Yahalom Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 W tym rozmiarze, który mam to trochę słabo to widzę ;) Gadżety mają się pojawić w późniejszym terminie - z tego co zrozumiałem, Panowie chcieli zdążyć z wysyłką kamizelek przed świętami ;) Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 To są jakieś inne? Myślałem, że jest jeden uniwersalny i drugi mniejszy dla chudzielców :icon_razz2: . Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Skoro były pytania o rozmiar płyty (i sugestia, że zrobią pod posiadane wkłady), to wydawało mi się, że są inne ^.^ No, ale może faktycznie się to zmieniło :/ Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Klik Wg Special Opsa obaj mamy rację :icon_mrgreen: . Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Chłopaki ze Straszydła napisali, że "gratisy" będą w styczniu po tym jak Specops dostanie partię produkcyjną kleju. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Napisali, bo takie info dostali. Ale wiadomo jak jest, nie? :icon_wink: Nasze ULPC to chyba rozmiar fit, bo jakieś takie małe. Nie mieliśmy pod ręką płyt SAPI, a jedynie repliki płyt swimmer od Toy Soldiera w rozmiarze medium. Generalnie konstrukcja całkiem fajna, choć nie idealna. Przydałyby się jakieś minimalne comfort pady, bo jak załadujesz całego pc, to może być ciężkawo. Zresztą, wszystko wyjdzie w praniu. Materiał wideo pewnie w okolicach marca/kwietnia. Foty będziemy regularnie wrzucać na naszym profilu na fejsbukaku. Na Irku wygląda to tak. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Taki mały updejt dla czekających, wczoraj dowiedziałem się, że właśnie doszła kolejna gotowa partia kamizelek w Coyote i Olive, które mają być rozsyłane "niedługo" - firma przenosiła swoją siedzibę i stąd kolejne opóźnienia. Dla mnie to oznacza, że sobie poczekam dalej na PenCott razem z osobami, które zamówiły Multicam. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Żona się śmieje że dostanę zamówienie na 30ste urodziny hehehe. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Ze mnie już drą łacha, że na Boże Narodzenie dostanę... 2016 roku. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) Updejt 2. Dowiedziałem się przez telefon, że jakoś tak się dzieje, iż różne odcienie cordury wymagają opracowania innych klejów. Nie ma jeszcze odpowiedniej mieszanki dla Multicama i Pencotta, opóźnienie jest spowodowane tym, że....Specops jest małym klientem dla producenta klejów i jego zamówienie nie jest traktowane priorytetowo. Tyle co udało mi się ostatnio dowiedzieć. Edited February 28, 2014 by Kac Quote Link to post Share on other sites
Chmielu7 Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 cool story bro :D Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Czyli tak na prawdę to niczego nowego się nie dowiedziałeś ;) A Specops niech zacznie wysyłać preordery, bo to parodia, gdy widzę, że już ładownice i pasy w MC są w sprzetmilitarny.pl a ludzie co zamówili w lipcu nadal nie mogą się doprosić swojego sprzętu. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Dla mnie to były pewne nowości bo przez swoją cierpliwość dopiero takim czasie postanowiłem chwycić za telefon się czegoś dowiedzieć :icon_razz2: . W zasadzie to sprowadza się to do tego, że powstał łańcuch kiepskiego traktowania klienta detalicznego, ale tym razem Specops traktuje źle detal bo oni są detalem dla producenta klejów :teeth: Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Moje zamówienie patrząc na status UPS jest "In Transit" ;-) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Co do MC to nadal ściema, że nie mają kleju. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Może nie mają bo kamizelka ma dotrzeć do mnie później - ;) pas rewelacja - ładownice faktycznie pomysłowe. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Czy ktokolwiek z zamawiających oprócz Szmergla, Yahaloma i SCDTV otrzymał swojego preordera? Quote Link to post Share on other sites
zolzemon Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Raczej nikt nie dostał bo by się pochwalił. Łatwiej będzie znaleźć tych co czekają niestety ;) mnie nie wyłączając... Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) Jeśli to prawda co poszło na forum Specopsa, to ktoś złożył już zawiadomienie do prokuratury. Mojego numeru już nie odbierają a kolega powiedział, że posunęli się nawet do blokowania natrętów. Edited June 11, 2014 by HellMaker666 Quote Link to post Share on other sites
luis Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Niezłe jaja, ale tak to jest z firmą, która ma za mało ludzi, a za dużo zamówień, personel się szyjący zmienia się dosyć często, bo firma nie płaci na czas. Olewają indywidualnych, bo szyją duże zamówienia dla kilku "klientów komercyjnych". Następuje klasyczny efekt lejka. Może jak prezesunio jak zacznie włóczęgę po sądach zmieni swe iście ciekawe podejście do klientów indywidualnych, czy do pracowników. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Napiszcie ładne pisemka z pełną relacją zamówienia, dowodami wpłaty i aktualną sytuacją. Wyślijcie je ładnie najbliższej prokuraturze, powołując się na art. 286 § 1 KK. Jest duża szansa, że nawet Was nie będą przesłuchiwać. Sprawę pchną pięknie do prokuratury w Gdyni. Przy odrobinie szczęścia nawet sąd nie wezwie Was na przesłuchanie, a nawet jeśli - to zawnioskujecie o przesłuchanie w najbliższym Wam sądzie i przesłanie protokołu do Gdyni. A potem praktycznie pewny wyrok z nakazem zwrotu kwoty. A jeśli nie zwróci w czasie - to znów do sądu orzekającego z prośbą o nadanie rygoru wykonalności. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Ja na razie czekam na efekty wstępne. Może samo zawiadomienie troszkę ich "oświeci" a jeśli nie, to kolejne pismo już pójdzie, ale tym razem ode mnie i kolejnych osób. Co prawda wolałbym dostać szpej za który zapłaciłem, ale na zwrot kasy nie będę narzekać. Shardac, dzięki wielkie za podanie podstawy prawnej, bo nie byłem pewien czy chodzi o ten artykuł z KK. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 HellMaker666: żaden problem. :) Generalnie złożenia zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa (bo tak winniście zatytułować ten dokument) nie zamyka drogi do uzyskania szpeju. Jeśli go otrzymacie, to możecie wycofać zawiadomienie do czasu złożenia sprawy pod rozwagę sądu przez śledczych. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 O tym doskonale wiem. Ściągnąłem jakieś wzory pism, poczytałem po forach, ale nadal czekam na radę i pomoc wujka, który jest radcą prawnym. Nie ukrywam, że wolałbym dostać w końcu to co zamówiłem niż zwrot kasy. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Ja dostałem, kolega z moich rewirów również. Chwalić się nie mam zamiaru bo powiem szczerze że "dupy nie urywa" ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts