gryncek1 Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 (edited) Doszło... -NVG mount -2x Triple mag woodland kontrakt -2x hand granade pouch -2 mag pouch -ładownica saw (kopia) -3 day pack helikon -koszulka marpat woodland helikon -colt1991 we -m4 PJ, m203 G&P, 6 metalowych low capów, łądownica na kolbie, grzebane wnętrze -kilka light sticków -panel udowy z łądownicą saw kopią w olivce -kieszeń na radio olivka -mała łądownica czarna na kajdanki -kilka zipów Edited August 17, 2009 by gryncek1 Quote Link to post Share on other sites
noah Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Jedyna nie oryginalną rzeczą na zdjęciu jestem ja. :( A replika to Inokatsu GBB M4A1. Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 (edited) Mikro-budżetowa stylizacja na kontraktowych żołnierzy jak zwykło się nazywać najemników z wielu prywatnych firm: Składniki: - czapka z Auchan - T-shirt z bazarku - SFU Oliv Helikona - Reactor OD mil-tec (bez kieszeni) - camelback MIWO - nakolanniki GFC - M4A1 RIS full metal AGM - rękawiczki letnie kontrakt WP Edited September 18, 2009 by Filip7370 Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 A teraz Ja :P Docelowo mam wyglądać jak komandos z 1PSK -mundur Helikon SFU Nyco - Hełm( póki co plastik) lub bonnie oczywiście w panterce, a pod spodem kominiarka,arafatka -gogle X800 -kamizelka KP9 + ładownice (LC2 tak chwilowo ;) ) -Plecak... taki z allegro, nic ciekawego ale w wz.93 ;) W przyszłości oczywiście PP25 -Nomexy A jako broń m4 CQBr z dodatkami :) To na tyle, na dniach będą alty i myślę jeszcze o KLVce :) Czekam na opinie :) Pozdrawiam p.s. Tło trochę nie klimatyczne... wybaczcie ;) Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Foto made by Wukasz M249 PJ + kopia ACOG CADPAT by Frontenac-canada kontrakt E-LBV + LC-2 + 2x M16 pouch + 2x canteen 1Q plecak Texar w kamuflażu CADPAT (niestety już nie ;-) ) rękawiczki na 1/2 palca super-pr0-tactical mehanixxx za 19.99 PLN zielona czapka nie tactical ale na pewno pr0. Uvex x-one A camtechy w domu zostały :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 (edited) Moja skromna osoba. Z oporządzenia to elcs z najróżniejszymi kieszeniami molle (nawet miwo lubliniec się znajdzie ;)) i alice. Karabinek to SR-16 g&p. Na łbie recon wrap + ess-y. Obuty w merrelle phasery. Na dłoniach mechanixy ze zmasakrowanymi palcami. No i oczywiście najbardziej lansiarski pas cs-1 eagle'a do karabinka. Fajny i użyteczny ale sto kilka złotych bym za niego nie dał. Czekam na szpej od kthulha coby jeszcze bardziej obwiesić się gadżetami. Edited September 22, 2009 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 (edited) Z tego strzelania co kolega Noah :) I poza mną i replikami wszystko ma kontrakt :) Takie sobie luźne strzelanie od góry: Pasgt+cover reversible+kocie oczy+ess nvg profile Ess ice Neck gaitor CWU-27P + nomex gloves IBA OTV +kewlar +atrapy sapi +dużo ładownic (shingle, snapy, hg, 40mm HE, IFAK, sustainment) + PFC SDS Assault Pack +Camelbak Thermobak 3l wdl Safariland 6004 + M9 KJW Torba na gazmaskę M16 +Acog +M203 +peq2 +ładownica na kolbę Alta CB Jakieś belki na kontrakcie z pierdołami (gore, st itp). W chwili obecnej LWH zastąpił pasgt, doszedł montaż na NVG i dopóki nie sprzedam zamiast safarki może być serpa :) Edited September 22, 2009 by Kosmo Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 (edited) Luźna, ersoftowa stylizacja na SEALs z Iraku/Afgana ~ 2005 roku. 1 LINE: Duty belt (kopia Blackhawk'oskiego Enhanced web Belt'a) 2 x 9mm pouch Flyye M60 pouch G&P 2 x grenade pouch Flyye canteen pouch G&P CQC (k) 2LINE: PACA z EB MBSS Flyye MAP jakiś chiński 3x 5,56mm pouch Flyye MBITR pouch Flyye Admin pouch Flyye POZOSTAŁE: RAID DCU Mich2000 Volver + Norotos (k) + MS2000 Strobe (k) TASC Swimmer (k) Altamy Mechanix Motorola Saber ARESa (wydmuszka) VIP IR Strobe (k) safety lanyard (k) Guardery C2 lightsticki itd. Flagi IR i znaczniki IR to samoróbki. emka Boyi przerobiona na MK18 Mod0 (Aimpoint + Wilcox + PEQ2 + M910 - kopie) Sig226 KWC Edited September 29, 2009 by MartiN_BB Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Hełm ACH MSA Gogle ESS NVG Kamizelka JMD a na niej Plate Carrier NFM (zielone ładownice od NFM) Pas + comfortpad + panel + ładownice (MIWO) Kabura Securityland do G17 + światło (w tym wypadku G17 KWA + Stremlight TLR-2) ACS w UCP Rękawiczki WileyX CAG-1 (foliage green) Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 (edited) A na mnie *Kapelusz ripstop Kamy *Lans okulary Air Soft Games *Szalokominiara Mil-Tec *Mundur całoroczny WP *Chińczyk Miwo Praszka *Pasoszele PT4+ST-1, 4 cargo, chlebak, kieszeń na radio, kieszeń na opatrunki, worek zrzutowy (Miwo Praszka) *Plate Carrier chiński *Camelback chiński *Glock 78 *Nakolanniki chińskie *Desanty Edited October 9, 2009 by Azur Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 To co wcześniej + -Google, pokrowiec -kopia :( -marpat desert kontrakt -Navcomm TK-760 -arafatka -aimpoint G&P -kilka drobiazgów zipy, taśma itp... Quote Link to post Share on other sites
dude1 Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Stylizacja na MSOB MCCUU woodland Belleville 790 Alta Superflex nomex flight gloves CIRAS land Pantac CB dump pouch Pantac CB ładownice Pantac CB MAP Flyye CB neck gaitor jakaś całkiem fajna replika MICH TC 2002 + normalny fasunek + żuraw nvg + retention straps replika Bowmana z ebaybanned + intek 4040 ESS NVG profile ESS ICE M4 G&P W planach buty USMC approved, CWU 27/P, jakiś przyzwoity pas, mechanixy, MICH 2000 Volvera + Norotos, może czarny fasunek, może TASC headset, jeśli okaże się dostatecznie wygodny, itd... : ) Quote Link to post Share on other sites
Adi.K Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 (edited) No i pora na mój tani lans :-F Szpej Rosyjski. Trochę beret nie pasuje bo oporządzenie mam bardziej pod siły MVD niż Vozdushno-Desantnye Vojska. Prawie wszystko pochodzenia Rosyjskiego - oprócz butów (mimo ,że Rosjanie mają buty o podobnym wyglądzie. Kontrakty dostanę dopiero w następnym tygodniu), kamizelka (jakaś zbliżona wyglądem do Rosyjskich) i sweterek z Tesco ( :mrgreen: ). Nie widać bagnetu do AKMS/AK74 produkcji 'Izhmash'(Iżewsk? Nigdy nie mogę spamiętać nazwy). Edited October 16, 2009 by Sethup Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 http://images44.fotosik.pl/216/c0e5f07dd9f35bd7.jpg Ot, nic wielkiego, HPC condor, ACU UCP Kontrakt, Bates Enforcer GX-8, na łbie PJ MICH 2000 i ESS NVG. W łapie M4 KA po tunningu. Stylizacja, podkreślam, nie rekonstrukcja, na Rangersów. Quote Link to post Share on other sites
Komanch Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Oporządzenie MIWO L Mundur MIWO L + smock custom Kapelusz allegro Quote Link to post Share on other sites
K2_ Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Nudny weekend Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Nie taki nudny czwartek. W większości customowe oporządzenie, chest rigg z możliwością noszenia kafli, modułowe plecy, comfortbelt na płaskich szelkach. Świeżo malowana m4 z an/peq15 i eo 552. W tle 1 szt. GD-10 ;) Quote Link to post Share on other sites
Stanik Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Wstępny sprzęt od City Hallu do Operacji Iron Saber, kwiecień-maj 2004 w Karbali. Na sobie Lubawa ( z magazynkami od beryla, granaty RG42 i F-1, Radmor 3501 domowej roboty, drobne rzeczy) Second Chance 3C z wkładami balistycznymi miękkimi Torba na maskę MP5 traktowana jako cargo ( w środku dodatkowe magazynki, świeca dymna i inne drobne rzeczy) Mundur polski pustynny wersja II Hełm ( niestety jeszcze kopia ;-) do zamiany na wz. 2000) Brakuje jeszcze plecaka, drobnicy no i Beryla Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 (edited) -CIRAS, 4x po 2 magi m4, łądownica na radio, medic pouch z mollami, Kieszeń uniwersalna z mollami, kieszeń pistoletowa, torba zrzutowa, panel administracyjny, = G&P -kevlar miękki w cirasie -Ochraniacze Bijan's -nóż glock 78 -pomalowana emka Edited November 8, 2009 by gryncek1 Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/5246/clipboard01ts.jpg http://img691.imageshack.us/img691/1817/clipboard01yu.jpg http://img21.imageshack.us/img21/5179/clip...01fghfghfgh.jpg Ciras PolSkóru+ładownice ak, zrzut, ładownice pistoletowe, admin pouch mundur kama, ess NVG, chińska kopia MICHa i nakolannikow ALTA STARFORCE COMMANDER HI i inne pierdoły aks74u "niewiele chinola w chinolu" :D Quote Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 (edited) Holenderski DPM, wszystko kontrakcik, jeno hełm kevlarowy ma inne zapięcie, pasoszelki, ładownice, armbad ze SFORU, manierkeczka, na dupie pokrowiec co saperkę kryje, nad nią jest plecak 35 litrowy , po prawej taktyczna Matka Boska, na hełmie pokrowiec i bolle defender, na ryjku uvexy. Jako, że Holendrzy używają multum różnych rękawic wybrałem bojowe BW, bowiem są podobne do holenderskich, butki to polskie desanty, nowy model. Byłoby świetnie, gdybyś nauczył się wstawiać poprawne linki do miniaturek. Poprawiłem. Królik Edited December 13, 2009 by swirekster lol Quote Link to post Share on other sites
Tymbark Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 (edited) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e80a2ef6256a05f1.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6be10db96319c20a.html M16a3 CA + jakiś tam FTK - niestety nie moj;/// Mundur DPM - całość normalna na to kurtka w desercie DPM - wersja z pagonami na ramionach Patrol PACK PLCE - 2 ładownice podwójne 2 ładownice na manierki Ładownica na bagnet Torba na P-gaz chyba albo jakaś medyczna nie wiem Kapelusz - niestety woodland Edited December 28, 2009 by Tymbark Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 (edited) http://img130.imageshack.us/img130/9589/opokp12a.jpg http://img31.imageshack.us/img31/540/opokp12b.jpg To i ja się dorzucę ;) Hałerek MICH2000 + EssNVG Goretex (ceratex) Kamy Spodnie SFU Helikona Butki Demary wz928 KP12 + ładownice miwo/pstg Udowa guardera + glock17 Panel udowy z dymami. Berylek kolegi ;P Konfiguracja mieści 8 magazynków do długiej, 2magazyni do krótkiej, 2 fragi, 3 dymy. Konfig typowo szturmowy - w miarę lekki i pojemny. [A o miniaturkach słyszał?] Edited December 28, 2009 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Robnok Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Bluza Miwo Spodnie Kama Szpej Miwo + Janysport Kilka pierdółek różnych firm. W łapach Cymka Quote Link to post Share on other sites
radzio2k Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Mam nadzieję że administracja wykaże się odrobiną humoru ;) Oryginalny kevlarowy hamerykańcki hełm PASGT i gogle ESS NVG w kolorze tan Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts