sebolek Posted October 7, 2014 Report Share Posted October 7, 2014 No to Mendi czekam z utęsknieniem :) niestety ale u mnie 0.4 na stock sprężynie dawały radę na śmiesznych dystansach a dobrych 0.3 nie było :( Quote Link to post Share on other sites
tregor Posted October 7, 2014 Report Share Posted October 7, 2014 Mam złą wiadomość jeżeli chodzi o nowe kulki Rockets 0.40 białe. Disiaj otrzymałem przesyłkę z kulkami, z wyglądu super (lepiej niż DD), w garści kulek tylko jedną wypatrzyłem z kraterem, myśle extra, niestety otrzymałem telefon od konsultanta Gunfire, że kulki nie przeszły testów i należy mi się zwrot pieniędzy (kulki mogę zachować), nie trzymają średnicy i mogą występować zacinki w lufie... Szkoda bo kulki naprawdę wyglądały dobrze w porównaniu do DD i BBking o niebo lepiej :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
leon24_36 Posted October 7, 2014 Report Share Posted October 7, 2014 To niezła porażka ze strony producenta Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 A na stronie piszą, że kulki są idealne...no to dali czadu ale chociaż dali info więc przynajmniej tyle dobrze. Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 (edited) Ja otrzymałem 0.43 rocketsy, żadnego telefonu odnośnie zwrotu kasy nie mialem.... Widze ze na gf nie ma dostepnych już 0.4 rocketsów, za to 0.43 są w ofercie ale nie ma na stanie magazynowym. Z moich obserwacji wynika że: 1. Kulki syfia, biały osad pozostał nawet na tym "okienku" co jest w paczce, kulki są takie jak by tłuste w dotyku. 2. W środku brak pęcherzy, za to w trakcie krojenia są takie plastelinowe, ale naszczescie nie na tyle żeby dalo sie zarysowac paznokciem, wiec tutaj ok. 3. Prawdopodobnie nie trzymaja wagomiaru, waza kolo 0.4 - ogromny NEGATYW, ale wymaga to sprawdzenia na dokłądnej wadze. 4. POZYTYW- zdecydowanie mniej jakis defektów na powierzchni czy dziur, co do polerki to może ciut lepsza od pozostałych białych, a mialem juz w reku chyba wszystkie dostepne. Kulki wysłane jużdo Mendiego na testy Edited October 8, 2014 by oofo Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Thx, czekam. Quote Link to post Share on other sites
tregor Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Dzisiaj jeszcze raz zadzwoniłem do Gunfire i powiedzieli, że defekt średnicy dotyczy tylko kulek o wadze 0,40. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Gotowe, poszło do publikacji. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Ooo supcio :D. Oczekuję na publikacje. Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Gotowe, poszło do publikacji. Twardy jest, nic farby nie puścił ;] Już nie mogę się doczekać kolejnej partii zdjęć ogródka Mendi'ego, jakoś tak zawsze zapowiadają coś ciekawego ;] Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 No to pozostało czekać... a mi dziś przestrzelić replikę co 20m :) na 0.4 guarderach tych takich niby kawa zmlekiem... Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 nadal artykułu nie ma...? Chyba coś niepochlebnego tam napisał, bo opublikować nie chcą :D Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Publikuje się, to nie taka prosta sprawa, najwyższy musi zaakceptować moje wypociny. Ale fakt, marudny jestem i nieobiektywny. Shamoth nie licz na foty ogródka, w plenerze byłem :icon_razz: Quote Link to post Share on other sites
Prostownik Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 No ja mam juz 43 GF zobaczymy w niedziele Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 @Prostownik Jak mozesz to napisz odrazu w niedziele cos o tych rocketsach 0.43 bo ja sie boje ich uzywac :D Quote Link to post Share on other sites
Prostownik Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 No spoko, mowie dum dum 43 strasznie mi pasowaly ladnie lataly dosc celnie .. ale po miesiacu zaczely wariowac. najpierw nie chcialy podawac ich moje magi myslalem ze to wina cylindra wiec olalem.. ale potem dwa razy z rzedu mi sie zaciely w lufie. GF zobaczymy zaraz bede siadal z lupa i je ogladal :) Quote Link to post Share on other sites
Skilrod Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 Przecież to objawy zabrudzenia. Jak kulki mogą się przez miesiąc zepsuć? ______________________ Wysłane z Xperii Z za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
KubaK Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 Skilu, jeśli reagują z powietrzem to mogą. Quote Link to post Share on other sites
Xelrah Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 (edited) Ta, kompozyt powoli zamieniający się w stan gazowy pod wpływem oddziaływania powietrza :icon_biggrin: Edited October 11, 2014 by Xelrah Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 A może przypadkowo dostałeś kulki bio, które zaczęły reagować z wilgocią w powietrzu? Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 pj i dum dumy 0.43 po czasie zwieszaja swoja srednice to fakt, pisalem o tym ja i mikadorus wiec to nie nowosc. Mozesz je juz wyrzucic Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 U mnie dum dumy już zaczynają się zacinać w magazynkach, na 20 kulek 4 nie wchodziły do komory, na razie zacinek w lufie brak ale ryzykował nie będę, szkoda wydanej kasy... Wcześniej problemu nie było, od kupna minęły jakieś 3 tygodnie. Kiedy będzie ta publikacja? Kulasów brak a trza coś zakupić. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 U wszystkich te same objawy, że najpierw latają super uber, nie tną się wcale te dum dumy a teraz takie jajca. Ja aż się boję ich użyć teraz bo minął miesiąc odkąd nie snajpiłem. Quote Link to post Share on other sites
Skilrod Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Masakra. Powinni je sprzedawać w komplecie z pojemnikami próżniowymi ;p Quote Link to post Share on other sites
leon24_36 Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Albp nie sprzedawać wcale, tyle podobno prób i testów przeszły przed wprowadzeniem na rynek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts