Axel Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Obstawiam że jak jesteś w stanie 'dostarczyć' materiał to policzą ci robociznę + marżę. Czy zamówią belkę 'dziwnego camo' by uszyć jedną sztukę gaci? Szczerze wątpię. Quote Link to post Share on other sites
Ylang Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Mam na myśli raczej klasyczne kolory, nic wyszukanego. Kilka par spodni jest niby w kolorze olive, lecz tylko jeden zaprezentowany model jest faktycznie w takim zielonkawym odcieniu. Reszta na moje oko zdecydowanie bardziej podchodzi pod jakieś odcienie brązu. Mogę wziąć jakieś poprawki na oświetlenie i inne czynniki przy robieniu zdjęć, ale aż tak duża różnica, przy tym samym kolorze jest dziwna. Chyba, że ktoś się pośpieszył przy dodawaniu opisów i powstawiał olive. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Oliwkowy wygląda tak: (pierwszy z lewej) Generalnie, mimo brązów na fotkach to jest faktycznie zielony. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 (edited) Z tego co pamiętam to jak kiedyś pisałem to szyli w wz.93, pustynnym wz93, MC, olive, czarny, tan/khaki (jak zwał tak zwał). Teraz dorzucili jeszcze A-TACS FG i AU. Edit: Yahalom, masz może jakieś zdjęcia ich CS w olive? Edited August 22, 2013 by HellMaker666 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Tylko te stare mam, wersji WR. Aktualnie przeszedłem na normalną bluzę (jak widać na zdjęciu wyżej) + spodnie COMBAT (bez wkładek) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Zrobiłeś mi mały prezent, bo akurat kupuję od znajomego z WRki ich komplet Currahee ;) Sądząc po ilości - chyba się przebierają w coś innego. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Jak coś to ja mam zdjęcia ich CS w olive (w "terenie"). http://forum.wmasg.pl/topic/54157-pokaz-swoj-sprzet-pozowane-common/page__st__240?do=findComment&comment=1731969 masz jeśli jeszcze potrzebujesz ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Popełniłem króciutki tekścik na temat munduru, jeśli ktoś jest ciekawy to zapraszam na stronę Straszydeł (SCD), którzy go przygarnęli ;) Quote Link to post Share on other sites
Fokzterrier Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Hej, czy ma ktoś apteczkę CRH 02-32, jak tak to czy mógłby podesłać zdjęcie od tyło, montażu molle ? Quote Link to post Share on other sites
waren Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Wiecie może nad jakim zleceniem pracuje teraz CRH? UWAGA! W związku z realizacją przez naszą firmę dużego zlecenia dla armii, informujemy naszych klientów iż zamówienia składane w sklepie internetowym realizowane będą od stycznia 2014 roku. Za utrudnienia przepraszamy. Quote Link to post Share on other sites
Hatch Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Chyba nad jakimś dużym dla armii, ale ręki nie dam sobie uciąć. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Na miejscu mają pełno belek Multicamu ;) Zresztą, czy to ważne dla kogo? Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Info o zajętości większym projektem już zniknęło ze strony, a czy ktoś z Was otrzymał już realizację swojego zmówienia? Bo mam wrażenie że albo są zakopani w nagromadzonych do tej pory albo nadal mają zajęcie czego efektem wydaje się być zerowy kontakt. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Ja byłem wczoraj odebrać swoją bluzę - czekałem od grudnia :) Zadzwoń po prostu ;) Quote Link to post Share on other sites
mich2000 Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Dziś dostałem telefon od kobiety, że wysyłają zamówienie (złożone w poniedziałek). Także, trochę to trwało. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 No to mam i swoje zamówienie. Złożone 7-ego otrzymałem 27-ego. Kupowałem zintegrowaną kamizelkę QR w multicam'ie. Zamówienie złożone przez stronę sklepu, płatne przy odbiorze. Czas realizacji, a bardziej dostarczenia, skróciłby się o 3-4 dni gdyby nie błędnie wypełniony formularz nadania. Przesuną on dostawę kurierem z czwartku na poniedziałek. Na moje oko gdyby DHL miał lepszy system poprawek to ograniczyło by się to do opóźnienia max o jeden dzień. Wracając do samego produktu jestem niesamowicie ucieszony i zadowolony z jakości wykonania, materiałów i ogólnej prezencji kamizelki. konstrukcja w pełni przemyślana i praktyczna Gdy do mnie doszła bałem się, że jednak będzie trochę za szeroka na mnie (szyta pod wkłady XL z racji tego że mam 196cm wzrostu i nie chciałem śliniaczka) ale dzięki wspomnianej, przemyślanej konstrukcji (olewam zarzuty ściągania z projektów innych producentów) dało ją się bardzo komfortowo dopasować. Szycia, ich dokładność, rzepy, linki QR itd. w pełni sprostały moim oczekiwaniom. Nie żałuję ani jednej wydanej złotówki. A przy kontakcie czy to z paniami obsługującymi biuro czy z samym Panem Bojko jakość obsługi i rozmowy z klientem stała na bardzo wysokim poziomie. Szczególnie w sytuacji błędu z formularzem nadania - reakcja i zachowanie jest żywym przykładem tego jak powinno traktować się klienta. Tak wiec po tym wszystkim dwie rzeczy są pewne - po pierwsze, jestem zadowolonym klientem, a po drugie, jeszcze nie raz skorzysta z oferty Currahee. Dla ciekawskich załączam fotki z w/w kamizelką GALERIA Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Zauważyliście zmianę w podejściu do klienta, czy to tylko moje złudzenie? Kiedyś zamówienie można było złożyć od ręki (via email), a teraz powodzenia w skontaktowaniu się... Szkoda, miałem pomysł na fajne zamówienie :/ Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Zauważyliście zmianę w podejściu do klienta, czy to tylko moje złudzenie? Kiedyś zamówienie można było złożyć od ręki (via email), a teraz powodzenia w skontaktowaniu się... Szkoda, miałem pomysł na fajne zamówienie :/ 1,5 roku czekam na odpowiedź na email :D Znaczy się już przestałem czekać ;) Quote Link to post Share on other sites
kufel_wro Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Zauważyliście zmianę w podejściu do klienta, czy to tylko moje złudzenie? Kiedyś zamówienie można było złożyć od ręki (via email), a teraz powodzenia w skontaktowaniu się... Ostatnio składaliśmy dwa zamówienia i wszystko git. Dali ciała przy wysyłce ale zrekompensowali gratisem. Zamówienie przez WWW, a później ustalenia telefonicznie. Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Zamówienie złożyłem telefonicznie i potwierdziłem mailem w poniedziałek, w czwartek miałem już u siebie. Nie zauważyłem zmiany w podejściu :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Zamawiacie rzeczy z oferty tak? Mnie interesował custom... być może mnie po prostu nie lubią :teeth: Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Z tego co gadałem swojego czasu z ludźmi to CRH wykonuje zamówienia customowe tylko dla stałych klientów. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Co znaczy "stały klient"? Bo nie wiem czy biorąc pod uwagę to co zamawiałem i ile kwalifikuję się pod ten termin... Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Pewnie to, że regularnie bierzesz szpej :D Ale co mi sięzdaje, że jest to termin zarezerwowany dla sporych klientów. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Prosiłem, prosiłem i w końcu wyprosiłem :) To tak w ramach informacji ^^ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts