mi się szturmowcem - snajpera dalej nie ogarniam, ale to pewnie przez dynamikę rozgrywki :O. Ostatnio z kolei pogrywam w Battlefield BC2 i muszę powiedzieć, że gry różnią się diametralnie, jednak jedyne co bym zmienił w CoD4 to możliwość niszczenia budynków jak w BC. Ogień. Edited March 18, 2011 by Musley Quote Link to post Share on other sites
krissente Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 E tam to niszczenie budynków to... Powiększyłbym mapy w COD4 tylko, nawet bez pojazdów zostawił. Na takim Overgrown czy Pipeline się fajnie gra ;) Nadal dużo ludzi gra, osobiście też przesiaduję tylko na serwerach S&D w trybie hardcore... Trochę ich jest; Herkules, Frontline, Inea, Waterloo... I już by można przestać, bo zawsze na którymś jest tyle osób, że można pograć sensownie ;) A jak się z kolegą przez XFire komunikuje to już w ogóle fajnie ;) Quote Link to post Share on other sites
BASYLON332 Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 (edited) Mam pytanie jak wygląda kwestia zombie moda, warto go ściągać ?? Edited March 18, 2011 by BASYLON332 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Jest dużo zombie modów - ja grałem na x14 i po 2 tygodniach mi się znudziło. Ale warto było spróbować. Quote Link to post Share on other sites
YumMmyy Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Ja zapraszam na novacrew :) 62.133.194.28:28965 Promod S&D Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Pozwolę sobie odkopać pytaniem, czy opłaca się jeszcze kupować owego coda ? Ludzie grają ? Quote Link to post Share on other sites
konrad1313 Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Gra bardzo dużo ludzi, i tak nie jest to jakiś wielki wydatek, bo za góra 25zł masz oryginalnego CD-KEYa. Quote Link to post Share on other sites
Zuko0 Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Opłaca sie jak powiedział mój poprzednik np. ja gram i gra full ludzi zachecam kto gra i ma x-fire niech pisz mój x-fire: Zuko0 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Opłaca się. Od siebie polecam serwery NNB: http://www.nonamedbrothers.co.uk/news.php Na TDM przynajmniej jakaś kultura - za przeklinanie auto-kick, za czitowanie ban, spamowanie ścian zabronione. Admini dość często grają, więc jest komu pilnować porządku. A na zombie rzeź :happy: Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Jakieś systemy anty chiterskie obowiązują w tej grze ? Quote Link to post Share on other sites
konrad1313 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Jeśli chodzi o taki dostarczony z grą to masz PunkBustera całkiem nieźle sobie radzi, jak o jakieś turnieje czy CB to masz UACa. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 PunkBuster to najgorszy antyczit jaki może być... Wywala za nic - szczególnie, jak masz słabe pingi. Ale oczywistego aimbota/multihacka mającego 150 ryjów i 0 zdechnięć - nie wywali praktycznie nigdy. Dlatego najlepiej grać na serwerach z włączonym głosowaniem i z jaką taką administracją. Na szczęście cziterzy na zwykłych serwerach zdarzają się o wieeeele rzadziej, niż na crackowanych - no bo keya szkoda w razie ewentualnego bana. Offtop: IMO ideałem anty-czita jest VAC. Na serwerach steamowych w TF2 nie spotkałem żadnego czitera. Quote Link to post Share on other sites
konrad1313 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Heh tylko, @up nie wiem czy zauważyłeś, że COD4 nie jest na Steamie i VAC tutaj gówno da... Jeśli mówisz, że VAC taki super pograj w MW2 i wtedy zobaczysz jego jakość. PunkBuster jest w miarę dobry, jeśli jest aktualny, polecam pbsetup do update'a. Bo nie ma nic lepszego jak grać na PB który jest w wersji z 2007 roku... Zaktualizuj, a się przekonasz. Wiem o czym mówię gram w COD 4 od 2007 roku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts